January 23, 20169 yr kome, najboljoj odbrani u poslednjih mesec-dva? halfovi mu skidaju golove bre, ne znam gde mi je pamet bila kad sam mu stavljao traku
January 23, 20169 yr Izveo Darmijana u 59' hahahahhahah pa majku ti jebem i igru. Zadnja sezona, necu sebi opet dozvoliti ovo govno!
January 23, 20169 yr Izveo Darmijana u 59' hahahahhahah pa majku ti jebem i igru. Zadnja sezona, necu sebi opet dozvoliti ovo govno! dobar! elem, serem se Kvikveu u usta bradata za ovo uvođenje Njomare u poslednjem minutu, ladno ću da izgubim zbog toga
January 23, 20169 yr Author +1 Продаћу га после овог кола, нико ме није више нервирао ове године. Edited January 23, 20169 yr by Прслин
January 23, 20169 yr Izveo Darmijana u 59' hahahahhahah pa majku ti jebem i igru. Zadnja sezona, necu sebi opet dozvoliti ovo govno! Imas Alija i Ighala, Utd primio gol, sta se bunis. Fakticki mogu vec i da ti cestitam. 52-27 Edited January 23, 20169 yr by ducca
January 23, 20169 yr Seronja. I Lukaku zabija hetrik, garant. čestitke, Spejde! ako već neko u borbi za opstanak treba da mi uzme 3 boda, najmanje mi je žao da to budeš ti
January 23, 20169 yr Dele Alli kao po pravilu eksplodira cim ga ja ostavim na klupi. +milion Kad god ga ostavim na klupi on eksplodira. Sent using Tapatalk
January 23, 20169 yr Ja sam jos bolji. Jutros stavljam Allija na klupu posto cenim da ce jebeni Nyom doneti klinsit. Pre nego sto je ovaj kreten usao u 90-om jebenom minutu Alli je sakupio surnajes i ses bodova Bonus je sto sad vidim da mi je cak i druga rezerva, tako da ce u slucaju da Ozil ne zaigra unutra jebeni Dann sa jebenim 1 bodom.
January 23, 20169 yr Gubim 26 razlike od tima koji vredi 97 meleona i koji u spicu ima 1 Konea (sutra daje dva 100%) edit: jebem ti igru
January 23, 20169 yr Počastvovan sam što je protivnik rešio da triplira kapitena protivu mene, ali nije baš morao kejnara da ga ispoštuje. Mislim na svu onu muku sa darmianom... Ceštitke neprijatelju u svakom slučaju! Kad ovako lagano izgubim makar ne stignem da se iznerviram, što je lepo :( Edit - i oće li više neko duplo kolo ili da polako krenem da koristim ova sranja, da se ne bace Edited January 23, 20169 yr by Ruxin
January 23, 20169 yr Author Зато Валенсија за два гола 3 бонуса, а Агуеро за два гола 2 бонуса. Чиста математика.
January 23, 20169 yr čestitke, Spejde! ako već neko u borbi za opstanak treba da mi uzme 3 boda, najmanje mi je žao da to budeš ti Važi. Pitaću te sutra posle Lukakarinog ždralovanja labudova.