February 6, 20169 yr isto takodjeto se kaže: Feilovali ste mada svi mi koji dadosmo traku beskorisnom Agueru bolje da ćutimo
February 6, 20169 yr Protivniku Marez na klupi ali ce mu uci umesto Bakarija Sanje. A da je meni ostao na klupi svi iz prvih 11 bi igrali od pocetka. Naravno ostavio sam Smajhela na klupi.
February 6, 20169 yr Huth mi zakucan na poslednje mesto na klupi, nema šanse da dva put za redom da go, a i primiće nekoliko od sitija. Bravo care edit: možda ipak bude owngoal Nadam se da ne gledaš utakmicu
February 6, 20169 yr Huth mi zakucan na poslednje mesto na klupi, nema šanse da dva put za redom da go, a i primiće nekoliko od sitija. Bravo care edit: možda ipak bude owngoal Au, a ja ispizdeo zbog Kunare kapitena, jebes ga.
February 6, 20169 yr Moj neaktivni protivnik Gulou, koji nije napravio nijedan transfer cele sezone, ima Aguera i Mahreza kapitena. Toliko.
February 6, 20169 yr Da bi uzeo Kuna prošle nedelje prodam Vardyja, Lukakaru ostavim, rekoh razbucaće Njukasl što je najgore i uzeo bi gomilu poena da nije zamenjen.. A sad, ovo kolo prodam Lukakaru da bih vratio Vardyja Ne vredi, nikako da ubodem...
February 6, 20169 yr Lukaku mi je na klupi. protivniku je Mahrez na klupi. život je nekad siv, nekad žut.