cvrlle Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Vec sam imao lekciju sa Mahrezom na klupi al mi nije bilo dovoljno isto takodje
copkillah Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 A ja traku Kunu... Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4
malkin Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 isto takodjeto se kaže: Feilovali ste mada svi mi koji dadosmo traku beskorisnom Agueru bolje da ćutimo
Moća Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Protivniku Marez na klupi ali ce mu uci umesto Bakarija Sanje. A da je meni ostao na klupi svi iz prvih 11 bi igrali od pocetka. Naravno ostavio sam Smajhela na klupi.
cvrlle Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ko je bio ovaj izbrisani protiv koga sam trebao da se tucem ovo kolo?
zoki Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Huth mi zakucan na poslednje mesto na klupi, nema šanse da dva put za redom da go, a i primiće nekoliko od sitija. Bravo care edit: možda ipak bude owngoal Nadam se da ne gledaš utakmicu
crtamOrasi Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Huth mi zakucan na poslednje mesto na klupi, nema šanse da dva put za redom da go, a i primiće nekoliko od sitija. Bravo care edit: možda ipak bude owngoal Au, a ja ispizdeo zbog Kunare kapitena, jebes ga.
nick1986 Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Po zvanicnom sajtu Lester 4 asistencije za 3 gola :)
Tolaa Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Moj neaktivni protivnik Gulou, koji nije napravio nijedan transfer cele sezone, ima Aguera i Mahreza kapitena. Toliko.
zoki Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Da bi uzeo Kuna prošle nedelje prodam Vardyja, Lukakaru ostavim, rekoh razbucaće Njukasl što je najgore i uzeo bi gomilu poena da nije zamenjen.. A sad, ovo kolo prodam Lukakaru da bih vratio Vardyja Ne vredi, nikako da ubodem...
ducca Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 jbt koliko nemača pojma je Poćetino spasao Za sada :(
Svarog Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Lukaku mi je na klupi. protivniku je Mahrez na klupi. život je nekad siv, nekad žut.
Recommended Posts