Moća Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ipak najveci trik tj.Jinx je izveo Kajzer Soze ovaj Prslin. Kako nas je ko mlade majmune navuko da mu je dosta zene, dece i kuce i da ga neka nostalgija vuce... A od tad samo pobede nize.
ubibobi Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Imas 3 kategorije dzinksa ,prvi je nedeljni koji upraznjava vecina nas obicnih smrtnika,drugi je sezonski koji je semi-pro varijanta za koju su potrebne ozbiljne pripreme,a treci je globalni dzinkseraj koji obuhvata sfere van fantazija a vezan je za sam fantazi,to je izuzetno mocan trik za koji nisu dovoljne jake pripreme vec i vanserijski talenat
John Coltrane Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Deveta pobeda u nizu, klasican primer nedeljnog jinxa gde su Smoling i Marsijal stigli -20 od Beowla i finalni skor 67-66. Sjajan mec Beowle, pogotovu za debitanta.
malkin Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Videcemo,za sada deluje da si u pravu...A ti Malkine,ne da nisi najbaksuzniji,nego si svakako jedan od vodecih dzinksera u ligi :ziga: Balerina je malo dete za tvoj dzudzu ladno ispade nerešeno. neveruem. uopšte nisam od subote pogledao fpl sajt, mislio sam da sam tačno izračunao poraz od 1-2 poena eto jednom i mene da usere, a ne samo Tolu.
Kanzas siti zez Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 zaboravio sam da namestim tim :isuse: jebeni Vardy mi je ostao kapiten a ne vidim mogucnost kako moze protiv Sunderlanda kome gori pod nogama. cestitke Beowlu!
zoki Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) zaboravio sam da namestim tim :isuse: jebeni Vardy mi je ostao kapiten a ne vidim mogucnost kako moze protiv Sunderlanda kome gori pod nogama. cestitke Beowlu! Uuu, 1 jak džinks! :) Edit: tako je Ozile, sad si ga dao Edited April 9, 2016 by zoki
Moća Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) Ja triplirao Lukakua, znaci ocekujte povredu ili crveni u desetom minutu prvog meca. Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk Edited April 9, 2016 by Moća
John Coltrane Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) Celo jutro hocu da izbacim buljavog Turcina i na kraju WC sacuvam za drugi put. Fino mi se oduzio :) edit: A Monreala iskusno ostavih na klupi :) Edited April 9, 2016 by John Coltrane
sekretar Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 zaboravio sam da namestim tim :isuse: jebeni Vardy mi je ostao kapiten a ne vidim mogucnost kako moze protiv Sunderlanda kome gori pod nogama. cestitke Beowlu! +1 samo ispravka, cestitke FC Ronin
Recommended Posts