cvrlle Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 večeras fuchs i vardy jure 11pts zaostatka(protiv sina na petera) za prolaz u finale. konačan rez. verovatno 0-1 za svrake
ubibobi Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Veceras Vardy mora da uvali 2 komada i bonus 3 da bih izvukao egal,nemoguca misija. :( edit: bilo bi sve malko izglednije da je Ali dobio zasluzene bonus poene
Pokojni Ruxin Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) sutra sa Ruxinom u 1/2 finalu kupa. On nadomak Premera, ja u Betonu. On u vrhu klasika, mene ni skrolovanjem ne mozete naci. On se kupa u arapskim parama, ja pijem sok od zove. On ima kompletan tim za ovo krnje kolo, ja sam otisao u minus. Jedino sto mi ostaje je da se hrabro borim jer znam da ce svi PPP romantici biti uz mene. Moja pobeda bi vratila veru u FPL. Jedan maleni tim, debitant u ovom takmicenju, je nadomak ulaska u finale- kakva bi to samo FPL bajka bila. Edited March 14, 2016 by Ruxin
Kanzas siti zez Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Cestitke, Ruxine, nisam racunao da ce ti i Arnauti priskociti u pomoc. FPL nezadrzivo srlja u propast.
Calavera Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 ubaceni rezultati kupppa, provjerite. uzbudljiva polufinala, oba odlucena odlascima u minus. finale: ruxin vs. hudersfield.
Pokojni Ruxin Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Cestitke, Ruxine, nisam racunao da ce ti i Arnauti priskociti u pomoc. FPL nezadrzivo srlja u propast. Dobro si se držao za početnika Srdačno vaš velikan ppp fantazija Ft. Pl. Ruxin
San Epifanio Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Eee, Ruxine, Ruxine... Ipak sam ja, jinxer, amater za tebe. Sve sto sam uspeo da uradim, ti si sa dva tri leleka i ponekom jadikovkom razbio u paramparcad. Jedino sto sam uspeo je da iskoristim tvoj trenutak nepaznje i da proguram dva gola Kejna, ali avaj, morao je oba puta da asistira onaj tupan. A i ovaj Kanzas zanemeo, misli valjda da cu ja sam da se izborim za obojicu. Cestitke Ruxine. Sve najbolje sledece godine u Premeru, ali znaj tamo neces moci ovako, sa pola snage. Tamo te cekaju jedan Malkin, velemajstor jinxa, pa Praslin, ako se ne penzionise, pa...
malkin Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 ? uzeo sam meru obojici prvoplasiranih, a oni sad nek osvoje Premer ako ih nije sramota.
Pokojni Ruxin Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Hvala san epifanio! Realno, tajna ovih dobrih rezultata u poslednje vreme je u daleko više sreće nego pameti. Tako da ako se i definitivno dokopam tog premera ambicije će biti srazmerne drugoligaškom statusu :)
Recommended Posts