Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma seru svi. Posle letnje pauze svi ce se napaliti ko mladi majmuni sa cvrstom namerom da razbiju te sezone.

Upravo :D

Pa posle 3 kola kuknjava kako su znali da je trebalo bataliti i da je igra sranje a sezona očigledno nikad gora. Onda se igra stabilizuje pa usledi period loženja, koji potraje negde do posle ng. Kad nastupi ovo čemu sada prisustvujemo - shvatimo da ne ide kako smo planirali/došlo je do prezasićenja i opraštamo se sa suzama u očima od naših dragih fantazi prijatelja i poklanjamo mesta u liga nam. Što potraje do predsezone.

Repeat.

Ih, otkad prolazim kroz taj proces :(

Edited by Ruxin
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

+1

Jebeš sezonu u kojoj makar jednom nisi digo ruke od fantazija

Luzeri :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Klop spasitelj :) vodim protiv hagena pola kosa I cekamo obojica firmina s Tim sto ja cekam Jo klajna a on smolinga. Ako mu smoling ne odigra ulazi Simpson Sa 7. Znaci meni klajn mora da capi cs pa da se nadam. I vidim liverpul primio gol al klajn nije igrao pa mi ulazi tobi :)

Posted

Cestitam protivniku na fer i korektnoj borbi :) . Napokon pobeda nad nekim iz gornjeg doma ....

Posted

Moja granitna odbrana je dobila Feijevog duplog Kuna kog ja uopste nemam, i tako mu verovatno zapecatila buducnost na brodu. :fantom:

Posted

Beše to još jedna klanica kakvu samo Svarog i moja malenkost umemo da zakažemo. Klin šitovi, benč bustovi, divlje karte, promašeni penali, odbranjeni penali, promašeni ziceri, na klupi ostavljeni bodovi, marfijevi zakoni, i na kraju klackalica sa bonus poenima Liverpula odlučuje pobednika (prvo Svarog dobija, onda ja, i na kraju opet on).

Čestitke i da svaki fantasy duel bude ovakav.

Posted (edited)

šteta da nakon ovakvog duela jedan od nas ostane bez bodova. ali kad je već moralo tako - onda bolje što si ti taj.

biće mi žao ako sa 8. mesta odem u viši rang bez tebe (treba samo još jedan odozgore da najavi prestanak igranja :D).

videću iduće sezone s ovima iz Saveza da nam bar žreb za Kup nameste da se sretnemo. čisto zbog očuvanja rivalsta.

ali kako si se prekombinovao sa klupiranjem Payeta :mellow:

meni sa druge strane umalo Venger da dodje glave i njegovo izbacivanje Monreala iz postave :dry:

Edited by Svarog
Posted

Тако сам некада и ја са Пантелиом водио епске дуеле и уживао у лфантазипурлфантазизму, а сада се тресем у хладном зноју на прашњавом поду куће из које сам продао сав намештај да бих купио Агуера. :(

Posted

Pantelija se bori kao lav za mesto u Premieru i sledece sezone,spreman za nove epske duele  -_-

Posted

Pantelija se bori kao lav za mesto u Premieru i sledece sezone,spreman za nove epske duele  -_-

Nego sta! Doduse ove godine je epski duel izostao, izuo me Prslin sa 50+ razlike.

Тако сам некада и ја са Пантелиом водио епске дуеле и уживао у лфантазипурлфантазизму, а сада се тресем у хладном зноју на прашњавом поду куће из које сам продао сав намештај да бих купио Агуера. :(

I ti hoces da napustis Fantasy? Ako sam ja ostao posle slucaja Tores kapiten* i nisam poklekao, kako smes i da pomislis na odustajanje?

* ako Prslin hoce da ponovi sta se tada desilo, meni je mucno i da se secam toga, ne bih ni izvlacio iz prasine da nije u funkciji ubedjivanja stovanog protivnika da ostane u FPL

Posted

Ovo kolo je bilo opusteno, posto sam igrao protiv Izbrisanogtm, ali vec za vikend protiv Ruxina. Uzas. Valjda ce ga ovaj FP Kup, u kome jos uvek prezivljava, kostati poraza u Brodutm.

Posted

Ako Prslin hoce da ponovi sta se tada desilo, meni je mucno i da se secam toga, ne bih ni izvlacio iz prasine da nije u funkciji ubedjivanja stovanog protivnika da ostane u FPL

343rkfb.jpg

Posted

Ovo kolo je bilo opusteno, posto sam igrao protiv Izbrisanogtm, ali vec za vikend protiv Ruxina. Uzas. Valjda ce ga ovaj FP Kup, u kome jos uvek prezivljava, kostati poraza u Brodutm.

Ja u sledecem igram protiv obrisanog, tako da mogu malo da se odlepim ako te Ruxin dobije :)

Kako stvari trenutno stoje jedan od nas trojice (ti, Liverpuldjani i ja) ce direktno u Premer, preostala dvojica u baraz. Mada ima jos dosta da se igra pa se mozda jos neko umesa...

Posted

Ja u sledecem igram protiv obrisanog, tako da mogu malo da se odlepim ako te Ruxin dobije :)

Kako stvari trenutno stoje jedan od nas trojice (ti, Liverpuldjani i ja) ce direktno u Premer, preostala dvojica u baraz. Mada ima jos dosta da se igra pa se mozda jos neko umesa...

samo se vi opustajte  :wicked:

Posted

Ja za vikend igram kljucni duel sa Cevapom, ako to dobijem imam dobre sanse da budem promovisan u Premer. A kako stvari stoje u Premeru, jedino Fei moze da se nada opstanku ako ostane u poslednjih 5, ostali su daleko slabiji od Top 5 iz Broda.