San Epifanio Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Cestitke Dziberu na laganoj pobedi. Steta sto si iskoristio dzokera bez narocite potrebe.
nbg4ever Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Vidim, opet neka pobeda na guzove. Ovaj Frensis mi se krvi napio do sada Sent from my Nexus 4
Dziber Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Cestitke Dziberu na laganoj pobedi. Steta sto si iskoristio dzokera bez narocite potrebe. Ma kakva lagana pobeda, 55-45 mec, Ozil na Sancesa. Ali sta mi vredi kad davljenici pobedjuju FC Otpisane & FC Obrisane, ovo je gore od sajberove lige. Ostaju mi kejn lingard i 98 milki da oderem onog pacera adasevica Sretno u borbi za Prem
Timmi Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 http://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1516 provjerite. veceras krece sledeca runda.
Moća Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Ono kad u kupu imas drugi najbolji rezultat a igras protiv najboljeg
Dziber Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Ono kad u kupu imas drugi najbolji rezultat a igras protiv najboljeg A taj najbolji je adasevic?
clever bastard Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Iskusno sam poslao omladince u Kupu i svu energiju preusmjerio na borbu za opstanak u Brodu.
zoki Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Mislim da ću za svaku notifikaciju ne telefonu da je Everton zabio dobiti aritmiju dok ne vidim ko je strelac.. Boostovao sam benč ali Gylfi ima Lukakaru© da me razbije..
Gylfi Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Zoki, nema mi pomoći ove sezone sa odlukama. Mrtva Vila, Lukakua nigde i još popase žuti.
malkin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Zoki, nema mi pomoći ove sezone sa odlukama. Mrtva Vila, Lukakua nigde i još popase žuti.1 kvalitet
Gylfi Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Gol i zuti (!) protiv jedne Ville, da mu je prvi mec posle prelezane amputacije levice ne moze covek da bude zadovoljan.
Recommended Posts