Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Protiv sugradjanina, pa posle na gostovanje u Sefild. I to bi bilo to, ako uopste i dotle doguram.

Sugradjanin ce se dzentlmenski potruditi da vas pusti do tog drugog kola ????
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Vidim žreb je bio poludirigovan. moća - kalabaster

Ja slobodan prvo kolo, pa onda na pobednika ovog epskog okrsaja :) Vise bih voleo Mocu, jerbo sam od kralja uspeo da izgubim kad mu je 8 igraca bilo crveno :D

Posted

PPP Kup 15/16

sve ekipe iz sva tri ligaska ranga (njih 63), random (citaj one koje su najvise novaca ponudile) 3 su slobodne prvo kolo. igra se od 26. do 31. kola, single h2h eliminacije. ako zelite da ekipu povezete s profilom i imate avatarcic uz ime tima u bracketu, mozete da se registrujete na sajt.

prethodne sezone http://parapsihopatologija.challonge.com/

Izgleda da je neko vec capio ime mog tima :) 

Ajd promeni ako nije problem iz EON u -EON-

Posted

A ti, ako nije problem, prijavi svoje rezultate iz prethodna dva kola na CL fantaziju. :)

Posted

Izgleda da je neko vec capio ime mog tima :)

Ajd promeni ako nije problem iz EON u -EON-

ime tima ostaje, samo se povezuje s profilom koji ne mora biti kao ime tima. nema veze s timom koji si ti napravio, jer je to nesto drugo. samo mi daj svoj profil.

Posted

Ja to udaram na Zokija?

Samo udri, ja potpuno kuliram cenjeni Kup.. :fantom:  :unsure:

Ovo kolo će obeležiti fobija od igranja protiv neaktivnih timova, stiže kraljev Kalabaster sa trojkom Čelzija - Kurtoa, Kosta © i Azar koji će verovatno da masakriraju jadni Novi Zamak i dvojkom Evertona - Barkli i Lukakara :cry:

Posted

ime tima ostaje, samo se povezuje s profilom koji ne mora biti kao ime tima. nema veze s timom koji si ti napravio, jer je to nesto drugo. samo mi daj svoj profil.

adasevic :)

Posted

Hm, subota je, prva utakmica u toku, kamo kuknjava, kamo džinksovi, kamo kletve... :unsure:

Evo ja ću da počnem: ladno ću da izgubim od poslednjeplasiranog u betonu, neaktivnog i kljastog. Treba to umeti.

Posted (edited)

ahahahah De Gea autogol :isuse:

Edited by Lezilebovich
Posted

dva braniča primaju golove u prvih 10 minuta :isuse:

toeto, čestitke Topolicama--žao mi je što nisam pružio malo jači otpor kad je već duel u vrhu tabele, ali nije se moglo više sa ovakvom odbranom.

Posted

Hm, subota je, prva utakmica u toku, kamo kuknjava, kamo džinksovi, kamo kletve... :unsure:

Evo ja ću da počnem: ladno ću da izgubim od poslednjeplasiranog u betonu, neaktivnog i kljastog. Treba to umeti.

nema ko, sve vedete fantazija i iskusni džinkseri pobrisaše naloge i batališe igru: i Timmi i Mjuki i Prslin... čak i lažni forumaš Fei najavljuje ovaj korak :(

Posted

Da ne znam za Dzinks pa da prihvatim cestitke, lopta je okrugla, danas svako igra fudbal.... Malkine sa firminom, sancezom i aguerom kapitenom ne bih nista unapred predvidjao.