April 4, 20169 yr Ipak najveci trik tj.Jinx je izveo Kajzer Soze ovaj Prslin. Kako nas je ko mlade majmune navuko da mu je dosta zene, dece i kuce i da ga neka nostalgija vuce... A od tad samo pobede nize.
April 4, 20169 yr Imas 3 kategorije dzinksa ,prvi je nedeljni koji upraznjava vecina nas obicnih smrtnika,drugi je sezonski koji je semi-pro varijanta za koju su potrebne ozbiljne pripreme,a treci je globalni dzinkseraj koji obuhvata sfere van fantazija a vezan je za sam fantazi,to je izuzetno mocan trik za koji nisu dovoljne jake pripreme vec i vanserijski talenat
April 4, 20169 yr Deveta pobeda u nizu, klasican primer nedeljnog jinxa gde su Smoling i Marsijal stigli -20 od Beowla i finalni skor 67-66. Sjajan mec Beowle, pogotovu za debitanta.
April 6, 20169 yr Videcemo,za sada deluje da si u pravu...A ti Malkine,ne da nisi najbaksuzniji,nego si svakako jedan od vodecih dzinksera u ligi :ziga: Balerina je malo dete za tvoj dzudzu ladno ispade nerešeno. neveruem. uopšte nisam od subote pogledao fpl sajt, mislio sam da sam tačno izračunao poraz od 1-2 poena eto jednom i mene da usere, a ne samo Tolu.
April 9, 20169 yr zaboravio sam da namestim tim :isuse: jebeni Vardy mi je ostao kapiten a ne vidim mogucnost kako moze protiv Sunderlanda kome gori pod nogama. cestitke Beowlu!
April 9, 20169 yr zaboravio sam da namestim tim :isuse: jebeni Vardy mi je ostao kapiten a ne vidim mogucnost kako moze protiv Sunderlanda kome gori pod nogama. cestitke Beowlu! Uuu, 1 jak džinks! :) Edit: tako je Ozile, sad si ga dao Edited April 9, 20169 yr by zoki
April 9, 20169 yr Ja triplirao Lukakua, znaci ocekujte povredu ili crveni u desetom minutu prvog meca. Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk Edited April 9, 20169 yr by Moća
April 9, 20169 yr Celo jutro hocu da izbacim buljavog Turcina i na kraju WC sacuvam za drugi put. Fino mi se oduzio :) edit: A Monreala iskusno ostavih na klupi :) Edited April 9, 20169 yr by John Coltrane
April 9, 20169 yr zaboravio sam da namestim tim :isuse: jebeni Vardy mi je ostao kapiten a ne vidim mogucnost kako moze protiv Sunderlanda kome gori pod nogama. cestitke Beowlu! +1 samo ispravka, cestitke FC Ronin