ducca Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Da, uvatio se za list i legao dole. Sledi pauza zasigurno.
Lezilebovich Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 isksusno sam sinoć traku skino kejnari i dao je de brujneu
Timmi Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 naravno da nisam uzeo danielsa za francisa. kontam sta ce mi ti horozintalni transferi.
malkin Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 jel si znao da ima penale? ja sinoć merkao odbranu Burmenuta, pa odustao...
Pokojni Ruxin Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Slučajno sam dao traku kdbu umesto kunu Tek sad primetio...
Daddy Cool Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Vidim da je Aguero dao dva gola i ZNAM unapred da je kapiten protivničkog tima. Naravno da jeste. Nema veze što se prethodno nije sastavio tri meseca, kolega nije imao dilemu kome dati traku.
Timmi Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 jel si znao da ima penale? ja sinoć merkao odbranu Burmenuta, pa odustao... nisam. ali je francis beskoristan od kad je prebacen s beka na stopera, jer njihovi bekovi jebu kevu, em su ofanzivni, em dobijaju bonuse. evo i asistencija. tip ce da izadje na 20.
Daddy Cool Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Sere mi se od ove igre. Prošle sezone sam ispao, ove sezone sam zadnji sa 4 pobede iz 20 kola. Kao da imam trojicu iz Aston Vile, trojicu iz Noriča i po dvojicu iz Sanderlenda i WBA. Naravno da imam iste idiote kao svi vi, ali ne mogu nikog da pobedim.
levi Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Kako je Wilian uspeo da se sakrije kod oba gola, nabijem ga
Pokojni Ruxin Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Ako budem hteo da igram i sledeé godine molim vas da me podsetite na ovo kolo
levi Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Jednom i ja da pogodim kapitena. Ali zato klin šit gledam samo na slikama
copkillah Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Копи, јебао те Диер и ова његова асистенција. Едит: сада гледам, када одбијем играче који су нам исти, након пушагије са Алијем и Алдеревеједледом и кретенске асистенције за Диера за победу ми је потребно да КдБ добије више поена од Барклија, Лукакуа и Вардија. Три бода су ми већ у џепу. 'ajde 'ajde dobro ti ide, ne kukaj!
Recommended Posts