Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Zoki, zmaju, neće ti ni trebati ovi Toni Kukoč poeni.

khm, khm.. :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Vidim da su ovi neaktivni ovog vikenda briljirali,probudili se mrtvi Mata,Azar,Marsial,Kosta...ja sam imao izgleda vise srece no pameti protiv poslednjeg Guloa Thundera,a obzirom da su mi na klupi ostali Smit sa 8 i Firmino sa 12 poena,ne bi bilo nezasluzeno ni da sam izgubio.

edit: Mozda bi bilo prigodnije da su se ovi neaktivni deaktivirali kao onaj iz Broda,umesto sto nam jedu dzigericu natenane  :fantom:

Posted (edited)

Pobeda protiv goofsa. Ali slaba vajda. Gornji dom ne posustaje, tako da ću teško uhvatiti priključak za možda umešavanje u borbu za promociju.

U kupu druga priča... Poražena Tola, misirke očerupane! Ponajviše dubokim klupiranjem Firmina.

Idemo dalje , kup je naš!

Sent from my D2403 using Tapatalk

Edited by cvrlle
Posted

Uspeo sam da izgubim od poslednjeg u poslednjoj ligi Eldorada, coveka koji je tim namestio samo za prvo kolo i nikada vise i svih 11 igraca su mu bili na terenu u ovom kolu

Nisi jedini :fantom:

Posted

Mislim da sam prvi put u PL karijeri pobedila Timmija.  :0.6: LeBron cvece da mi kupi.  :fantom:

U kupu ispala, cestitke cvrllle. Nije se moglo i protiv tebe sa 18 poena Firmina i Danielsa na klupi.  :isuse:

Posted

uzasno kolo, cestitke svima koji su me pobedili. Nastavljamo dalje :)

Posted

I Manc je pao, peta pobeda u nizu, a gde su ona 3 bonusa za iskoristiti.

Posted

Place mi se. Kliknuo sam da aktiviram klupu, ali izgleda da sam zaboravio i da "confirm" overim. A na klupi Firmino i Adrian s kojima bih lagano oprao protivnika. Ovako sam imao cetvrti skor u ligi, a uspeo da izgubim.

Posted

A taj najbolji je adasevic?  :lolol:

Nije lepo smejati se narednom protivniku... vidis kako si prosao  :lolol:

Posted

Bacih pogled na Premer da vidim kakva je situacija u borbi za opstanak, a tamo spektakl. Fei ima peti skor ukupno, a bliži je direktnom prelasku u Brod nego opstanku u Premeru :o

Posted (edited)

Mislim da sam prvi put u PL karijeri pobedila Timmija.  :0.6: LeBron cvece da mi kupi.  :fantom:

U kupu ispala, cestitke cvrllle. Nije se moglo i protiv tebe sa 18 poena Firmina i Danielsa na klupi.  :isuse:

:thumbsup:

ubaceni rezultati osmine finala kupa

http://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1516

provjerite

Edited by Timmi
Posted

E jbg, sad me primoravate da izbacim 1 timija :(

Što se mora... :fantom:

Posted

khm, khm.. :)

Citava klupa za dva nakasljaja razlike. Cestitke, Zoki.
Posted

Hvala! Dobro je ispalo na kraju, isplatio se džoker.. Da je Aleksis ostao do kraja verovatno bi ti dobio..