Tolaa Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Je l' cestitao Mjuki? Fantasticna odluka u poslednjem momentu da trostruku traku ipak treba da mi nosi Lukaku a ne Ighalo me je kostala brda zivaca, ali ipak mi treba cestitati.
clever bastard Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 ove godine sam sav od niza. od prvih devet sam izgubio osam, onda sam vezao deset uzastopnih pobjeda, a sada bogami i cetiri poraza.
Calavera Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 orasi, nadjoh ti doppelgangera: http://fantasy.premierleague.com/entry/1862329/event-history/23/
Pokojni Ruxin Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) ^^Malkin je pred ovo kolo doveo Firmina i uspeo je da izgubi samo zbog nesrećnog izbora kapitena. Semova logika: kad već imaš Kuma u timu, ispoštuj ga trakom. Mada, serem i ja, toliko sam puta ove sezone kapitenizovao nesrećnike sa po 2 boda da sam 100 puta razmišljao da batalim. Inače, neverovatno mnogo sreće sam imao u poslednja 3 kola, neće to na dobro izaći. Ma ja sam napravio istu grešku kao malkin, pa kad sam pokušao da ti objasnim logiku iza tog izbora ispao je onaj post. :( Inače mi je tokom cele nedelje bio plan da ubacim firmina umesto kdb-a, jer sam bio u fazonu "sad će svi da trpaju firmina", i onda u petak rešio da se napravim pametan jer "sad će svi da trpaju firmina" a ja ću da budem onaj genije koji je iskusno procenio da kdb ovo kolo ipak donosi više poena. I onda sam svoja 2 transfera protraćio na izbacim 2 obrambena koji su skroz dobro radili.... cause reasons Edit - sad kad sam smogao hrabrosti da se ulogujem vidim da bih i ja pobedio da sam dao traku kunu. Oh well Edited January 24, 2016 by Ruxin
crtamOrasi Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 orasi, nadjoh ti doppelgangera: http://fantasy.premierleague.com/entry/1862329/event-history/23/ Ja sam uspesniji fantazista, on je verovatno lepsi :( Totti & sekta covece :(
Behemoth Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 (edited) Povuklo me je to sto igram protiv Kalabastera, koji je neaktivan i igralo mu samo par igraca, pa sam otisao u minus bez nekog prevelikog razloga. Naravno, izbacio sam Ivanovica a ubacio Bejnsaru, i Wijnalduma da mi Alli ne bi igrao Ali dobro, sledeci za odstrel su Yaya i Ozil. edit: typo Edited January 25, 2016 by Behemoth
John Coltrane Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Totti & sekta covece :( Idealna kombinacija, veruj mi.
crtamOrasi Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 A, jes, cim sam postovao setio sam se tebe :D
porucnik vasic Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 A, jes, cim sam postovao setio sam se tebe :D Донео сам цвеће.
crtamOrasi Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Fala. Ocekivao sam borbu na noz, al ispade Kum sa trakom presudan faktor. Sad gledaj da opravdas broj bodova i reputaciju protiv prolupa, sekretara i pustinjskih lisica :D
malkin Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 user +1 a vidim da u sledećem kolu beležim rutinski poraz od tvoje kaznene ekspedicije. jbg bekstvo iz zone ispadanja je bilo lepo dok je trajalo, sad opet sledi 1 pad...
malkin Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) jbg Timmi, mora li taj mučki transfer u minut do 12... nisam mislio da trošim transfer na poraz u ovom kolu, ali sad nemam izbora, moram da reagujem Edited February 2, 2016 by malkin
crtamOrasi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Dilema - ostaje Vardy ili Lukaku i minus 4? Posto sam ziheras odabracu prvo. Sto znaci da Lukakara zabija hetrik
Pokojni Ruxin Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Nem pojma što su ljudi poletetli da izbace brata vardija, mislim svi smo svesni da će zabiti 2 komada puljđanima većeras jel tako?
malkin Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 neprijatelj u kupu triplirao odbranu Arsenala :o sad kad mi to dođe glave
Recommended Posts