ubibobi Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Hvala kurcu da je Firmino uspeo da iskamči jednu asistenciju u ovoj goleadi. Idiot
ducca Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) I Kunara jos jednom krompir. Koji je to govnar, dok ga nisam kupio strpao je sta je stigao, uglavnom protiv mene Uglavnom bench boost sam potegao u savrsenom momentu, 20 poena i tesna pobeda protiv Feia. Edited February 14, 2016 by ducca
zoki Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Iskukao sam pobedu protiv augodnog kralja[emoji38]Čestitke John-u u Kupu, njegov kapiten je bio jači od mog..
San Epifanio Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Bericetan vikend. Pobeda nad Clever Bastardom u Brodu, a nad Beowlom u kupu. Izbor Paje za kapitena mi je najbolji potez ikad.
malkin Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 tesna pobeda protiv Feia. e ako, da imam i ja čemu da se poradujem ovog vikenda.
Muwan Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Bericetan vikend. Pobeda nad Clever Bastardom u Brodu, a nad Beowlom u kupu. Izbor Paje za kapitena mi je najbolji potez ikad. Čestitke. Meni za utehu ostaje to da sam zabeležio 1 vredno dostignuće u vidu trostrukog poraza a među protivnicima koji su me brutalizovali nalazi se neaktivan fenjeraš iz betonjerke. Ima neko jači?
nbg4ever Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Mene drago zbog tebe, Momtjilo Sent from my Nexus 4
Прслин Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Поштована господо и Толоо, Копачке. Клин. Већ неколико недеља гледам једну или две текме недељно, фантази оворим пред утакмицу, наместим тим без проверавања противника, а измене не правим. Морам да се скинем са овога. За мене је постало коцка, оде ми цео викенд на гледање, цела недеља на припреме... Нисам се одмах огласио, сачекао сам пар недеља таквог режима и пошто се осећам ослобођено, морам то сада и да објавим овде. Одиграћу сезону поштено, до краја. Имаћу по 11 играча на терену (надам се), нико ме није добио јер се нисам трудио, нити ће ме због тога добити. Није ни да ми није ишло, био сам трећи у Премеру када ми је пукло пред очима да ме моја природа склона опсесијама опет увукла у нешто што ми не прија. Не замерите ако не честитам свакоме појединачно, заоблазим топик као бивши алкос кафану. Извињавам се свима које сам увукао у фантази. Пазите се.
porucnik vasic Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Поштована господо и Толоо, Копачке. Клин. Већ неколико недеља гледам једну или две текме недељно, фантази оворим пред утакмицу, наместим тим без проверавања противника, а измене не правим. Морам да се скинем са овога. За мене је постало коцка, оде ми цео викенд на гледање, цела недеља на припреме... Нисам се одмах огласио, сачекао сам пар недеља таквог режима и пошто се осећам ослобођено, морам то сада и да објавим овде. Одиграћу сезону поштено, до краја. Имаћу по 11 играча на терену (надам се), нико ме није добио јер се нисам трудио, нити ће ме због тога добити. Није ни да ми није ишло, био сам трећи у Премеру када ми је пукло пред очима да ме моја природа склона опсесијама опет увукла у нешто што ми не прија. Не замерите ако не честитам свакоме појединачно, заоблазим топик као бивши алкос кафану. Извињавам се свима које сам увукао у фантази. Пазите се. Нећеш ти овако јефтино да се извучеш.
Muwan Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Da li je moguće da ja jedini igram ovo tako što se u subotu posle doručka ulogujem, namestim za 20 minuta šta treba da namestim, posle toga šta pogledam od utakmica pogledao sam a fantasy mi zgodno dođe da pojača zanimaciju? Ovo stvarno uništilo ljudima živote kao u Becoz I got high?
Recommended Posts