Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Naravno po ko zna koji put gubim zbog 10+ poena ostavljenih na klupi, sada ni beton nije daleko.

:evil:

Protivniku Marez na klupi ali ce mu uci umesto Bakarija Sanje. A da je meni ostao na klupi svi iz prvih 11 bi igrali od pocetka. Naravno ostavio sam Smajhela na klupi.

:evil:
Posted

27 razlike Cech i Alexis ne mogu da stignu :( +1 za jebenog Morena

Posted

Jebeni Moreno :fur:

Stani, odbrana liverpula razočarala?

tumblr_m5snerbM4N1r9mp3g.gif

:fantom:

Posted

Шурдиловић брани 4 поена сутра са Зумом. Ја нападам са Чехом, Месутом и Афобеом. Одлична утакмица.

Posted

Cestitke Musline, precenio si protivnika. Dobio bi lagano i bez ovih dzokera.

Vidim da je Brodtm ostao bez jednog tima (Artistiko - ZIS). Eto Timmi, sad znas sta se desava kad neki tim napusti ligu :(

Posted (edited)

Vidim da je Brodtm ostao bez jednog tima (Artistiko - ZIS). Eto Timmi, sad znas sta se desava kad neki tim napusti ligu :(

Vidi stvarno, deleted player, pa zar nije mogao samo da ostavi tim i ne namešta ga :isuse: nije baš najpoštenije

Znači™, Artistiko i kralj su već ispali, što znači da samo još jedan ispada direktno...

Edited by zoki
Posted

ladno. pa za ovo treba da dobije pppermaban. ako se uopšte radi o forumašu a ne o Prslinovom drugaru :fantom:

ako je ovo drugo, da se kazni Prslin.

Posted

Шурдиловић брани 4 поена сутра са Зумом. Ја нападам са Чехом, Месутом и Афобеом. Одлична утакмица.

Samo sa Zumom ? A Ceh i Ozil su mi u timu zasto..zato sto su im roditelji uticajni ? :)

Posted

Cestitke Musline, precenio si protivnika. Dobio bi lagano i bez ovih dzokera.

:thumbsup:  Dobro je odlučili su Firmino i izbor kapitena. a ne ove gluposti

Sad kao jurim Timmija u klasiku.  bez veze se zamlaćujem <_<

Posted

Jebote, stvarno, koji kurac je morao da napusti ligu?! Vidi ovog Guloua, zagorcava zivote nama u grcevitoj borbi za opstanak, mogao je i on tako!

Ne primati nepoznate likove, to je resenje. Neka igraju klasik bar jednu sezonu, pa ako se ne pokazu kao ovakvi, onda mogu i u h2h.

Posted (edited)

Pa i nije baš nepoznat, od 2009. na forumu, igrao i druge fantazije.

Edit: a sad je, realno, sjebo celu ligu

Edited by zoki
Posted

Vidi stvarno, deleted player, pa zar nije mogao samo da ostavi tim i ne namešta ga :isuse: nije baš najpoštenije

Znači™, Artistiko i kralj su već ispali, što znači da samo još jedan ispada direktno...

Ja sam od obojice uspeo da izgubim po jedan mec