January 16, 20169 yr Kakav sam magarac. Znao sam da nista ne treba da cackam, a ipak sam prodao Kuna za Kanea i zakitio ga trakom Sa'cu zbog toga da izgubim.
January 16, 20169 yr Добија малкин лаганезе. За разлику од мене. :( Jedno 3 il 4-0 za Arsenal i biće opravdano ":(". Do tada..
January 17, 20169 yr Znaci gubim dva razlike a meni i protivniku ostala po tri igraca sa tim sto je njemu Ozil kapiten a meni Ziru. E pazi sad posto Ozil ne igra traka mu prelazi na Kejna a sa klupe ulazi odbrambeni sa 6 poena. Pa roknucu se majke mi
January 17, 20169 yr ala te usralo, ladno ćeš da neutrališeš Morenov cs iskusno. jesam li ti vec cestitao?
January 17, 20169 yr ma da, uzdam se u odbranu svonsija koja je u proslom kolu primila cetiri gola kuci od 1 sunderlanda. a i nece ti trebati to kad ramsey danas zavali het-trik, ja sam ga imao u ukupno 8 kola ove sezone i nikad nista nije uradio, osim sto su mu onomad ponistili cist gol.
January 17, 20169 yr Ozil nastavlja da me sahranjuje i kad ga imam u timu. A Wenger mudro cuti u petak, dabogda mu Pelegrini uzeo titulu u zadnjem kolu.