Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Nije lepo smejati se narednom protivniku... vidis kako si prosao  :lolol:

adasevicu, pa ti si aktivan. bio sam siguran da si odustao u oktobru. ili to bese prosle godine?

nesto te pamtim kao patzera koji rano napusta ligu. 

ali u ovom kolu si stvarno razbio: volshit, kreshvel, paje...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

[emoji106]

ubaceni rezultati osmine finala kupa

http://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1516

provjerite

Timmi, ja razumem da je Tolaa neki faktor u ovom našem fantazi savezu i da mnogi vole da joj podilaze zbog toga ali od tebe tako nešto nisam očekivao. Mislio sam Timmi stara kuka, kad ono... Mislim stvarno.

Dokle više taj zelini stol i dogovori ispod njega?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Posted

Bez prigovora,pobedila je Timmija a samim tim i sve ostale...meni logicno

Posted (edited)

adasevicu, pa ti si aktivan. bio sam siguran da si odustao u oktobru. ili to bese prosle godine?

nesto te pamtim kao patzera koji rano napusta ligu. 

ali u ovom kolu si stvarno razbio: volshit, kreshvel, paje...

Pre 2 sezone, kad me je Fei zamrzeo i napravio moju vudu lutkicu jer sam valjda samo njega onako raspadnut dobijao :lol:

Prosle smo se ti i ja borili da preko plej ofa udjemo u Premer, al ko sto vidis i dalje smo tu :)

Ovde godine sam ponovo u trci za promociju™ - trenutno sam na deobi 3. i 4. pozicije u Brodu... 

Ne stizem bas ovde puno da pisem, ali igram :)

I u kupu sam prosao u 1/4 finale, mada umalo da me sjebe Gomez kad je primio gol od onih pacera Van Galovih. Na kraju kroz iglene usi 47-46 pa sad sa Sokolovicem za polufinale...

Edited by adasevic
Posted

Timmi, ja razumem da je Tolaa neki faktor u ovom našem fantazi savezu i da mnogi vole da joj podilaze zbog toga ali od tebe tako nešto nisam očekivao. Mislio sam Timmi stara kuka, kad ono... Mislim stvarno.

Dokle više taj zelini stol i dogovori ispod njega?

Sent from my D2403 using Tapatalk

donji dio zreba upisuje calavera. eto na sta je to dvoje ljudi spremno. srecom, pravovremenim reagovanjem i mojim velikim naporima je ispravljena nepravda. stop korupciji u fantasy savezu!

Posted (edited)

stvarno me je sramota kad vidim da se sad jos i rezultati proveravaju. gde je nestala slepa vera u nadlezne strukture? :mad:

Edited by Calavera
Posted

stvarno me je sramota kad vidim da se sad jos i rezultati proveravaju. gde je nestala slepa vera u nadlezne strukture? :mad:

Zbog takvih kao sto su oni smo tu gde jesmo.  <_<

Posted

Ajmo jos jednom-koliko igras ispada iz Broda™ i koliko ih je neaktivnih? :fantom:

Posted

3 sigurno ispadaju, i 2 idu u baraz. S tim sto u Ship ulazi 6 iz 1 Lige za sada, zbog Bustina.

Ovako, Bustin ce zbog neaktivnosti direktno iz Premera da ode u 1 Ligu. Onaj sto je izbrisao tim ce ispasti iz Shipa posto je na samo 4 boda od zone ispadanja, a dobija 0 bodova u svakom narednom kolu. To znaci da iz 1 Lige u Ship za sada ulazi 6 komada, 4 direktno i 2 kroz baraz sa 16. i 17. iz Shipa. 

Prslinov status je pod znakom pitanja za sada. 

Neaktivnih ne znam koliko ima, ali pretpostavljam da ce vecina da se nadje medju ovih 5. 

Posted

Uuuuu pa dobar sam onda :)

Sta je sa Praslinom, dajte malo pikanterija za nas sirotinju iz nizeg ranga sto ne citamo svaki post na ovoj temi.

Posted

Prslin rešio da provede više vremena sa unukom svaki bogovetni sat igrajući se video igrica, neće više sa nama da se igra :

Posted

Качим копачке о клин јер је фантази почео да ми утиче на живот много више него што сам спреман да прихватим.

Рачунајте на моје упражњено место следеће сезоне, а ову ћу поштено да одиграм до краја, што малкин може да посведочи. :fantom:

Posted

Pre 2 sezone, kad me je Fei zamrzeo i napravio moju vudu lutkicu jer sam valjda samo njega onako raspadnut dobijao :lol:

Prosle smo se ti i ja borili da preko plej ofa udjemo u Premer, al ko sto vidis i dalje smo tu :)

Ovde godine sam ponovo u trci za promociju™ - trenutno sam na deobi 3. i 4. pozicije u Brodu... 

Ne stizem bas ovde puno da pisem, ali igram :)

I u kupu sam prosao u 1/4 finale, mada umalo da me sjebe Gomez kad je primio gol od onih pacera Van Galovih. Na kraju kroz iglene usi 47-46 pa sad sa Sokolovicem za polufinale...

Pre dve sezone?  :ohmy:  Eto, toliko pratim fantazi... :blush:  

Opasan si igrac, samo pazi da ne naletis na Feilduna u barazu  :whistle:

Posted

auuu Pantelia mučki uajldkardovao protiv mene... a imao sam do juče čemu da se nadam :isuse: