Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Solidnih 84 poena...ali ipak nedovoljno  :( ponovo sam naleteo na najbolji rezultat u ligi,cestitke protivniku

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Јесу ли изашли коначни резултати?

Posted

Đe su rezultati kupa? Jel leo konačno uzeo oskara? :fantom:

Posted

Како је ЛеБрон докторски демонстрирао употребу троструког капитена и то у дербију сезоне. :Hail:

Posted

U ovom kolu, vazna pobeda protiv Cvrleta, direktnog konkurenta u borbi za baraz.

Posted

Đe su rezultati kupa? Jel leo konačno uzeo oskara? :fantom:

preliminarni rezultati ukazuju na tvoj trijumf, ali sacekajmo timislava da potvrdi... ipak sam ja tu samo sajdkik -_-

Posted

Pobedi me sa bench boostom :dry:

I to Smolingovim CS, kako sam osetio :fantom:

Posted

U ovom kolu, vazna pobeda protiv Cvrleta, direktnog konkurenta u borbi za baraz.

cestitke san! zasluzena pobeda

Posted

Hvala. Srecno u nastavku sezone, posebno u Draftu.

Posted (edited)

Ove godine me random miluje, ne znam zašto  :unsure:

Uprkos užasnim odlukama. Ostavio sam celo jedno dobro kolo pena na klupi samo u martu

Edited by levi
Posted

Hvala timi

giphy.gif

Khm, khm

Braćo fantazisti i sestre fantazistkinje,
Kao što svi znamo ppp kup je ubedljivo najbitnije takmičenje koje je ova fantazi zajednica iznedrila u svojoj kratkoj ali bitnoj istoriji. Brutalan test umeća, živaca, muškosti, šarma, lepote i talenta. Jasno je da posedujem sve pobrojano te sam oduvek i bio jedan od favorita, ali ne dajte da to umanji vaše slavlje i poštovanje koje ste upravo stekli prema meni. Slavite godinu kada je ime ruxin upisano zlatnim slovima u istoriju ppp fantazija. Slavite što delite virtuelni prostor sa takvim jednim gospodin, da ne kažem legendom (iako znam da bi mnogi upravo to rekli).
Slavite...jer ste zaslužili!