Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Ipak najveci trik tj.Jinx je izveo Kajzer Soze ovaj Prslin. Kako nas je ko mlade majmune navuko da mu je dosta zene, dece i kuce i da ga neka nostalgija vuce... A od tad samo pobede nize.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Imas 3 kategorije dzinksa ,prvi je nedeljni koji upraznjava vecina nas obicnih smrtnika,drugi je sezonski koji je semi-pro varijanta za koju su potrebne ozbiljne pripreme,a treci je globalni dzinkseraj koji obuhvata sfere van fantazija a vezan je za sam fantazi,to je izuzetno mocan trik za koji nisu dovoljne jake pripreme vec i vanserijski talenat 

Posted

Deveta pobeda u nizu, klasican primer nedeljnog jinxa gde su Smoling i Marsijal stigli -20 od Beowla i finalni skor 67-66.

Sjajan mec Beowle, pogotovu za debitanta.

Posted

Videcemo,za sada deluje da si u pravu...A ti Malkine,ne da nisi najbaksuzniji,nego si svakako jedan od vodecih dzinksera u ligi  :ziga:  Balerina je malo dete za tvoj dzudzu

ladno ispade nerešeno. neveruem. uopšte nisam od subote pogledao fpl sajt, mislio sam da sam tačno izračunao poraz od 1-2 poena :lolol:

eto jednom i mene da usere, a ne samo Tolu.

Posted

Opa Moco, Trostruki kapiten. Respekt

Posted

zaboravio sam da namestim tim :isuse: :isuse: :isuse:

jebeni Vardy mi je ostao kapiten a ne vidim mogucnost kako moze protiv Sunderlanda kome gori pod nogama.

cestitke Beowlu!

Posted (edited)

jebeni Vardy mi je ostao kapiten a ne vidim mogucnost kako moze protiv Sunderlanda kome gori pod nogama.

cestitke Beowlu!

Uuu, 1 jak džinks! :)

Edit: tako je Ozile, sad si ga dao :isuse:

Edited by zoki
Posted (edited)

Ja triplirao Lukakua, znaci ocekujte povredu ili crveni u desetom minutu prvog meca.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

Edited by Moća
Posted (edited)

Celo jutro hocu da izbacim buljavog Turcina i na kraju WC sacuvam za drugi put. Fino mi se oduzio :)

edit: A Monreala iskusno ostavih na klupi :)

Edited by John Coltrane
Posted

Iwobi na klupi... Mnjah

Sent from my Nexus 4

Posted

Pa sta treba da se desi da Monrealu udje sut :mad:

Posted

cestitke Beowlu!

+1

samo ispravka, cestitke FC Ronin

Posted

padam na kanti smeca po imenu bomut, tj. vila  :ph34r: