Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

:blush:

Aaaaa...Zokija ce dignes u bronzu,samo zato sto te pobedijo?

Nemo se precenjujes :D

Tri metra visok i nista vise!

Prvi X ikada protivu prvoplasireane ekipe !!!

Svi na pogađalici.  :lolol:

Sutra protiv augodnog Gulou Thundera koji u totalu do sada ima 0 transfera, ali i pored toga poseduje Costu, Aguera, i jos 8 aktivnih...pride pomilovanog Naughtona. Fino...

• Author

Aлли или Лукакакара? Зајебао сам се сигурно. :isuse:

auh, na kakvog sam ja Calaveru krenuo bez ijednog transfera :isuse:

Ali-Pajet-Ozil, a meni moja veza sa Alžircem, Islanđaninom i Velšaninom delovala snažno :lolol:

Aлли или Лукакакара? Зајебао сам се сигурно. :isuse:

zajebao si se ti kad je Lukakara u pitanju odavno. kako ono beše: nume, lenj... :fantom:

• Author

И то што кажеш. :(

Eto ti Tripiera Poketino, Walkera rotiraj i dalje :fantom:

Sutra protiv augodnog Gulou Thundera koji u totalu do sada ima 0 transfera, ali i pored toga poseduje Costu, Aguera, i jos 8 aktivnih...pride pomilovanog Naughtona. Fino...

Eriksen - checked.

Edited by ducca

• Author

Асистенција Кејну. Тачно бих угасио ТВ да против Сандерленда нико од моја три играча није ништа урадио.

Ne znam za ovo, mozda moze da se desi da preinace u OG i Kejn ostane na krompiru...

auh, na kakvog sam ja Calaveru krenuo bez ijednog transfera :isuse:

Ali-Pajet-Ozil, a meni moja veza sa Alžircem, Islanđaninom i Velšaninom delovala snažno :lolol:

taj alzirac ce me jebati danas, ne bih ga ni izvadio iz tima da nisam samoubilacki nastrojen :( a alli je potpuno beskoristan, muva bez glave takoreci.

• Author

Ne znam za ovo, mozda moze da se desi da preinace u OG i Kejn ostane na krompiru...

Слушаш овог магарца што преноси.

Ауто-гол је када лопта не иде у гол, а играч одбране је скрене ка мрежи. Све остало се рачуна као гол онога ко је упутио ударац.

Слушаш овог магарца што преноси.

Ауто-гол је када лопта не иде у гол, а играч одбране је скрене ка мрежи. Све остало се рачуна као гол онога ко је упутио ударац.

Jbg nisam bio upucen u tu pojedinost. Lepo.

taj alzirac ce me jebati danas, ne bih ga ni izvadio iz tima da nisam samoubilacki nastrojen :( a alli je potpuno beskoristan, muva bez glave takoreci.

ma ajde molim te, visi mu gol u vazduhu sve vreme. plus je tebi Van Anholt odradio posao, Alijevi poeni preko leba pogača.

• Author

Копи, јебао те Диер и ова његова асистенција. :mad:

Едит: сада гледам, када одбијем играче који су нам исти, након пушагије са Алијем и Алдеревеједледом и кретенске асистенције за Диера за победу ми је потребно да КдБ добије више поена од Барклија, Лукакуа и Вардија. Три бода су ми већ у џепу. :isuse:

Edited by Прслин