January 3, 20169 yr Dva tima,inace ispod proseka u Beton ligi su odigrala najjaci mec 58:58 :ziga: Inace to su drugi i treci najbolji rezultat u sve 3 lige :ziga: Bolji od njih je samo jedan tim sa 64... naravno iz Betona :ziga: Beton,Beton samo Beton :ziga: Jedn od tih sam ja,nazalost,trebao sam da pobedim,ali naravno da je jebeni Kane sve pormasio,a jebeni Zuma uzeo CS
January 8, 20169 yr Nema Alexisa protiv Liverpoola u srijedu, samo da znate. Ako laze Arsene, lazem i ja.
January 12, 20169 yr Ihaj, ja sam to uradio jos pre par kola. Taman je tad prestao da daje golove. Imam novog kapitena za ovo kolo :misko:
January 12, 20169 yr - Claudio Ranieri is hoping to have Jamie Vardy available for Wednesday night’s Barclays Premier League clash with Tottenham Hotspur Jel ovo vama dovoljno da Vardaru stavite u tim?
January 12, 20169 yr Author Какав пацерај. Нисам знао да су данас текме и мртав хладан нисам извршио другу измену, већ сам оставио Морена.
January 12, 20169 yr Tolo,moram priznati da sam pocastvovan sto si me procenila kao protivnika dostojnog benc busta :D AAAAAAAAAAAA!!!!aaaaaalzamalo!!! nisam bas toliko dostojanstven... Edit:Pobogu,bio sam ubedjen da to cuvas za omrazenog ti Prslina
January 12, 20169 yr Stiglo je i ovo kolo u kome se ponovo srecem sa neaktivnim Kraljem/Kalabasterom koji ima maksimalno sedmoricu zivih. Prosli put mu je u slicnoj situaciji i to bilo dovoljno da postavi najbolji rezultat, a mene otera u nervno rastrojstvo, posto sam imao drugi najbolji rezultat u klasiku.
January 12, 20169 yr Какав пацерај. Нисам знао да су данас текме и мртав хладан нисам извршио другу измену, већ сам оставио Морена. kakav naivan pokusaj izigravanja kul dase koji ne zna tacne termine, kao da bi umesto njega igrao neugodnog smitha i nista manje neugodnog simpsona umesto da se kao covek poradujes zbog ovog minusa kojim sam te castio... <_<