Calavera Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) Edited January 13, 2016 by Calavera
ubibobi Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Cestitam Tolo,ispostavilo se da ti je bust bio pravi potez,a uz Kunovu izdaju tek nisam imao sanse. :( Ove sezone 1:1-posteno edit: Nadam se majstorici dogodine u Premieru
ubibobi Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Ipak nije sve tako crno,prolaz u 5 rundu kupa mi je dosadasnji rekord :misko:
Moća Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Izgubio sam za jedan poen naravno. Zoki kazi jel ce dies u bronzu el neces? Ako neces ja ima da rasturam ovo, ne da radim vise.
Muwan Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Drugi put ove sezone mi Sanjara svojim CSom i ničim izazvanim bonusom donosi dvostruku pobedu (u betonjerki i Draftu). Držaću ga do poslednjeg kola makar terena više ne video.
Tolaa Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Cestitam Tolo,ispostavilo se da ti je bust bio pravi potez,a uz Kunovu izdaju tek nisam imao sanse. :( Ove sezone 1:1-posteno edit: Nadam se majstorici dogodine u Premieru Hvala. :) Boost je bio nepotreban, samo 5 poena mi je doneo, ali preko potrebnoj pobedi se u zube ne gleda. Uf. Iskreno, ne verujem da cu se izvuci ove sezone.
Lezilebovich Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Uspeo sam da oborim negativni rekord iz prošlog kola. 21 poen Edited January 14, 2016 by Lezilebovich
zoki Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Izgubio sam za jedan poen naravno. Zoki kazi jel ce dies u bronzu el neces? Ako neces ja ima da rasturam ovo, ne da radim vise. Po cenu da ispadnem glup u društvu ja tebe ništa ne razumem Ali svejedno, hvala na čestitkama :)
Gylfi Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 naravno da sam prodao ramseya, a ne manea koji me jebe u mozak dva mjeseca Nikad nemoj pogledati hajlajtse Sotona za ovo kolo.
zoki Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Sad si me zainteresovao da pogledam. Timmi, ti nemoj, stvarno. Obrisaćeš nalog posle toga :D Edited January 14, 2016 by zoki
ubibobi Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Obrisaćeš nalog posle toga :D Ja sam Mocu razumeo za tako nesto...
Moća Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Po cenu da ispadnem glup u društvu ja tebe ništa ne razumem Ali svejedno, hvala na čestitkama :) Ja sam Mocu razumeo za tako nesto... Jel moguće da nikad niste gledali klip kod Ljubiše livca????
Svarog Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 probijanje dna. izgubio za 1p od Eldorada. izgubio za 1p od poslednjeplasiranog Eldorada. izgubio za 1p od poslednjeplasiranog i neaktivnog Eldorada. izgubio za 1p od poslednjeplasiranog i neaktivnog Eldorada koji i dalje u postavi ima 2 čoveka koji su povređeni na duže. izgubio za 1p od poslednjeplasiranog i neaktivnog Eldorada koji i dalje u postavi ima 2 čoveka koji su povređeni na duže i koji nije imao koga da ubaci s klupe jer mu rezerve ni ne igraju. i sve to jer sam se pravio pametan i mislio da mogu protiv njega da dozvolim sebi da odem u minus. doveo sam Stekelenburga za kog se ispostavilo da se ipak ne vraća iz povrede, i Bojana kog je trener izveo u 56min.
ubibobi Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Jel moguće da nikad niste gledali klip kod Ljubiše livca???? Aaaaa...Zokija ce dignes u bronzu,samo zato sto te pobedijo? Nemo se precenjujes :D
Behemoth Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 E da, ja sam na kraju sa Adasevicem odigrao X, jer je Bane dobio 1 bonusa. Za mene, najgore kolo ove sezone, jedva skupih 28.
Recommended Posts