Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

večeras fuchs i vardy jure 11pts zaostatka(protiv sina na petera) za prolaz u finale. konačan rez. verovatno 0-1 za svrake

Veceras Vardy mora da uvali 2 komada i bonus 3 da bih izvukao egal,nemoguca misija. :(

edit: bilo bi sve malko izglednije da je Ali dobio zasluzene bonus poene 

sutra sa Ruxinom u 1/2 finalu kupa. On nadomak Premera, ja u Betonu. On u vrhu klasika, mene ni skrolovanjem ne mozete naci. On se kupa u arapskim parama, ja pijem sok od zove. On ima kompletan tim za ovo krnje kolo, ja sam otisao u minus.

Jedino sto mi ostaje je da se hrabro borim jer znam da ce svi PPP romantici biti uz mene. Moja pobeda bi vratila veru u FPL. Jedan maleni tim, debitant u ovom takmicenju, je nadomak ulaska u finale- kakva bi to samo FPL bajka bila.

David%20and%20Goliath.gif

200w.gif

Edited by Ruxin

nema na čemu, Timmi!

Cestitke, Ruxine, nisam racunao da ce ti i Arnauti priskociti u pomoc.

FPL nezadrzivo srlja u propast.

cestitam svim mojim protivnicima iz proslog kola

nema na čemu, Timmi!

?

ubaceni rezultati kupppa, provjerite. uzbudljiva polufinala, oba odlucena odlascima u minus. finale: ruxin vs. hudersfield.

ispadose oba predstavnika merseyside redsa  :cry:

Cestitke, Ruxine, nisam racunao da ce ti i Arnauti priskociti u pomoc.

FPL nezadrzivo srlja u propast.

Dobro si se držao za početnika :fantom:

Srdačno vaš velikan ppp fantazija

Ft. Pl. Ruxin

Eee, Ruxine, Ruxine...

Ipak sam ja, jinxer, amater za tebe. Sve sto sam uspeo da uradim, ti si sa dva tri leleka i ponekom jadikovkom razbio u paramparcad. Jedino sto sam uspeo je da iskoristim tvoj trenutak nepaznje i da proguram dva gola Kejna, ali avaj, morao je oba puta da asistira onaj tupan. A i ovaj Kanzas zanemeo, misli valjda da cu ja sam da se izborim za obojicu.

Cestitke Ruxine. Sve najbolje sledece godine u Premeru, ali znaj tamo neces moci ovako, sa pola snage. Tamo te cekaju jedan Malkin, velemajstor jinxa, pa Praslin, ako se ne penzionise, pa...

?

rsh5xy.png:fantom:

uzeo sam meru obojici prvoplasiranih, a oni sad nek osvoje Premer ako ih nije sramota.

Hvala san epifanio!

Realno, tajna ovih dobrih rezultata u poslednje vreme je u daleko više sreće nego pameti. Tako da ako se i definitivno dokopam tog premera ambicije će biti srazmerne drugoligaškom statusu :)

GW 34 - 15 mečeva

GW 37 - 14

:jerry:

eto duple šanse da se prebaci 60 poena -_-