August 8, 20159 yr Jebeni Ritchi, neka me neko odvrati od tog hajpa :( Bournemouth svakako nece zabiti 100 golova u najjacem rangu -_-
August 8, 20159 yr Dajte timove da prekratimo vreme. Čeh O'Šej, Ivanovic, Bejns Tio ©, Hazard, Depaj, Ozil Benteke, Berahinjo, Rodrigez Edited August 8, 20159 yr by Remi
August 8, 20159 yr Tek sam sinoc malo proveravao startere i pa sam odradio par sideways transfera. Vise u draft timu (sto sam ja uzeo Bamforda, jebo me kurac?). Zivo me interesuje koliko sam se zajebao. Isto i za GK/5th mid. Goshe sam uspeo da pogodim u poslednjih nekoliko sezona, ali 4.5 mida - nikad. Jebo me Kim Bo Kjung, Marni, i ovaj sad Sent from my Nexus 4
August 8, 20159 yr Author Cech/Myhill Kosc/Lescott/jagielka Ritchie/Caz/Mata//Sunclair Roo/Bony/Falcao
August 8, 20159 yr Svim timovima sam zadovoljna sem ovog glavnog... Panika, ne znam gde udaram, ko zna sta ce na kraju da ostane kao poslednje sacuvano kad zakljucaju.
August 8, 20159 yr Rodrigez Dzej? Hoce startovati? Ja bih njega odmah ubacila, covek mi je obezbedio opstanak pretprosle sezone.
August 8, 20159 yr Ja sam hteo da ga draftujem kao poslednjeg pika. Igrao je u predsezoni, dao i neke golove, ali mislim da ce poceti sa klupe Sent from my Nexus 4
August 8, 20159 yr Ceh-Jagielka,Vilijams,Bane,Kosielni-Depaj,Cesc,Silva-Runi©, Mitar, Bentekara Svarcer-Jedinak-Daren Fleca-Katkart.
August 8, 20159 yr UnavailableSorry, but we are unable to load the requested page at this time.Please try again in a few minutes.