ducca Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 eto i to se desilo: potpuno sam promašio kolo Dobijas me na Bornmuta ladno. Goodbye cruel world.
malkin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 ma daj, zakopan mi Aguero na klupi najbolje da će jbna odbrana liverpula da me spase
ducca Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Mene moze izvaditi samo 2 gola Aguera. Odbrana truba, ostali manje-vise isti. Ne znam bas...
Pokojni Ruxin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Ja sam zaboravio da igram protiv moće pa naštelovo
levi Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Posle prvog dana gubim od kralja a vodim protiv timmija Na kraju ću obe da izgubim ali nije to sad bitno
Gylfi Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Zoki, zmaju, neće ti ni trebati ovi Toni Kukoč poeni.
adasevic Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Ono kad u kupu imas drugi najbolji rezultat a igras protiv najboljeg Arnautovic odradio posao :) Za ovo kolo nisam promenio, al budemo videli... Uzdam se u Pajea, pa i Kuna... U poslednjih par kola sam se ozbiljno umesao i u borbu za Premer, a u kupu sekretar u blagoj prednosti za sada...
Pokojni Ruxin Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Trebaće mi gol kuna ili firmina Čisto da znate da se završava 0:0, da ne gubite vreme na praćenje :(
Aleksandar88 Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Smajhelov mali, umesto Butlanda me kostao poraza u svim takmicenjima. Hehehehe kako zasluzujem ispadanje u Championship. Mozda je to dobar znak da treba da se penzionisem.
sekretar Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Uspeo sam da izgubim od poslednjeg u poslednjoj ligi Eldorada, coveka koji je tim namestio samo za prvo kolo i nikada vise i svih 11 igraca su mu bili na terenu u ovom kolu
San Epifanio Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Na misice dobih direktnog konkurenta u borbi za baraz za Premer. Sledece kolo protiv Izbrisanog.
Recommended Posts