ducca Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ne mogu da verujem koliko me sere. Duća, izvini.... Ovo mi je bio dobar reality check, ambicije za gornji dom su sahranjene, sad obezbediti na vreme opstanak, deluje bezbedno, no kako igram ove godine maj je predaleko. Karma me inace stigne na svakom koraku ove sezone, nisam jos prodao igraca da sledece kolo nije razvalio i to bas protiv mene. Barkli dao zadnji gol u Novembru pre ova 2 penala. Slag na tortu je sto sam potegao WC i sakupio 51 poen. Da nisam nikoga zamenio - proslonedeljni tim bi imao oko 80.
Svarog Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Сварог се борио јуначки! jesam. džaba. pokid'o si. čestitam.
John Coltrane Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Tukao Bitlse, covek na forumu sa 1postom. Muko moja i treca ligo kad nemas koga da drknes posle pobede :(
tsva Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 tsva, pola kosa! umalo da stignem i prestignem. dobra borba. sve cestitke! hvala, bilo bas gadno
keljans Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Tukao Bitlse, covek na forumu sa 1postom. Muko moja i treca ligo kad nemas koga da drknes posle pobede :(Ako pobedis i sledece kolo mog ljutog protivnika za opstanak slobodno svoje zadovoljstvo istresi na meni ????Naravno pod uslovom da ne dobijem po usima od Beowla ???? Edited February 4, 2016 by keljans
sekretar Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Ako pobedis i sledece kolo mog ljutog protivnika za opstanak slobodno svoje zadovoljstvo istresi na meni Naravno pod uslovom da ne dobijem po usima od Beowla Pa nema valjda nikakve PPP lige ispod nase, to su muke ovih iznad nas, mi smo sigurni Edited February 4, 2016 by sekretar
porucnik vasic Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 jesam. džaba. pokid'o si. čestitam. Удри у идућем колу.
keljans Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Pa nema valjda nikakve PPP lige ispod nase, to su muke ovih iznad nas, mi smo sigurni Neka, neka.... Da se jebeno sklonim sa ovog 21og mesta.
Zis Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 nekako mi je... neugodno, odustajem. svim igračima sve najbolje u fantaziju & RL-u ArtisticoFC, ПППБрод
ubibobi Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Hm...mozda ipak ima nade Naravno po ko zna koji put gubim zbog 10+ poena ostavljenih na klupi, sada ni beton nije daleko. nekako mi je... neugodno, odustajem. svim igračima sve najbolje u fantaziju & RL-u ArtisticoFC, ПППБрод
Lezilebovich Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) Huth mi zakucan na poslednje mesto na klupi, nema šanse da dva put za redom da go, a i primiće nekoliko od sitija. Bravo care edit: možda ipak bude owngoal Edited February 6, 2016 by Lezilebovich
San Epifanio Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Kakva cast, da lider protiv mene aktivira i celu klupu.
ducca Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Vec sam imao lekciju sa Mahrezom na klupi al mi nije bilo dovoljno
levi Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Kakva cast, da lider protiv mene aktivira i celu klupu. Nisam znao koga da ubacim, pa sam skratio sebi muke, bez plana i umišljaja. Nadoknadio sam ti to pogrešnim izborom kapitena A koilko sam bio protiv ovih noviteta, očekujem da me ispoštuju kao čelendž Federera <_<
Recommended Posts