Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

večeras fuchs i vardy jure 11pts zaostatka(protiv sina na petera) za prolaz u finale. konačan rez. verovatno 0-1 za svrake

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Veceras Vardy mora da uvali 2 komada i bonus 3 da bih izvukao egal,nemoguca misija. :(

edit: bilo bi sve malko izglednije da je Ali dobio zasluzene bonus poene 

Posted (edited)

sutra sa Ruxinom u 1/2 finalu kupa. On nadomak Premera, ja u Betonu. On u vrhu klasika, mene ni skrolovanjem ne mozete naci. On se kupa u arapskim parama, ja pijem sok od zove. On ima kompletan tim za ovo krnje kolo, ja sam otisao u minus.

Jedino sto mi ostaje je da se hrabro borim jer znam da ce svi PPP romantici biti uz mene. Moja pobeda bi vratila veru u FPL. Jedan maleni tim, debitant u ovom takmicenju, je nadomak ulaska u finale- kakva bi to samo FPL bajka bila.

David%20and%20Goliath.gif

200w.gif

Edited by Ruxin
Posted

Cestitke, Ruxine, nisam racunao da ce ti i Arnauti priskociti u pomoc.

FPL nezadrzivo srlja u propast.

Posted

cestitam svim mojim protivnicima iz proslog kola

Posted

ubaceni rezultati kupppa, provjerite. uzbudljiva polufinala, oba odlucena odlascima u minus. finale: ruxin vs. hudersfield.

Posted

ispadose oba predstavnika merseyside redsa  :cry:

Posted

Cestitke, Ruxine, nisam racunao da ce ti i Arnauti priskociti u pomoc.

FPL nezadrzivo srlja u propast.

Dobro si se držao za početnika :fantom:

Srdačno vaš velikan ppp fantazija

Ft. Pl. Ruxin

Posted

Eee, Ruxine, Ruxine...

Ipak sam ja, jinxer, amater za tebe. Sve sto sam uspeo da uradim, ti si sa dva tri leleka i ponekom jadikovkom razbio u paramparcad. Jedino sto sam uspeo je da iskoristim tvoj trenutak nepaznje i da proguram dva gola Kejna, ali avaj, morao je oba puta da asistira onaj tupan. A i ovaj Kanzas zanemeo, misli valjda da cu ja sam da se izborim za obojicu.

Cestitke Ruxine. Sve najbolje sledece godine u Premeru, ali znaj tamo neces moci ovako, sa pola snage. Tamo te cekaju jedan Malkin, velemajstor jinxa, pa Praslin, ako se ne penzionise, pa...

Posted

?

rsh5xy.png:fantom:

uzeo sam meru obojici prvoplasiranih, a oni sad nek osvoje Premer ako ih nije sramota.

Posted

Hvala san epifanio!

Realno, tajna ovih dobrih rezultata u poslednje vreme je u daleko više sreće nego pameti. Tako da ako se i definitivno dokopam tog premera ambicije će biti srazmerne drugoligaškom statusu :)

Posted

eto duple šanse da se prebaci 60 poena -_-