Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Je l' cestitao Mjuki?

Fantasticna odluka u poslednjem momentu da trostruku traku ipak treba da mi nosi Lukaku a ne Ighalo me je kostala brda zivaca, ali ipak mi treba cestitati. :fantom:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

ove godine sam sav od niza™. od prvih devet sam izgubio osam, onda sam vezao deset uzastopnih pobjeda, a sada bogami i cetiri poraza. 

Posted (edited)

^^Malkin je pred ovo kolo doveo Firmina i uspeo je da izgubi samo zbog nesrećnog izbora kapitena. Semova logika: kad već imaš Kuma u timu, ispoštuj ga trakom. Mada, serem i ja, toliko sam puta ove sezone kapitenizovao nesrećnike sa po 2 boda da sam 100 puta razmišljao da batalim.

Inače, neverovatno mnogo sreće sam imao u poslednja 3 kola, neće to na dobro izaći.

Ma ja sam napravio istu grešku kao malkin, pa kad sam pokušao da ti objasnim logiku iza tog izbora ispao je onaj post. :(

Inače mi je tokom cele nedelje bio plan da ubacim firmina umesto kdb-a, jer sam bio u fazonu "sad će svi da trpaju firmina", i onda u petak rešio da se napravim pametan jer "sad će svi da trpaju firmina" a ja ću da budem onaj genije koji je iskusno procenio da kdb ovo kolo ipak donosi više poena. I onda sam svoja 2 transfera protraćio na izbacim 2 obrambena koji su skroz dobro radili.... cause reasons

Edit - sad kad sam smogao hrabrosti da se ulogujem vidim da bih i ja pobedio da sam dao traku kunu. Oh well

Edited by Ruxin
Posted (edited)

Povuklo me je to sto igram protiv Kalabastera, koji je neaktivan i igralo mu samo par igraca, pa sam otisao u minus bez nekog prevelikog razloga.

Naravno, izbacio sam Ivanovica a ubacio Bejnsaru, i Wijnalduma da mi Alli ne bi igrao :isuse:

Ali dobro, sledeci za odstrel su Yaya i Ozil.

edit: typo

Edited by Behemoth
Posted

Totti & sekta™ :dry: covece :(

Idealna kombinacija, veruj mi.

Posted

A, jes, cim sam postovao setio sam se tebe :D

Posted

A, jes, cim sam postovao setio sam se tebe :D

Донео сам цвеће.

Posted

Fala. Ocekivao sam borbu na noz, al ispade Kum sa trakom presudan faktor.

Sad gledaj da opravdas broj bodova i reputaciju protiv prolupa, sekretara i pustinjskih lisica :D

Posted

user

+1

:cry:

a vidim da u sledećem kolu beležim rutinski poraz od tvoje kaznene ekspedicije. jbg bekstvo iz zone ispadanja je bilo lepo dok je trajalo, sad opet sledi 1 pad...

Posted (edited)

jbg Timmi, mora li taj mučki transfer u minut do 12... nisam mislio da trošim transfer na poraz u ovom kolu, ali sad nemam izbora, moram da reagujem

Edited by malkin
Posted

Dilema - ostaje Vardy ili Lukaku i minus 4?

Posto sam ziheras odabracu prvo. Sto znaci da Lukakara zabija hetrik™ :dry:

Posted

Nem pojma što su ljudi poletetli da izbace brata vardija, mislim svi smo svesni da će zabiti 2 komada puljđanima većeras jel tako?

Posted

neprijatelj u kupu triplirao odbranu Arsenala :o

sad kad mi to dođe glave :lolol: