Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

kome, najboljoj odbrani u poslednjih mesec-dva? :lol:

halfovi mu skidaju golove bre, ne znam gde mi je pamet bila kad sam mu stavljao traku :isuse:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Izveo Darmijana u 59' hahahahhahah pa majku ti jebem i igru. Zadnja sezona, necu sebi opet dozvoliti ovo govno!

Posted

Izveo Darmijana u 59' hahahahhahah pa majku ti jebem i igru. Zadnja sezona, necu sebi opet dozvoliti ovo govno!

dobar!

elem, serem se Kvikveu u usta bradata za ovo uvođenje Njomare u poslednjem minutu, ladno ću da izgubim zbog toga :isuse:

Posted

Dele Alli kao po pravilu eksplodira cim ga ja ostavim na klupi.

Posted (edited)

+1

Продаћу га после овог кола, нико ме није више нервирао ове године.

Edited by Прслин
Posted (edited)

Imas Alija i Ighala, Utd primio gol, sta se bunis. Fakticki mogu vec i da ti cestitam.

52-27 :lol:

Edited by ducca
Posted

Seronja. I Lukaku zabija hetrik, garant.

čestitke, Spejde! ako već neko u borbi za opstanak treba da mi uzme 3 boda, najmanje mi je žao da to budeš ti :thumbsup:

Posted

Dele Alli kao po pravilu eksplodira cim ga ja ostavim na klupi.

+milion

Kad god ga ostavim na klupi on eksplodira.

Sent using Tapatalk

Posted

Vi to hoćete da kažete da rotiranje veznjaka može često da iznervira čoveka?

fe7146a1_edit_img_facebook_post_image_fi

Posted

Ja sam jos bolji. Jutros stavljam Allija na klupu posto cenim da ce jebeni Nyom doneti klinsit. Pre nego sto je ovaj kreten usao u 90-om jebenom minutu Alli je sakupio surnajes i ses bodova :dry:

Bonus je sto sad vidim da mi je cak i druga rezerva, tako da ce u slucaju da Ozil ne zaigra unutra jebeni Dann sa jebenim 1 bodom.

Posted

Gubim 26 razlike od tima koji vredi 97 meleona i koji u spicu ima 1 Konea (sutra daje dva 100%)  :isuse:

edit: jebem ti igru 

Posted (edited)

Počastvovan sam što je protivnik rešio da triplira kapitena protivu mene, ali nije baš morao kejnara da ga ispoštuje. Mislim na svu onu muku sa darmianom...

Ceštitke neprijatelju u svakom slučaju! Kad ovako lagano izgubim makar ne stignem da se iznerviram, što je lepo :(

Edit - i oće li više neko duplo kolo ili da polako krenem da koristim ova sranja, da se ne bace

Edited by Ruxin
Posted

sta se desava s morenom? skrivio penal a nisu mu oduzeti poeni

Posted

Зато Валенсија за два гола 3 бонуса, а Агуеро за два гола 2 бонуса. Чиста математика.

Posted

čestitke, Spejde! ako već neko u borbi za opstanak treba da mi uzme 3 boda, najmanje mi je žao da to budeš ti :thumbsup:

Važi. Pitaću te sutra posle Lukakarinog ždralovanja labudova.