zoki Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Zoki, zmaju, neće ti ni trebati ovi Toni Kukoč poeni. khm, khm.. :)
ubibobi Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Vidim da su ovi neaktivni ovog vikenda briljirali,probudili se mrtvi Mata,Azar,Marsial,Kosta...ja sam imao izgleda vise srece no pameti protiv poslednjeg Guloa Thundera,a obzirom da su mi na klupi ostali Smit sa 8 i Firmino sa 12 poena,ne bi bilo nezasluzeno ni da sam izgubio. edit: Mozda bi bilo prigodnije da su se ovi neaktivni deaktivirali kao onaj iz Broda,umesto sto nam jedu dzigericu natenane
cvrlle Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Pobeda protiv goofsa. Ali slaba vajda. Gornji dom ne posustaje, tako da ću teško uhvatiti priključak za možda umešavanje u borbu za promociju. U kupu druga priča... Poražena Tola, misirke očerupane! Ponajviše dubokim klupiranjem Firmina. Idemo dalje , kup je naš! Sent from my D2403 using Tapatalk Edited March 2, 2016 by cvrlle
Muwan Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Uspeo sam da izgubim od poslednjeg u poslednjoj ligi Eldorada, coveka koji je tim namestio samo za prvo kolo i nikada vise i svih 11 igraca su mu bili na terenu u ovom kolu Nisi jedini
Tolaa Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Mislim da sam prvi put u PL karijeri pobedila Timmija. :0.6: LeBron cvece da mi kupi. U kupu ispala, cestitke cvrllle. Nije se moglo i protiv tebe sa 18 poena Firmina i Danielsa na klupi.
nick1986 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 uzasno kolo, cestitke svima koji su me pobedili. Nastavljamo dalje :)
John Coltrane Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 I Manc je pao, peta pobeda u nizu, a gde su ona 3 bonusa za iskoristiti.
Svarog Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Place mi se. Kliknuo sam da aktiviram klupu, ali izgleda da sam zaboravio i da "confirm" overim. A na klupi Firmino i Adrian s kojima bih lagano oprao protivnika. Ovako sam imao cetvrti skor u ligi, a uspeo da izgubim.
adasevic Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 A taj najbolji je adasevic? Nije lepo smejati se narednom protivniku... vidis kako si prosao
San Epifanio Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Bacih pogled na Premer da vidim kakva je situacija u borbi za opstanak, a tamo spektakl. Fei ima peti skor ukupno, a bliži je direktnom prelasku u Brod nego opstanku u Premeru :o
Timmi Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Mislim da sam prvi put u PL karijeri pobedila Timmija. :0.6: LeBron cvece da mi kupi. U kupu ispala, cestitke cvrllle. Nije se moglo i protiv tebe sa 18 poena Firmina i Danielsa na klupi. ubaceni rezultati osmine finala kupa http://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1516 provjerite Edited March 3, 2016 by Timmi
Pokojni Ruxin Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 E jbg, sad me primoravate da izbacim 1 timija :( Što se mora...
Gylfi Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 khm, khm.. :)Citava klupa za dva nakasljaja razlike. Cestitke, Zoki.
zoki Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Hvala! Dobro je ispalo na kraju, isplatio se džoker.. Da je Aleksis ostao do kraja verovatno bi ti dobio..
Recommended Posts