Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

( :lol:  :lol:  :lol:)

ispascu iy shipa da bi usli "keljanosi" i yablistali ko suya  :cry:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Sta je sa Kejnom, sta sa Marsijalom? Pa do ponoci necu sastaviti tim :(

Posted

Cuj do ponoci :lol: Tu je pola subote pred tobom, tejk jor tajm ;)

Posted

Jutros kaze LvG za Martiala se jos ne zna, mada mislim da ce propustiti da se ne zakomplikuje povreda, nije ozbiljno ali moze biti. Kejn ce igrati sa maskom, stradao je nos tako da nema razloga za duzu pauzu.

Mene jebe Poketino sa Targetom koji igra u zavisnosti od protivnika i njegove postavke. Sanse su mu pred svako kolo 50-50. Bez njega ostah na 10 igraca...

Posted

Cuj do ponoci :lol: Tu je pola subote pred tobom, tejk jor tajm ;)

Vise ne cekam promenu cena, zajebi me subote <_<

Posted

Opa, jos jedan protivnik je aktivirao i klupu protiv mene. Ovaj put me je Dziber bar pocastio sa 4 poena fore. Posto imamo sestoricu istih, mogu da pocnem sa pripremama za sledece kolo

Posted

Vardy assist a pipnuo je loptu toliko da je mozda pod mikroskopom vidljivo :Hail:

Posted

Do jaja, kapiten mi.. A Stoke baš i nisu morale da ga prime.. :mad:

Posted

znači izgubiću u svim takmičenjima zbog jebene lažne asistencije Vardija :isuse:

dokle, Tolaa?

Posted

4. poraz za redom, ovog puta od letecih magaraca. Osim ako Sigi ne zabije 3 komada danas.

Posted

dvoumim se i ne uzmem arnautovica. i tako citave sezone.

Posted

Do 12:44 visih na confirm dugmetu minusa za Arnauta i poucen ovosezonskim iskustvom da mi se svaki rizik posrao u facu odustanem.

Posted

39-30 i Boca Juniors ima 6 bodova na klupi zbog neigranja Firmina, Aguera, Barklija...Mislim da cu ovo kolo imati vise srece nego pameti, ali nadam se dovoljno za 4. pobedu u nizu i nadu da se ipak mogu ukrcati u Brod™.