ubibobi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Jebeni Ritchi, neka me neko odvrati od tog hajpa :( Ja sigurno necu
Calavera Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Jebeni Ritchi, neka me neko odvrati od tog hajpa :( Bournemouth svakako nece zabiti 100 golova u najjacem rangu -_-
Remi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) Dajte timove da prekratimo vreme. Čeh O'Šej, Ivanovic, Bejns Tio ©, Hazard, Depaj, Ozil Benteke, Berahinjo, Rodrigez Edited August 8, 2015 by Remi
zoki Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 O, uzasa! Nedam Sent from my Nexus 4 Ni ja, tek oko 13h može..
ducca Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nema bre!!! Ivanovic&Pelle ili Azpi&Ziru? Azpi & Pelle
nbg4ever Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Tek sam sinoc malo proveravao startere i pa sam odradio par sideways transfera. Vise u draft timu (sto sam ja uzeo Bamforda, jebo me kurac?). Zivo me interesuje koliko sam se zajebao. Isto i za GK/5th mid. Goshe sam uspeo da pogodim u poslednjih nekoliko sezona, ali 4.5 mida - nikad. Jebo me Kim Bo Kjung, Marni, i ovaj sad Sent from my Nexus 4
Прслин Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Cech/Myhill Kosc/Lescott/jagielka Ritchie/Caz/Mata//Sunclair Roo/Bony/Falcao
Tolaa Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Svim timovima sam zadovoljna sem ovog glavnog... Panika, ne znam gde udaram, ko zna sta ce na kraju da ostane kao poslednje sacuvano kad zakljucaju.
Tolaa Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Rodrigez Dzej? Hoce startovati? Ja bih njega odmah ubacila, covek mi je obezbedio opstanak pretprosle sezone.
nbg4ever Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ja sam hteo da ga draftujem kao poslednjeg pika. Igrao je u predsezoni, dao i neke golove, ali mislim da ce poceti sa klupe Sent from my Nexus 4
John Coltrane Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ceh-Jagielka,Vilijams,Bane,Kosielni-Depaj,Cesc,Silva-Runi©, Mitar, Bentekara Svarcer-Jedinak-Daren Fleca-Katkart.
levi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 UnavailableSorry, but we are unable to load the requested page at this time.Please try again in a few minutes.
Recommended Posts