February 9, 20169 yr On 9. 2. 2016. at 7:07, Tolaa said: Protiv sugradjanina, pa posle na gostovanje u Sefild. I to bi bilo to, ako uopste i dotle doguram.Sugradjanin ce se dzentlmenski potruditi da vas pusti do tog drugog kola ????
February 9, 20169 yr On 8. 2. 2016. at 21:37, levi said: Vidim žreb je bio poludirigovan. moća - kalabaster Ja slobodan prvo kolo, pa onda na pobednika ovog epskog okrsaja :) Vise bih voleo Mocu, jerbo sam od kralja uspeo da izgubim kad mu je 8 igraca bilo crveno :D
February 9, 20169 yr On 8. 2. 2016. at 20:36, Timmi said: PPP Kup 15/16 sve ekipe iz sva tri ligaska ranga (njih 63), random (citaj one koje su najvise novaca ponudile) 3 su slobodne prvo kolo. igra se od 26. do 31. kola, single h2h eliminacije. ako zelite da ekipu povezete s profilom i imate avatarcic uz ime tima u bracketu, mozete da se registrujete na sajt. prethodne sezone http://parapsihopatologija.challonge.com/ Izgleda da je neko vec capio ime mog tima :) Ajd promeni ako nije problem iz EON u -EON-
February 9, 20169 yr A ti, ako nije problem, prijavi svoje rezultate iz prethodna dva kola na CL fantaziju. :)
February 9, 20169 yr On 9. 2. 2016. at 14:08, adasevic said: Izgleda da je neko vec capio ime mog tima :) Ajd promeni ako nije problem iz EON u -EON- ime tima ostaje, samo se povezuje s profilom koji ne mora biti kao ime tima. nema veze s timom koji si ti napravio, jer je to nesto drugo. samo mi daj svoj profil.
February 9, 20169 yr On 9. 2. 2016. at 17:57, John Coltrane said: Ja to udaram na Zokija? Samo udri, ja potpuno kuliram cenjeni Kup.. Ovo kolo će obeležiti fobija od igranja protiv neaktivnih timova, stiže kraljev Kalabaster sa trojkom Čelzija - Kurtoa, Kosta © i Azar koji će verovatno da masakriraju jadni Novi Zamak i dvojkom Evertona - Barkli i Lukakara
February 9, 20169 yr On 9. 2. 2016. at 19:25, Timmi said: ime tima ostaje, samo se povezuje s profilom koji ne mora biti kao ime tima. nema veze s timom koji si ti napravio, jer je to nesto drugo. samo mi daj svoj profil. adasevic :)
February 13, 20169 yr Hm, subota je, prva utakmica u toku, kamo kuknjava, kamo džinksovi, kamo kletve... Evo ja ću da počnem: ladno ću da izgubim od poslednjeplasiranog u betonu, neaktivnog i kljastog. Treba to umeti.
February 13, 20169 yr dva braniča primaju golove u prvih 10 minuta toeto, čestitke Topolicama--žao mi je što nisam pružio malo jači otpor kad je već duel u vrhu tabele, ali nije se moglo više sa ovakvom odbranom.
February 13, 20169 yr On 13. 2. 2016. at 13:13, beowl said: Hm, subota je, prva utakmica u toku, kamo kuknjava, kamo džinksovi, kamo kletve... Evo ja ću da počnem: ladno ću da izgubim od poslednjeplasiranog u betonu, neaktivnog i kljastog. Treba to umeti. nema ko, sve vedete fantazija i iskusni džinkseri pobrisaše naloge i batališe igru: i Timmi i Mjuki i Prslin... čak i lažni forumaš Fei najavljuje ovaj korak :(
February 13, 20169 yr Da ne znam za Dzinks pa da prihvatim cestitke, lopta je okrugla, danas svako igra fudbal.... Malkine sa firminom, sancezom i aguerom kapitenom ne bih nista unapred predvidjao.