ubibobi Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Vrlo transparentno- Fei vs. Ubibobi - 8 istih igraca - i naravno kapiten - Feijevi (Adrian,Hut i Belerin) protiv mucenika (Henesija,Simpsona i Koselnog) preostaje mi jedino da se pouzdam u protivnikov ovosezonski baksuzluk Oh,da,umalo da zaboravim ko je ovde najveci baksuz
malkin Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Oh,da,umalo da zaboravim ko je ovde najveci baksuz i ti si primetio kako me neće...
Dziber Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Džiber metnuo traku Bellerinu, svaka čast, moram da te hailujem Edit: moram da dodam koji si car, ladno si doveo Velbeka umesto Aguera sad kad ga zavuče ima da se smejem :( Atomska navala: Welbekara 0/4, Defo 0 Cirka 50 poena od 3 odbrambena bez golmana u formaciji 3-5-2 i nije lose, ali bice svega sutra kad navale onaj monstrum Lukaku a tek Vardi, sd vidim da je meni taj Vardi prvi na klupi jbt :D
Moća Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Pobeda nad Spojlerovcima u direktnoj borbi za opstanak! Zlata vredne bodove doneo je Eriksen svojom asistencijom Kejnu. Vodim 63-61 a sutra obojica imamo Smajhela, Mareza i Vardija.
Muwan Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Nemoj još u cvećaru, Martial sa dva gola ima da ispegla svu moju šatro prednost.
Behemoth Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Ja protiv Ruxina vodim 8 i sutra imam Simpsona, a on Roblesa Huta i Vardija. Falio mi je ucinak Defoa, a mozda i koji poen bonusa za Sigija da mirnije spavam. Ovako sutra ce da bude vrlo nategnuto. Sent using Tapatalk
San Epifanio Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Jos jedna pobeda (osim ako Lukaku ne postigne bar 4 gola) je upisana. Skoro sve poene su mi doneli Alexis i Beljerin. U sledecem kolu protivnik po meri, Pobeda nad Spojlerovcima u direktnoj borbi za opstanak! Zlata vredne bodove doneo je Eriksen svojom asistencijom Kejnu. Vodim 63-61 a sutra obojica imamo Smajhela, Mareza i Vardija. koji je prebrinuo sve brige i mogao bi da prespava sledeci mec.
Behemoth Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Ćestitke behemothu Hahaha, sacekaj sa cestitkama. Ja mislim da si ti blizi pobedi ipak.
John Coltrane Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Da ne pominjem Casperov vidjeni CS... Znaci Pele i Tadic sigurno zabijaju.
Recommended Posts