Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

:D

• Replies 4k
  • Views 162.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sajt naravno zabagovao.

Toby i Paja se vade big time, smesi se peta pobeda u nizu :)

On 5. 3. 2016. at 16:41, Moća said:

Sajt naravno zabagovao.

nema potrebe da gledas u sajt, evo ja cu ti reci. pribelezio si jos jedan rutinski poraz

On 5. 3. 2016. at 16:21, Ruxin said:

Propo sam

Trebao mi paja ko za leba :(

Idi bre... #peršun

Edited by Gylfi Pleasure

Toliko jak jinx da se čak i daniels uključio golom u poslednjim minutama :fantom:

Malo me sramota izaći na oči tebi i timiju ali pišu se pobede :D

Lukaku omasio penal, Aguero 3xC omasio penal, Fonte dobio crveni. Najavljujem da se vise necu takmiciti u fantaziju, naravno odigracu ovu sezonu do kraja. Posto ispadam iz Premijera racunajte da se otvara jos jedno dodatno mesto u Shipu.

On 5. 3. 2016. at 19:58, Aleksandar88 said:

Lukaku omasio penal, Aguero 3xC omasio penal, Fonte dobio crveni. Najavljujem da se vise necu takmiciti u fantaziju, naravno odigracu ovu sezonu do kraja. Posto ispadam iz Premijera racunajte da se otvara jos jedno dodatno mesto u Shipu.

Oterah te preko ivice :isuse:...nevidjeno me ukenjalo. Od tog 70 minuta kao da ti se sam djavo poigrao sa timom,nesto slicno sam i ja doziveo u kupu ove sezone kada sam aktivirao klupu. 

Edit:Nemoj sad i ti,evo smaram i Prsotinu da promeni odluku,al' izgleda mrka kapa.

On 5. 3. 2016. at 20:12, ubibobi said:

Oterah te preko ivice :isuse:...nevidjeno me ukenjalo. Od tog 70 minuta kao da ti se sam djavo poigrao sa timom,nesto slicno sam i ja doziveo u kupu ove sezone kada sam aktivirao klupu. 

Edit:Nemoj sad i ti,evo smaram i Prsotinu da promeni odluku,al' izgleda mrka kapa.

Ma naravno da ce Prslin ostati, covek je jedan od osnivaca fantasy lige na ppp i bez njega to ne bi bilo to...

Kunova stativa me kostala totala od 113 :cry:

On 5. 3. 2016. at 20:18, LeBron said:

Ma naravno da ce Prslin ostati, covek je jedan od osnivaca fantasy lige na ppp i bez njega to ne bi bilo to...

+1

Jebeš sezonu u kojoj makar jednom nisi digo ruke od fantazija

Nista onda,kako stoje stvari moracemo da otvorimo topik podrske za posrnulu fantazi bracu  :D  

kako su poceli da redom kace kopacke o klin postavlja se pitanje hocemo li moci da se zberemo za jednu ligu naredne sezone

ostajte ovdje!...sunce tudjeg neba,

nece vas grijat ko sto ovo grije;

grki su tamo zalogaji hljeba

gdje svoga nema i gdje brata nije...

Ma seru svi. Posle letnje pauze svi ce se napaliti ko mladi majmuni sa cvrstom namerom da razbiju te sezone.

On 5. 3. 2016. at 22:26, Moća said:

Ma seru svi. Posle letnje pauze svi ce se napaliti ko mladi malkini sa cvrstom namerom da razbiju te sezone.

+1