keljans Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Protiv sugradjanina, pa posle na gostovanje u Sefild. I to bi bilo to, ako uopste i dotle doguram.Sugradjanin ce se dzentlmenski potruditi da vas pusti do tog drugog kola ????
adasevic Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Vidim žreb je bio poludirigovan. moća - kalabaster Ja slobodan prvo kolo, pa onda na pobednika ovog epskog okrsaja :) Vise bih voleo Mocu, jerbo sam od kralja uspeo da izgubim kad mu je 8 igraca bilo crveno :D
adasevic Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 PPP Kup 15/16 sve ekipe iz sva tri ligaska ranga (njih 63), random (citaj one koje su najvise novaca ponudile) 3 su slobodne prvo kolo. igra se od 26. do 31. kola, single h2h eliminacije. ako zelite da ekipu povezete s profilom i imate avatarcic uz ime tima u bracketu, mozete da se registrujete na sajt. prethodne sezone http://parapsihopatologija.challonge.com/ Izgleda da je neko vec capio ime mog tima :) Ajd promeni ako nije problem iz EON u -EON-
Tolaa Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 A ti, ako nije problem, prijavi svoje rezultate iz prethodna dva kola na CL fantaziju. :)
Timmi Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Izgleda da je neko vec capio ime mog tima :) Ajd promeni ako nije problem iz EON u -EON- ime tima ostaje, samo se povezuje s profilom koji ne mora biti kao ime tima. nema veze s timom koji si ti napravio, jer je to nesto drugo. samo mi daj svoj profil.
zoki Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Ja to udaram na Zokija? Samo udri, ja potpuno kuliram cenjeni Kup.. Ovo kolo će obeležiti fobija od igranja protiv neaktivnih timova, stiže kraljev Kalabaster sa trojkom Čelzija - Kurtoa, Kosta © i Azar koji će verovatno da masakriraju jadni Novi Zamak i dvojkom Evertona - Barkli i Lukakara
adasevic Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 ime tima ostaje, samo se povezuje s profilom koji ne mora biti kao ime tima. nema veze s timom koji si ti napravio, jer je to nesto drugo. samo mi daj svoj profil. adasevic :)
Muwan Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Hm, subota je, prva utakmica u toku, kamo kuknjava, kamo džinksovi, kamo kletve... Evo ja ću da počnem: ladno ću da izgubim od poslednjeplasiranog u betonu, neaktivnog i kljastog. Treba to umeti.
Lezilebovich Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) ahahahah De Gea autogol Edited February 13, 2016 by Lezilebovich
malkin Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 dva braniča primaju golove u prvih 10 minuta toeto, čestitke Topolicama--žao mi je što nisam pružio malo jači otpor kad je već duel u vrhu tabele, ali nije se moglo više sa ovakvom odbranom.
malkin Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Hm, subota je, prva utakmica u toku, kamo kuknjava, kamo džinksovi, kamo kletve... Evo ja ću da počnem: ladno ću da izgubim od poslednjeplasiranog u betonu, neaktivnog i kljastog. Treba to umeti. nema ko, sve vedete fantazija i iskusni džinkseri pobrisaše naloge i batališe igru: i Timmi i Mjuki i Prslin... čak i lažni forumaš Fei najavljuje ovaj korak :(
nick1986 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Da ne znam za Dzinks pa da prihvatim cestitke, lopta je okrugla, danas svako igra fudbal.... Malkine sa firminom, sancezom i aguerom kapitenom ne bih nista unapred predvidjao.
Recommended Posts