Moća Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Dvoumio sa dal da uzmem Paju ili Arnautovica i naravno znate koga sam uzeo.
copkillah Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 a ja Firmina zamenio Pajom tokom poslednje Liverpulove utakmice i sada mu dao vicekapitensku traku... Ništa, mora da me vadi Kun.
ubibobi Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Paja okrnjio Tolinu prednost od 4 igraca vise i dao mi kakvu-takvu nadu :misko:
Прслин Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 kakav naivan pokusaj izigravanja kul dase koji ne zna tacne termine, kao da bi umesto njega igrao neugodnog smitha i nista manje neugodnog simpsona umesto da se kao covek poradujes zbog ovog minusa kojim sam te castio... <_< Ma, довео бих Вилијамса из Свонсија за ово коло, имао сам још један трансфер форе. Срећом, Пајиних 11 и неочекивани гол Астон Виле ме стављају у солидну позицију након данашњих уталмица. Штета што ћу опет да изгубим са једним разлике и то због дебила Морена.
John Coltrane Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Paju treba kupiti odma' - umalo da upise asist. Onaj osecaj kad i posle ravno 10 dana ne mozes da se setis sta si zaboravio da uradis.
pantelia Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Protivnik ce se ruzno iskaliti na meni :( Jedina nada mi je bio cleansheet Palasa protiv jebene Ville, i tuki, odvalice me Mjuki.
Прслин Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 (edited) Kakav je zlotvor ovaj praslin Јебига, има Калавера Фабијанског. Ma, довео бих Вилијамса из Свонсија за ово коло, имао сам још један трансфер форе. Edited January 13, 2016 by Прслин
Timmi Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 naravno da sam prodao ramseya, a ne manea koji me jebe u mozak dva mjeseca
malkin Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Remzi i Gilfi bar danas mogu da se pravim da je opet 2014.
Recommended Posts