Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Hvala kurcu da je Firmino uspeo da iskamči jednu asistenciju u ovoj goleadi.

Idiot

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

I Kunara jos jednom krompir. Koji je to govnar, dok ga nisam kupio strpao je sta je stigao, uglavnom protiv mene :mad:

Uglavnom bench boost sam potegao u savrsenom momentu, 20 poena i tesna pobeda protiv Feia.

Edited by ducca
Posted

Iskukao sam pobedu protiv augodnog kralja[emoji38]Čestitke John-u u Kupu, njegov kapiten je bio jači od mog..

Posted

Bericetan vikend. Pobeda nad Clever Bastardom u Brodu, a nad Beowlom u kupu. Izbor Paje za kapitena mi je najbolji potez ikad.

Posted

tesna pobeda protiv Feia.

:thumbup:  e ako, da imam i ja čemu da se poradujem ovog vikenda.

Posted

Bericetan vikend. Pobeda nad Clever Bastardom u Brodu, a nad Beowlom u kupu. Izbor Paje za kapitena mi je najbolji potez ikad.

Čestitke. Meni za utehu ostaje to da sam zabeležio 1 vredno dostignuće u vidu trostrukog poraza a među protivnicima koji su me brutalizovali nalazi se neaktivan fenjeraš iz betonjerke. Ima neko jači?

Posted

Mene drago zbog tebe, Momtjilo :cry:

Sent from my Nexus 4

Posted

Поштована господо и Толоо,

Копачке. Клин.

Већ неколико недеља гледам једну или две текме недељно, фантази оворим пред утакмицу, наместим тим без проверавања противника, а измене не правим. Морам да се скинем са овога. За мене је постало коцка, оде ми цео викенд на гледање, цела недеља на припреме... Нисам се одмах огласио, сачекао сам пар недеља таквог режима и пошто се осећам ослобођено, морам то сада и да објавим овде.

Одиграћу сезону поштено, до краја. Имаћу по 11 играча на терену (надам се), нико ме није добио јер се нисам трудио, нити ће ме због тога добити. Није ни да ми није ишло, био сам трећи у Премеру када ми је пукло пред очима да ме моја природа склона опсесијама опет увукла у нешто што ми не прија. Не замерите ако не честитам свакоме појединачно, заоблазим топик као бивши алкос кафану.

Извињавам се свима које сам увукао у фантази. Пазите се.

Posted

Поштована господо и Толоо,

Копачке. Клин.

Већ неколико недеља гледам једну или две текме недељно, фантази оворим пред утакмицу, наместим тим без проверавања противника, а измене не правим. Морам да се скинем са овога. За мене је постало коцка, оде ми цео викенд на гледање, цела недеља на припреме... Нисам се одмах огласио, сачекао сам пар недеља таквог режима и пошто се осећам ослобођено, морам то сада и да објавим овде.

Одиграћу сезону поштено, до краја. Имаћу по 11 играча на терену (надам се), нико ме није добио јер се нисам трудио, нити ће ме због тога добити. Није ни да ми није ишло, био сам трећи у Премеру када ми је пукло пред очима да ме моја природа склона опсесијама опет увукла у нешто што ми не прија. Не замерите ако не честитам свакоме појединачно, заоблазим топик као бивши алкос кафану.

Извињавам се свима које сам увукао у фантази. Пазите се.

Нећеш ти овако јефтино да се извучеш.

Posted

Da li je moguće da ja jedini igram ovo tako što se u subotu posle doručka ulogujem, namestim za 20 minuta šta treba da namestim, posle toga šta pogledam od utakmica pogledao sam a fantasy mi zgodno dođe da pojača zanimaciju? Ovo stvarno uništilo ljudima živote kao u Becoz I got high? :unsure: