Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

DŽINKSOVANJE RADI

herrera-2.gif.CROP.original-original.gif

Aiiii, kako sam izbacio nekog mučenika iz kupa

Juče me je prošao jer je imao +2 i obojica jpš bejnsa i lukakua, danas je ispao jer njegovog bejnsa menja igalo (2p), a mog darmian (5p) :lol:

Ne mogu da verujem koliko me sere. Duća, izvini....

Timmiiiiii :lol: :lol: :lol:

znači Barkli danas jurio 10 poena protiv 1 Timmija... ovo se nije desilo, idem da se napijem.

Timmiiiiii  Tom Hagene :lol: :lol: :lol:

znači Barkli danas jurio 10 poena protiv 1 Timmija Tom Hagena... ovo se nije desilo, idem da se napijem.

Izdzinksovao si za sve pare :thumbup:

Lukakara bi izveo te penale :cry:

očekujem da me sutra pogodi meteorit. onaj Lascelles garant isto imao Barklija u timu :lolol:

Ne mogu da verujem koliko me sere. Duća, izvini....

bolji si čovek od mene...

Sere me već 4 kola za redom, ovo nije normalno (inače si i ti u tom nizu). Barkli daje 2 gola u 88. i 90., pre toga Hut svoj prvenac, ti si se samoubio. Ludilo...

a da, to si pomoću Huta utukao Feija. proslavilo se u najužem krugu porodice.

Pratilo se? :) Zaboravio sam najluđe: Siti ne prima gol, protivnikov Kolarov izlazi u 50-nekom, meni sa klupe ulazi Darmijan sa CS-om i dobijem za 2 poena.

Naravno po ko zna koji put gubim zbog 10+ poena ostavljenih na klupi, sada ni beton nije daleko.

Сварог се борио јуначки!

tsva, pola kosa! umalo da stignem i prestignem. dobra borba.

sve cestitke!

Pffff... Dobih za dva poena protiv Lezileba, s kojim se guram na granici zone ispadanja. Zato sledece kolo gubim protiv neaktivnog Goulua kom su poludeli pojedini igraci.