April 16, 20168 yr Nikad bolji GW za krljanje sa neprijateljem, korišćenje džokera i nerviranje do srede a ja igram protiv deleted tima
April 16, 20168 yr drago mi je što ne igram protiv Timmija u ovom kolu Verujem ti.U proslom kolu sam nadoknadio -8 a sada je red da ih prokockam...
April 16, 20168 yr Ja igram za Timmija. WC iskoriscen, ako LeBron pobedi ovakav dupliran tim, zasluzio je titulu.
April 16, 20168 yr A Timmiju od sveg srca zelim da svrgne onog simpaticnog lika sa liderske pozicije u Serbiji
April 16, 20168 yr Sedma divlja karta iskoriscena protiv mene ove sezone :ziga: Brate Zoki, stizem u Championship <_< Lukaku na klupi
April 16, 20168 yr Kuku meni pored trostrukog Aleksisa ...cestitke Malkine... najiskrenije su ove čestitke pre prvog sudijskog zvižduka, u trenutku kad taj koji čestita vodi 8 poena razlike
April 16, 20168 yr Skroz sam smetnuo sa uma pri sastavu tima za ovo kolo da je Benitez trener Njukasla. Neverovatno da mu Sise igra pre Mitrovića.
April 16, 20168 yr Moram priznati da mi izmena Lukaku za Kejna, od proslog kola, nije bas najmudriji potez