levi Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Kad mi se ovako zaplave zvezdice na klupi od prve utakmice odmah gasim i otvaram možda u ponedeljak da vidim kako se završilo
Behemoth Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Naravno kapiten Kosta nije u prvih 11 iako je u vrhunskoj formi
keljans Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Osecam se pocastvovan, protivnik iskoristio bench boost protiv mene 21og na tabeli ????
San Epifanio Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Kad mi se ovako zaplave zvezdice na klupi od prve utakmice odmah gasim i otvaram možda u ponedeljak da vidim kako se završilo Sta reci... Beljerin na klupi, prvi put od kada je kod mene u ekipi. Talenat
Dziber Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Pretopio sam kenjaru i ozilaru u minus 4 pa da triplkepujem ©Aguera. Triplkep mi nije prihvacen, a protivnik ima kenjaru, alderwierda i 21:3 Mnogo je KUME....
San Epifanio Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Lukaku dade gol. Moram da se pohvalim trabsferima u ovom kolu: Lukaku, Barkli i Paje - out, a Antonio, Aguero i Vajnaldum - in, uz -8 poena (protiv "izbrisanog" protivnika).
pantelia Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 auuu Pantelia mučki uajldkardovao protiv mene... a imao sam do juče čemu da se nadam Ne brini Malkine, mislim da nikad u zivotu nisam pobedio posle divlje karte, Htedoh danas da napisem da Sanchez daje gol s obzirom da ga trpim 4 kola bez ucinka, naravno do ovog kola kad sam ga sutnuo.
Behemoth Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Pretopio sam kenjaru i ozilaru u minus 4 pa da triplkepujem ©Aguera. Triplkep mi nije prihvacen, a protivnik ima kenjaru, alderwierda i 21:3 Mnogo je KUME.... Izvukli su me ta dvojica, jos umesto Koste ulazi Ali. Mnogo sam se smorio kad sam video da Kosta ne igra, ali mozda na kraju i ne ispadne lose za mene. Naravno, sve pod uslovom da Kun ne zabije 3 komada u drugom.
malkin Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ne brini Malkine, mislim da nikad u zivotu nisam pobedio posle divlje karte, Htedoh danas da napisem da Sanchez daje gol s obzirom da ga trpim 4 kola bez ucinka, naravno do ovog kola kad sam ga sutnuo. ma daj uništi me tvoja odbrana, svi po cs i 3p bonusa
Recommended Posts