February 2, 20169 yr Ali čestitam, Timmi. cela tri minuta sam bio u meču. mada verovatno je i bolje ovako nego da sam gajio neke nade...
February 2, 20169 yr Ali čestitam, Timmi. cela tri minuta sam bio u meču. mada verovatno je i bolje ovako nego da sam gajio neke nade... Prepoznajem tu setu u glasu... mora da i tvoj protivnik ima Alija...
February 2, 20169 yr Nem pojma što su ljudi poletetli da izbace brata vardija, mislim svi smo svesni da će zabiti 2 komada puljđanima većeras jel tako?
February 2, 20169 yr ahahaha Sigi opet na klupi. i treba da me kara ko stigne jebo me skup peti vezni, sutra kupujem Stanislasa.
February 3, 20169 yr Na PPPogadjalici mislim da je nas 7-8 odigralo tacan rezultat Vest Hema 2:0 uz bonus dugme
February 3, 20169 yr Duvaj ga Lukaku, jedan jebeni gol mi treba!! edit: mi je trebao, zamenjen :( Edited February 3, 20169 yr by zoki
February 3, 20169 yr Au crni lukaku i moja genijalnost koja mi ne da da ubacim kejna cele sezone Ne sumnjam da martinez neće propustiti priliku da me zakopa do kraja i ubaciti bejnsa u 88. min., taman kad se darmian pridigne sa klupe Edited February 3, 20169 yr by Ruxin
February 3, 20169 yr Eto glavobolje za vikend... I treba da mi Barkli uvali poraz u 88. minutu kad sam ga prodao. Jebeno govno od igre. Edited February 3, 20169 yr by ducca
February 3, 20169 yr izgubih za 1 BPS. ne za bonus poen, za jebeni poen kojim se računaju bonus poeni. vaistinu govno od igre.