March 1, 20169 yr eto i to se desilo: potpuno sam promašio kolo Dobijas me na Bornmuta ladno. Goodbye cruel world.
March 1, 20169 yr ma daj, zakopan mi Aguero na klupi najbolje da će jbna odbrana liverpula da me spase
March 1, 20169 yr Mene moze izvaditi samo 2 gola Aguera. Odbrana truba, ostali manje-vise isti. Ne znam bas...
March 2, 20169 yr Posle prvog dana gubim od kralja a vodim protiv timmija Na kraju ću obe da izgubim ali nije to sad bitno
March 2, 20169 yr Ono kad u kupu imas drugi najbolji rezultat a igras protiv najboljeg Arnautovic odradio posao :) Za ovo kolo nisam promenio, al budemo videli... Uzdam se u Pajea, pa i Kuna... U poslednjih par kola sam se ozbiljno umesao i u borbu za Premer, a u kupu sekretar u blagoj prednosti za sada...
March 2, 20169 yr Trebaće mi gol kuna ili firmina Čisto da znate da se završava 0:0, da ne gubite vreme na praćenje :(
March 2, 20169 yr Smajhelov mali, umesto Butlanda me kostao poraza u svim takmicenjima. Hehehehe kako zasluzujem ispadanje u Championship. Mozda je to dobar znak da treba da se penzionisem.
March 2, 20169 yr Uspeo sam da izgubim od poslednjeg u poslednjoj ligi Eldorada, coveka koji je tim namestio samo za prvo kolo i nikada vise i svih 11 igraca su mu bili na terenu u ovom kolu
March 2, 20169 yr Na misice dobih direktnog konkurenta u borbi za baraz za Premer. Sledece kolo protiv Izbrisanog.