Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Koji sam ja car.

Otisao u minus i uzeo Sterlinga, a triplirao Kuna da bih imao neku prednost jer imam skoro isti tim sa protivnikom. Malo me doduse izvukao Sigi.

Na kraju 14-5 i moji Kejn i Simpson protiv Lorisa, Huta i Vardija.

Tebe makar nisu izbacili iz igre tako što su krenuli sa kukanjem 20 sati ranije :dry:

I to još dok sam bio u areni, ni poštenu priliku da uzvratim kontrajinxom nisam dobio. To je taj čuveni ppp fer plej! :mad:

Edited by Ruxin

Sta reci nakon obracanja majstora jinxa u sred kola? Ako je i bilo neke tanke nade, ona je pre tri sata nestala... :( Pitanje je samo ko ce dovrsiti ono sto je Arnaut zapoceo? Da l Ali nekom majstorijom u nedelju, il` mozda Hut cs-om u ponedeljak? No to je vec manje bitno.

Btw, citam danas jedan post na temi o izborima:

ae da se dogovorimo da svi glasamo za Rusine. Ko ne zeli nek uplati Miralemu 10 evra. :fantom:

I procitam da se svi dogovorimo da glasamo za Ruksine. Pomislim sta je ovom Kanzasu? Razumem polufinale kupa, ali sto pominje Ruxina i na izborima? A i sta je uopste ovim hteo da kaze? A i sta ce mu sad Miralem vezano za fantazi? :isuse:

Edited by San Epifanio

Ma gde, čim sam video da nisi stavio kuna za kapitena kao sav normalan svet pomirio sam se sa porazom. Nema veze, bila je fina serija :(

Otprilike* i onaj kanzas ima traku na kejnari, koji očigledno sutra postiže het-trik.

*zdrava pretpostavka, mrzelo me da skrolam čak do njega :fantom:

Edited by Ruxin

uzdamo se u tvoju pretpostavku. :*

Ruxine, sahranio si Kejna.

Ziv je Kejnara©!

Ruxine, sahranio si Kejna.

Izgleda da su moje prognoze da mu se smeši het-trik bile suviše konzervativne

čestitam :(

Izgleda da su moje prognoze da mu se smeši het-trik bile suviše konzervativne

čestitam :(

:D

Kao da svi ne znamo da ce sutra Hut imati bolji fantazi ucinak od Vajnalduma.

Jos jedna rutinska, u nizu...

Hari Krisna samo dva komata :(

Hari Krisna samo dva komata :(

7586_09db.gif

+1

nešto si teo? :fantom:

Edited by malkin

42 od trojice iz Spursa  :)

e: lose brojim :isuse:

Edited by crtamOrasi

odlično sam još pre nekoliko kola izabrao eriksena umesta alija i čvrsto sam se držao tog izbora :isuse: