Bogotac Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Dva tima,inace ispod proseka u Beton ligi su odigrala najjaci mec 58:58 :ziga: Inace to su drugi i treci najbolji rezultat u sve 3 lige :ziga: Bolji od njih je samo jedan tim sa 64... naravno iz Betona :ziga: Beton,Beton samo Beton :ziga: Jedn od tih sam ja,nazalost,trebao sam da pobedim,ali naravno da je jebeni Kane sve pormasio,a jebeni Zuma uzeo CS
ArleKino Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Nema Alexisa protiv Liverpoola u srijedu, samo da znate. Ako laze Arsene, lazem i ja.
Kanzas siti zez Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 prodao sam Vardyja i otisao u minus dosta mu je bilo za ovu sezonu
Behemoth Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ihaj, ja sam to uradio jos pre par kola. Taman je tad prestao da daje golove. Imam novog kapitena za ovo kolo :misko:
John Coltrane Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 - Claudio Ranieri is hoping to have Jamie Vardy available for Wednesday night’s Barclays Premier League clash with Tottenham Hotspur Jel ovo vama dovoljno da Vardaru stavite u tim?
Прслин Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 Какав пацерај. Нисам знао да су данас текме и мртав хладан нисам извршио другу измену, већ сам оставио Морена.
ubibobi Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Tolo,moram priznati da sam pocastvovan sto si me procenila kao protivnika dostojnog benc busta :D AAAAAAAAAAAA!!!!aaaaaalzamalo!!! nisam bas toliko dostojanstven... Edit:Pobogu,bio sam ubedjen da to cuvas za omrazenog ti Prslina
San Epifanio Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Stiglo je i ovo kolo u kome se ponovo srecem sa neaktivnim Kraljem/Kalabasterom koji ima maksimalno sedmoricu zivih. Prosli put mu je u slicnoj situaciji i to bilo dovoljno da postavi najbolji rezultat, a mene otera u nervno rastrojstvo, posto sam imao drugi najbolji rezultat u klasiku.
Calavera Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Какав пацерај. Нисам знао да су данас текме и мртав хладан нисам извршио другу измену, већ сам оставио Морена. kakav naivan pokusaj izigravanja kul dase koji ne zna tacne termine, kao da bi umesto njega igrao neugodnog smitha i nista manje neugodnog simpsona umesto da se kao covek poradujes zbog ovog minusa kojim sam te castio... <_<
Recommended Posts