January 14, 20169 yr Aaaaa...Zokija ce dignes u bronzu,samo zato sto te pobedijo? Nemo se precenjujes :D Tri metra visok i nista vise!
January 15, 20169 yr Sutra protiv augodnog Gulou Thundera koji u totalu do sada ima 0 transfera, ali i pored toga poseduje Costu, Aguera, i jos 8 aktivnih...pride pomilovanog Naughtona. Fino...
January 16, 20169 yr auh, na kakvog sam ja Calaveru krenuo bez ijednog transfera Ali-Pajet-Ozil, a meni moja veza sa Alžircem, Islanđaninom i Velšaninom delovala snažno Aлли или Лукакакара? Зајебао сам се сигурно. zajebao si se ti kad je Lukakara u pitanju odavno. kako ono beše: nume, lenj...
January 16, 20169 yr Eto ti Tripiera Poketino, Walkera rotiraj i dalje Sutra protiv augodnog Gulou Thundera koji u totalu do sada ima 0 transfera, ali i pored toga poseduje Costu, Aguera, i jos 8 aktivnih...pride pomilovanog Naughtona. Fino... Eriksen - checked. Edited January 16, 20169 yr by ducca
January 16, 20169 yr Author Асистенција Кејну. Тачно бих угасио ТВ да против Сандерленда нико од моја три играча није ништа урадио.
January 16, 20169 yr Ne znam za ovo, mozda moze da se desi da preinace u OG i Kejn ostane na krompiru...
January 16, 20169 yr auh, na kakvog sam ja Calaveru krenuo bez ijednog transfera Ali-Pajet-Ozil, a meni moja veza sa Alžircem, Islanđaninom i Velšaninom delovala snažno taj alzirac ce me jebati danas, ne bih ga ni izvadio iz tima da nisam samoubilacki nastrojen :( a alli je potpuno beskoristan, muva bez glave takoreci.
January 16, 20169 yr Author Ne znam za ovo, mozda moze da se desi da preinace u OG i Kejn ostane na krompiru... Слушаш овог магарца што преноси. Ауто-гол је када лопта не иде у гол, а играч одбране је скрене ка мрежи. Све остало се рачуна као гол онога ко је упутио ударац.
January 16, 20169 yr Слушаш овог магарца што преноси. Ауто-гол је када лопта не иде у гол, а играч одбране је скрене ка мрежи. Све остало се рачуна као гол онога ко је упутио ударац. Jbg nisam bio upucen u tu pojedinost. Lepo.
January 16, 20169 yr taj alzirac ce me jebati danas, ne bih ga ni izvadio iz tima da nisam samoubilacki nastrojen :( a alli je potpuno beskoristan, muva bez glave takoreci. ma ajde molim te, visi mu gol u vazduhu sve vreme. plus je tebi Van Anholt odradio posao, Alijevi poeni preko leba pogača.
January 16, 20169 yr Author Копи, јебао те Диер и ова његова асистенција. Едит: сада гледам, када одбијем играче који су нам исти, након пушагије са Алијем и Алдеревеједледом и кретенске асистенције за Диера за победу ми је потребно да КдБ добије више поена од Барклија, Лукакуа и Вардија. Три бода су ми већ у џепу. Edited January 16, 20169 yr by Прслин