February 27, 20169 yr Jutros kaze LvG za Martiala se jos ne zna, mada mislim da ce propustiti da se ne zakomplikuje povreda, nije ozbiljno ali moze biti. Kejn ce igrati sa maskom, stradao je nos tako da nema razloga za duzu pauzu. Mene jebe Poketino sa Targetom koji igra u zavisnosti od protivnika i njegove postavke. Sanse su mu pred svako kolo 50-50. Bez njega ostah na 10 igraca...
February 27, 20169 yr Cuj do ponoci Tu je pola subote pred tobom, tejk jor tajm ;) Vise ne cekam promenu cena, zajebi me subote <_<
February 27, 20169 yr Opa, jos jedan protivnik je aktivirao i klupu protiv mene. Ovaj put me je Dziber bar pocastio sa 4 poena fore. Posto imamo sestoricu istih, mogu da pocnem sa pripremama za sledece kolo
February 27, 20169 yr znači izgubiću u svim takmičenjima zbog jebene lažne asistencije Vardija dokle, Tolaa?
February 28, 20169 yr 4. poraz za redom, ovog puta od letecih magaraca. Osim ako Sigi ne zabije 3 komada danas.
February 28, 20169 yr Do 12:44 visih na confirm dugmetu minusa za Arnauta i poucen ovosezonskim iskustvom da mi se svaki rizik posrao u facu odustanem.
February 28, 20169 yr 39-30 i Boca Juniors ima 6 bodova na klupi zbog neigranja Firmina, Aguera, Barklija...Mislim da cu ovo kolo imati vise srece nego pameti, ali nadam se dovoljno za 4. pobedu u nizu i nadu da se ipak mogu ukrcati u Brod.