Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

Bravo za Timija, Lisice cekaju Majami, nadamo se laganom prolasku. :D :D

btw. iz ljige one koliko prolazi u sledeci stepen? 

Edited by Azdaja
Posted

Iz svake lige prolaze 3 direktno i 2 kroz baraz (4. protiv 17. iz lige iznad i 5. protiv 16, pa ko ima vise klasik poena). 

Posted

Obzirom na nedavna istupanja iz liga, kao i očekivanu eliminaciju na osnovu forumske neaktivnosti... za očekivati je i da 10. mesto bude dovoljno za promociju u viši rang. :trljanjeruku:

Posted

Eto sanse da pobegnem iz betona™ sa npr. sedmog mesta :jerry:

Posted

Nema vam spasa,svi sem kralja su aktivni u Brodu  :D

Posted

Sviraj kraj, da i ja osetim kako je to igrati pod reflektorima Premer lige. Ko zna koji cu biti tamo negde u maju.

Posted

Ovako, Bustin ce zbog neaktivnosti direktno iz Premera da ode u 1 Ligu. Onaj sto je izbrisao tim ce ispasti iz Shipa posto je na samo 4 boda od zone ispadanja, a dobija 0 bodova u svakom narednom kolu. To znaci da iz 1 Lige u Ship za sada ulazi 6 komada, 4 direktno i 2 kroz baraz sa 16. i 17. iz Shipa. 

Prslinov status je pod znakom pitanja za sada. 

Posted

Svidja mi se.

Mada ne bi trebalo da me zanima preterano jer drzim pol poziciju suvereno ko da mi je fiat sponzor, bob da prosti :fantom:

Posted (edited)

Ovako, Bustin ce zbog neaktivnosti direktno iz Premera da ode u 1 Ligu. Onaj sto je izbrisao tim ce ispasti iz Shipa posto je na samo 4 boda od zone ispadanja, a dobija 0 bodova u svakom narednom kolu. To znaci da iz 1 Lige u Ship za sada ulazi 6 komada, 4 direktno i 2 kroz baraz sa 16. i 17. iz Shipa.

Prslinov status je pod znakom pitanja za sada.

Što bi povećavali broj koji ulazi iz lige 1?

I kralj je neaktivan, nije napravio nijedan transfer, onda po toj logici treba 7 da uđe u Brod, skoro pola lige..

Nemoj to da se menja, 5 ispada, dva neaktivna i još tri..

Edited by zoki
Posted

Kralj ne utice ni na sta, ionako ce da ispadne, isto kao i Bustin, samo sto Bustin ne ispada u Ship, nego ce zbog neaktivnosti direktno u 1 Ligu. Zbog toga ce da fali jedan igrac u Shipu, zato mora da udje jedan vise.

Posted

A da, nisam se obazirao na probleme Elite sa Bustinom, samo na nas sa palube Broda.. :blush:

Posted

Pitanje za pametnije : sta je sa Lukakarom ovo kolo ? Ima - pored

Posted

Everton je jedna od ekipa koja ne igraju ovog vikenda.

Posted

Everton je jedna od ekipa koja ne igraju ovog vikenda.

aaaaaaaaaaa :)

hvala.