Muwan Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) Smalling ima CS, pitanje je minuta kada će Martial da počne sa kažnjavanjem. Edited April 3, 2016 by beowl
John Coltrane Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Pa dobro, dao je 1, daleko je hettrik. Sent from my iPhone using Tapatalk
zoki Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Cestitke Moco nq pobediDžiberu, alal ti Bellerin ©, zasluženo! Nadao sam se nekoj jadnoj borbi za promociju ali ipak ništa od toga.. Sad samo da zadržim sredinu tabele
Tolaa Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Cvece Toli. Hvala. Dosadan mi ovaj kraj sezone, ne mogu mnogo dole, pa ne brinem, ne mogu ni mnogo gore, pa se nicemu ni ne nadam.
Behemoth Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Čestitke behemothu :)E sad moze. Hvala, vidimo se dogodine u Premeru :)
ubibobi Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Hvala. Dosadan mi ovaj kraj sezone, ne mogu mnogo dole, pa ne brinem, ne mogu ni mnogo gore, pa se nicemu ni ne nadam. Mislim da itekako moze dole i svojski se trudim...treci poraz za redom a bice ih jos podosta,idu dupla kola a odavno istrosih magije
Tolaa Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) Mislim da itekako moze dole i svojski se trudim...treci poraz za redom a bice ih jos podosta,idu dupla kola a odavno istrosih magije Pod dole mislim na ispadanje. Sta znam, vec duze vreme sam na 10+ bodova od opasne zone, sad na 12, 6 kola pre kraja, bezbedna sam prilicno. A onda mi svejedno da li zavrsim kao 15. ili 11. Mislim da si i ti siguran. Edited April 3, 2016 by Tolaa
ubibobi Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Videcemo,za sada deluje da si u pravu...A ti Malkine,ne da nisi najbaksuzniji,nego si svakako jedan od vodecih dzinksera u ligi :ziga: Balerina je malo dete za tvoj dzudzu
Muwan Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Beowle cestitke.Hvala! Edited April 4, 2016 by beowl
Recommended Posts