February 28, 20169 yr Cestitke Dziberu na laganoj pobedi. Steta sto si iskoristio dzokera bez narocite potrebe.
February 28, 20169 yr Vidim, opet neka pobeda na guzove. Ovaj Frensis mi se krvi napio do sada Sent from my Nexus 4
March 1, 20169 yr Cestitke Dziberu na laganoj pobedi. Steta sto si iskoristio dzokera bez narocite potrebe. Ma kakva lagana pobeda, 55-45 mec, Ozil na Sancesa. Ali sta mi vredi kad davljenici pobedjuju FC Otpisane & FC Obrisane, ovo je gore od sajberove lige. Ostaju mi kejn lingard i 98 milki da oderem onog pacera adasevica Sretno u borbi za Prem
March 1, 20169 yr http://parapsihopatologija.challonge.com/PPPKup1516 provjerite. veceras krece sledeca runda.
March 1, 20169 yr Ono kad u kupu imas drugi najbolji rezultat a igras protiv najboljeg A taj najbolji je adasevic?
March 1, 20169 yr Iskusno sam poslao omladince u Kupu i svu energiju preusmjerio na borbu za opstanak u Brodu.
March 1, 20169 yr Mislim da ću za svaku notifikaciju ne telefonu da je Everton zabio dobiti aritmiju dok ne vidim ko je strelac.. Boostovao sam benč ali Gylfi ima Lukakaru© da me razbije..
March 1, 20169 yr Zoki, nema mi pomoći ove sezone sa odlukama. Mrtva Vila, Lukakua nigde i još popase žuti.
March 1, 20169 yr Zoki, nema mi pomoći ove sezone sa odlukama. Mrtva Vila, Lukakua nigde i još popase žuti.1 kvalitet
March 1, 20169 yr Gol i zuti (!) protiv jedne Ville, da mu je prvi mec posle prelezane amputacije levice ne moze covek da bude zadovoljan.