Pokojni Ruxin Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) Ma seru svi. Posle letnje pauze svi ce se napaliti ko mladi majmuni sa cvrstom namerom da razbiju te sezone.Upravo :D Pa posle 3 kola kuknjava kako su znali da je trebalo bataliti i da je igra sranje a sezona očigledno nikad gora. Onda se igra stabilizuje pa usledi period loženja, koji potraje negde do posle ng. Kad nastupi ovo čemu sada prisustvujemo - shvatimo da ne ide kako smo planirali/došlo je do prezasićenja i opraštamo se sa suzama u očima od naših dragih fantazi prijatelja i poklanjamo mesta u liga nam. Što potraje do predsezone. Repeat. Ih, otkad prolazim kroz taj proces :( Edited March 5, 2016 by Ruxin
John Coltrane Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 +1 Jebeš sezonu u kojoj makar jednom nisi digo ruke od fantazija Luzeri Sent from my iPhone using Tapatalk
adasevic Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Klop spasitelj :) vodim protiv hagena pola kosa I cekamo obojica firmina s Tim sto ja cekam Jo klajna a on smolinga. Ako mu smoling ne odigra ulazi Simpson Sa 7. Znaci meni klajn mora da capi cs pa da se nadam. I vidim liverpul primio gol al klajn nije igrao pa mi ulazi tobi :)
keljans Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Cestitam protivniku na fer i korektnoj borbi :) . Napokon pobeda nad nekim iz gornjeg doma ....
Tolaa Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Moja granitna odbrana je dobila Feijevog duplog Kuna kog ja uopste nemam, i tako mu verovatno zapecatila buducnost na brodu.
Muwan Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Beše to još jedna klanica kakvu samo Svarog i moja malenkost umemo da zakažemo. Klin šitovi, benč bustovi, divlje karte, promašeni penali, odbranjeni penali, promašeni ziceri, na klupi ostavljeni bodovi, marfijevi zakoni, i na kraju klackalica sa bonus poenima Liverpula odlučuje pobednika (prvo Svarog dobija, onda ja, i na kraju opet on). Čestitke i da svaki fantasy duel bude ovakav.
Svarog Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 (edited) šteta da nakon ovakvog duela jedan od nas ostane bez bodova. ali kad je već moralo tako - onda bolje što si ti taj. biće mi žao ako sa 8. mesta odem u viši rang bez tebe (treba samo još jedan odozgore da najavi prestanak igranja :D). videću iduće sezone s ovima iz Saveza da nam bar žreb za Kup nameste da se sretnemo. čisto zbog očuvanja rivalsta. ali kako si se prekombinovao sa klupiranjem Payeta meni sa druge strane umalo Venger da dodje glave i njegovo izbacivanje Monreala iz postave Edited March 7, 2016 by Svarog
Прслин Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Тако сам некада и ја са Пантелиом водио епске дуеле и уживао у лфантазипурлфантазизму, а сада се тресем у хладном зноју на прашњавом поду куће из које сам продао сав намештај да бих купио Агуера. :(
ubibobi Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Pantelija se bori kao lav za mesto u Premieru i sledece sezone,spreman za nove epske duele -_-
pantelia Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Pantelija se bori kao lav za mesto u Premieru i sledece sezone,spreman za nove epske duele -_- Nego sta! Doduse ove godine je epski duel izostao, izuo me Prslin sa 50+ razlike. Тако сам некада и ја са Пантелиом водио епске дуеле и уживао у лфантазипурлфантазизму, а сада се тресем у хладном зноју на прашњавом поду куће из које сам продао сав намештај да бих купио Агуера. :( I ti hoces da napustis Fantasy? Ako sam ja ostao posle slucaja Tores kapiten* i nisam poklekao, kako smes i da pomislis na odustajanje? * ako Prslin hoce da ponovi sta se tada desilo, meni je mucno i da se secam toga, ne bih ni izvlacio iz prasine da nije u funkciji ubedjivanja stovanog protivnika da ostane u FPL
San Epifanio Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Ovo kolo je bilo opusteno, posto sam igrao protiv Izbrisanogtm, ali vec za vikend protiv Ruxina. Uzas. Valjda ce ga ovaj FP Kup, u kome jos uvek prezivljava, kostati poraza u Brodutm.
Svarog Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Ako Prslin hoce da ponovi sta se tada desilo, meni je mucno i da se secam toga, ne bih ni izvlacio iz prasine da nije u funkciji ubedjivanja stovanog protivnika da ostane u FPL
adasevic Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ovo kolo je bilo opusteno, posto sam igrao protiv Izbrisanogtm, ali vec za vikend protiv Ruxina. Uzas. Valjda ce ga ovaj FP Kup, u kome jos uvek prezivljava, kostati poraza u Brodutm. Ja u sledecem igram protiv obrisanog, tako da mogu malo da se odlepim ako te Ruxin dobije :) Kako stvari trenutno stoje jedan od nas trojice (ti, Liverpuldjani i ja) ce direktno u Premer, preostala dvojica u baraz. Mada ima jos dosta da se igra pa se mozda jos neko umesa...
cvrlle Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ja u sledecem igram protiv obrisanog, tako da mogu malo da se odlepim ako te Ruxin dobije :) Kako stvari trenutno stoje jedan od nas trojice (ti, Liverpuldjani i ja) ce direktno u Premer, preostala dvojica u baraz. Mada ima jos dosta da se igra pa se mozda jos neko umesa... samo se vi opustajte
Behemoth Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ja u sledecem igram protiv obrisanog, tako da mogu malo da se odlepim ako te Ruxin dobije :) Kako stvari trenutno stoje jedan od nas trojice (ti, Liverpuldjani i ja) ce direktno u Premer, preostala dvojica u baraz. Mada ima jos dosta da se igra pa se mozda jos neko umesa... Ja za vikend igram kljucni duel sa Cevapom, ako to dobijem imam dobre sanse da budem promovisan u Premer. A kako stvari stoje u Premeru, jedino Fei moze da se nada opstanku ako ostane u poslednjih 5, ostali su daleko slabiji od Top 5 iz Broda.
Recommended Posts