February 13, 20169 yr Jbga, dobri moj Malkine. Zivot, obaveze... [emoji20] *jel treba da napominjem da sam zakasnio da iskoristim prvi wc, tj iskoristio sam ga poslednjeg dana, ali nakon dedlajna. A nekad sam bio kul tip... Sent from my Nexus 4 Edited February 13, 20169 yr by nbg4ever
February 13, 20169 yr Da ne znam za Dzinks pa da prihvatim cestitke, lopta je okrugla, danas svako igra fudbal.... Malkine sa firminom, sancezom i aguerom kapitenom ne bih nista unapred predvidjao.svaka čast za kapitena, sad je stvarno gotovo.
February 13, 20169 yr Kurtoa, Azar i Kosta © kod neaktivnog kralja skupiće jedno 100 poena Ima i Townsenda
February 14, 20169 yr Svaka čast adaševiću, klasičan nokaut kapitenom Jedini moj igrač koji je nešto uradio, kod njega je uradio duplo jbg
February 14, 20169 yr Tacno cu drugi put za redom da izgubim zbog Ozila. Dok mi je bio u timu 5 kola nije uradio nista
February 14, 20169 yr Coutinho proradi kad svi dignu ruke od njega. Sad kad krene navala pa opet ode zadnja loza Hvala kurcu da je Firmino uspeo da iskamči jednu asistenciju u ovoj goleadi.