Behemoth Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Koji sam ja car. Otisao u minus i uzeo Sterlinga, a triplirao Kuna da bih imao neku prednost jer imam skoro isti tim sa protivnikom. Malo me doduse izvukao Sigi. Na kraju 14-5 i moji Kejn i Simpson protiv Lorisa, Huta i Vardija.
Pokojni Ruxin Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Tebe makar nisu izbacili iz igre tako što su krenuli sa kukanjem 20 sati ranije I to još dok sam bio u areni, ni poštenu priliku da uzvratim kontrajinxom nisam dobio. To je taj čuveni ppp fer plej! Edited March 12, 2016 by Ruxin
San Epifanio Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Sta reci nakon obracanja majstora jinxa u sred kola? Ako je i bilo neke tanke nade, ona je pre tri sata nestala... :( Pitanje je samo ko ce dovrsiti ono sto je Arnaut zapoceo? Da l Ali nekom majstorijom u nedelju, il` mozda Hut cs-om u ponedeljak? No to je vec manje bitno. Btw, citam danas jedan post na temi o izborima: ae da se dogovorimo da svi glasamo za Rusine. Ko ne zeli nek uplati Miralemu 10 evra. I procitam da se svi dogovorimo da glasamo za Ruksine. Pomislim sta je ovom Kanzasu? Razumem polufinale kupa, ali sto pominje Ruxina i na izborima? A i sta je uopste ovim hteo da kaze? A i sta ce mu sad Miralem vezano za fantazi? Edited March 12, 2016 by San Epifanio
Pokojni Ruxin Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Ma gde, čim sam video da nisi stavio kuna za kapitena kao sav normalan svet pomirio sam se sa porazom. Nema veze, bila je fina serija :( Otprilike* i onaj kanzas ima traku na kejnari, koji očigledno sutra postiže het-trik. *zdrava pretpostavka, mrzelo me da skrolam čak do njega Edited March 12, 2016 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Ruxine, sahranio si Kejna. Izgleda da su moje prognoze da mu se smeši het-trik bile suviše konzervativne čestitam :(
San Epifanio Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Izgleda da su moje prognoze da mu se smeši het-trik bile suviše konzervativne čestitam :( :D Kao da svi ne znamo da ce sutra Hut imati bolji fantazi ucinak od Vajnalduma.
malkin Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) +1 nešto si teo? Edited March 13, 2016 by malkin
crtamOrasi Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) 42 od trojice iz Spursa :) e: lose brojim Edited March 13, 2016 by crtamOrasi
Lezilebovich Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 odlično sam još pre nekoliko kola izabrao eriksena umesta alija i čvrsto sam se držao tog izbora
Recommended Posts