John Coltrane Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Toby i Paja se vade big time, smesi se peta pobeda u nizu :)
cvrlle Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Sajt naravno zabagovao. nema potrebe da gledas u sajt, evo ja cu ti reci. pribelezio si jos jedan rutinski poraz
Gylfi Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) Propo sam Trebao mi paja ko za leba :( Idi bre... #peršun Edited March 5, 2016 by Gylfi Pleasure
Pokojni Ruxin Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Toliko jak jinx da se čak i daniels uključio golom u poslednjim minutama Malo me sramota izaći na oči tebi i timiju ali pišu se pobede :D
Aleksandar88 Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Lukaku omasio penal, Aguero 3xC omasio penal, Fonte dobio crveni. Najavljujem da se vise necu takmiciti u fantaziju, naravno odigracu ovu sezonu do kraja. Posto ispadam iz Premijera racunajte da se otvara jos jedno dodatno mesto u Shipu.
ubibobi Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Lukaku omasio penal, Aguero 3xC omasio penal, Fonte dobio crveni. Najavljujem da se vise necu takmiciti u fantaziju, naravno odigracu ovu sezonu do kraja. Posto ispadam iz Premijera racunajte da se otvara jos jedno dodatno mesto u Shipu. Oterah te preko ivice ...nevidjeno me ukenjalo. Od tog 70 minuta kao da ti se sam djavo poigrao sa timom,nesto slicno sam i ja doziveo u kupu ove sezone kada sam aktivirao klupu. Edit:Nemoj sad i ti,evo smaram i Prsotinu da promeni odluku,al' izgleda mrka kapa.
LeBron Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Oterah te preko ivice ...nevidjeno me ukenjalo. Od tog 70 minuta kao da ti se sam djavo poigrao sa timom,nesto slicno sam i ja doziveo u kupu ove sezone kada sam aktivirao klupu. Edit:Nemoj sad i ti,evo smaram i Prsotinu da promeni odluku,al' izgleda mrka kapa. Ma naravno da ce Prslin ostati, covek je jedan od osnivaca fantasy lige na ppp i bez njega to ne bi bilo to...
Pokojni Ruxin Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ma naravno da ce Prslin ostati, covek je jedan od osnivaca fantasy lige na ppp i bez njega to ne bi bilo to... +1 Jebeš sezonu u kojoj makar jednom nisi digo ruke od fantazija
ubibobi Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nista onda,kako stoje stvari moracemo da otvorimo topik podrske za posrnulu fantazi bracu :D
cvrlle Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 kako su poceli da redom kace kopacke o klin postavlja se pitanje hocemo li moci da se zberemo za jednu ligu naredne sezone ostajte ovdje!...sunce tudjeg neba, nece vas grijat ko sto ovo grije; grki su tamo zalogaji hljeba gdje svoga nema i gdje brata nije...
Moća Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ma seru svi. Posle letnje pauze svi ce se napaliti ko mladi majmuni sa cvrstom namerom da razbiju te sezone.
LeBron Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ma seru svi. Posle letnje pauze svi ce se napaliti ko mladi malkini sa cvrstom namerom da razbiju te sezone. +1
Recommended Posts