Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Поштована господо и Толоо,

Копачке. Клин.

Већ неколико недеља гледам једну или две текме недељно, фантази оворим пред утакмицу, наместим тим без проверавања противника, а измене не правим. Морам да се скинем са овога. За мене је постало коцка, оде ми цео викенд на гледање, цела недеља на припреме... Нисам се одмах огласио, сачекао сам пар недеља таквог режима и пошто се осећам ослобођено, морам то сада и да објавим овде.

Одиграћу сезону поштено, до краја. Имаћу по 11 играча на терену (надам се), нико ме није добио јер се нисам трудио, нити ће ме због тога добити. Није ни да ми није ишло, био сам трећи у Премеру када ми је пукло пред очима да ме моја природа склона опсесијама опет увукла у нешто што ми не прија. Не замерите ако не честитам свакоме појединачно, заоблазим топик као бивши алкос кафану.

Извињавам се свима које сам увукао у фантази. Пазите се.

Jel to sad znaci da iz Premera ispada samo cetvoro  :thumbup: ?!?

Ili iz  Broda ulazi njih sestoro  :thumbd: ?!?

Vidi druze,u pravu je Porucnik,qrac ces sad da se tako izvuces nakon sto si nas zarazio ovim sranjem

Ja sam mislio da ovo igramo dok svi ne pomremo,da na kraju pobedjuje najzdraviji a ne najkvalitetniji igrac,koji ce nakon svega da oda postu 

kolegama i da zatvori topik  :huh:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Posle 6 poraza konacno pobeda :cry:

A ti?

Sad si naso' da dizes samopouzdanje pred Champppions league  :isuse:

Posted

Da li je moguće da ja jedini igram ovo tako što se u subotu posle doručka ulogujem, namestim za 20 minuta šta treba da namestim, posle toga šta pogledam od utakmica pogledao sam a fantasy mi zgodno dođe da pojača zanimaciju? Ovo stvarno uništilo ljudima živote kao u Becoz I got high? :unsure:

Iznenadio bi se, mnogima je uništio percepciju fudbala.

Posted

Da li je moguće da ja jedini igram ovo tako što se u subotu posle doručka ulogujem, namestim za 20 minuta šta treba da namestim, posle toga šta pogledam od utakmica pogledao sam a fantasy mi zgodno dođe da pojača zanimaciju? Ovo stvarno uništilo ljudima živote kao u Becoz I got high? :unsure:

To i ja radim. Sem sto se ne logujem subotom ujutro, vec iskoristim tih 15-20 minuta da mi brze prodje petak na poslu. I to mi ne smeta da svake sezone ostajem u Premeru, prosle cak bila i u vrhu. 

Cestitke Calavera, izgubih nakon 5 vezanih pobeda. 

Posted

Trijumf u PPP kupu, treca pobeda za redom u gostima, samo 12 bodova daleko od promocije :fantom:

Posted

Pustite prslina da ide, kurcu ne sluzi.

Nego, ako mi dadnu vizu za Engleske, moraces da me posavetujes koju utakmicu da gledam tamo krajem aprila. Da bude u Londonu (da ne moram do Koventrija, pa da spucam ceo dan), da bude nesto od Broda do pete lige, posto za Premer nemam novaca verovatno. I da klub i stadion imaju neki smek. Eto, toliko. Osim toga, ne trebas nam ovde previse

Sent from my Nexus 4

Posted

To i ja radim. Sem sto se ne logujem subotom ujutro, vec iskoristim tih 15-20 minuta da mi brze prodje petak na poslu. I to mi ne smeta da svake sezone ostajem u Premeru, prosle cak bila i u vrhu. 

Cestitke Calavera, izgubih nakon 5 vezanih pobeda. 

a ja dobio nakon 6 vezanih poraza, samo se ne reklamiram kao ovaj moca ovde <_<

timislave, sta su tiebreakeri kod neresenog rezutlata u kupu? 

Posted

Šta hoćete da kažete, da niko ne pravi excel tabele za unakrsno praćenje forme, promene cena i fixtures? :unsure:

Da, sad imate aplikacije za sve to

:dry:

Posted (edited)

@nbg

АFC Wimbledon, пошто ти је FC United далеко.

Фуламов Крејвн котиџ, крај Темзе, је прелеп олд скул стадион али има лошу атмосферу. Међутим, гостујући (бар Вест Хемови) навијачи изнајмљују бродиће којима иду на то гостовање, а на тим бродићима је најбоља забава. Прочепркај форуме противника, тако се организују.

Иди и до Болејн граунда, живописан је крај града и може да се за ситну кинту обиђе цео стадион када се не играју утакмице. Могло је раније и да се слика на терену, а точе добар битер у пабу на улазу у хотел који је у саставу стадиона. ;)

Edited by Прслин
Posted

Gostuju i QPR i Fulam :/

Smaracu vas jos, tamo negde od marta/aprila. Za sad sam bacio pogled na Brentford, Koventri (gostuje im Sefild), Mivol protiv Oldama i tako to. Jebe me malo geografija, pa sam npr mislio da je Bolton predgradje Londona[emoji38]

A karta za voz do Koventrija skuplja od karte za utakmicu. I tako...

Sent from my Nexus 4

Posted

Копачке. Клин.

Већ неколико недеља гледам једну или две текме недељно, фантази оворим пред утакмицу, наместим тим без проверавања противника, а измене не правим. Морам да се скинем са овога. За мене је постало коцка, оде ми цео викенд на гледање, цела недеља на припреме... Нисам се одмах огласио, сачекао сам пар недеља таквог режима и пошто се осећам ослобођено, морам то сада и да објавим овде.

Одиграћу сезону поштено, до краја. Имаћу по 11 играча на терену (надам се), нико ме није добио јер се нисам трудио, нити ће ме због тога добити. Није ни да ми није ишло, био сам трећи у Премеру када ми је пукло пред очима да ме моја природа склона опсесијама опет увукла у нешто што ми не прија. Не замерите ако не честитам свакоме појединачно, заоблазим топик као бивши алкос кафану.

da ti pokazem nesto

TpbeLtW.jpg

Posted

a ja dobio nakon 6 vezanih poraza, samo se ne reklamiram kao ovaj moca ovde <_<

timislave, sta su tiebreakeri kod neresenog rezutlata u kupu? 

zaboravio sam na to <_<

mislim da smo prosle sezone imali pravila kao u ovom njihovom kupu, pa nek bude tako.

Posted

Копачке. Клин.

:Hail:

kakav vrhunski long con serbian jewish dupli džinks :Hail:

baš u nedelji koja će kulminirati h2h duelom sa direktnim rivalom za 5. mesto Prslin ni manje ni više nego bataljuje fantazi :lolol:

jesam počastvovan, što da krijem, ali džabe tolike ljude ložiš, i ovlašnim pogledom na naše timove odmah se vidi da ćeš se prošetati do 16. pobede. al dobro, ti kako hoćeš...

Posted

To i ja radim. Sem sto se ne logujem subotom ujutro, vec iskoristim tih 15-20 minuta da mi brze prodje petak na poslu.

+1

malo konferencije za štampu, malo tviter da se vidi ko je povređen, i toeto. ja da više vremena trošim na fantazi sigurno bih bio bar 16. na svetu :fantom: