January 17, 20169 yr i odradiće to bez po muke :( Чех ће сам то да стигне. :( baš je on morao da zaradi 3 bonusa mada, očekivano . sutra će dvojac iz votforda da pocepa i to je to :smoris:
January 18, 20169 yr Izvol'te, tu sam Pardoniram, ucitao sam proslo kolo u ludu glavu, igram sa Morzevima :D gw rank #1?! Imas Classic i ima Draft-if you don't know by now
January 18, 20169 yr baš je on morao da zaradi 3 bonusa mada, očekivano . sutra će dvojac iz votforda da pocepa i to je to :smoris: Jinx za sad radi, kako igra Votford, odradice posao do kraja. Cestitam.
January 18, 20169 yr E ako izadje Wiliams nek ide sve u pizdu materinu. Vidjen i za bonus i CS. Sta sam samo zgresio da mi je znati...
January 18, 20169 yr Večeras mi je trebalo da ga Votford primi plus Igalo da ne uradi ništa [emoji106] Pobeda protiv neugodnog Garnirunga koji je ovo kolo aktivirao divljaka!!
January 18, 20169 yr Fala ešli, pobeda i 67 poena uprkos 10 protraćenih zbog slučajno izabranog kapitena :) Dobro imam i darmiana na klupi ali to sam već ja tako rešio Edit - tj biće valjda 70 kad legne bonus za ešli Edited January 18, 20169 yr by Ruxin
January 18, 20169 yr Ashli je 3 bonusa, pitanje je samo 2 i 1. Posto sam na mobu ako moze neko sa baci link za onu stranicu sa provizornim bonusima. Ja peglanje sa Gulouom koji od 22.08. prosle godine nije menjao tim, 60-60. Bonus Ashlija bi trebao biti to.