nick1986 Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Katastrofalno kolo se zavrsava u istom ritmu. Izgubicu u kupu za 1 poen zbog Adervildova 3 bonusa nicim izazvana.
San Epifanio Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Poraz u prvom ovogodisnjem mecu. Tuzno. Popravni tek za desetak dana.
Timmi Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 sta je sa kupppom? od kog kola to krece? poslije 25. koliko ima timova u betonu?
Aleksandar88 Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 kako me je ukopao ovaj gol sad Aleksandar88 ima i Vertongena i Alija Mada, usralo me juce da Mahrez masi penal, moralo je negde da se vrati Ja se već oprostio kad ono izgleda pobeda [emoji38]ol:, još ne verujem.
Lezilebovich Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Kolo za zaborav. blago tebi. meni je ovo rekord - 24 poena :fpl:
Прслин Posted January 3, 2016 Author Posted January 3, 2016 Ја на 41, на клупи ми остало 26 и изгубих. Још сам скоцкао тим тако да ће у следећедве недеље сви да доведу исте играче, али им цена неће скочити јер ће их узимати дивљом картом. Фејл гигантских размера.
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Dobio sam 1 lidera muslina, ali ne zamerite mi ako nisam baš egzaltiran povodom osvajanja 38 poena
ubibobi Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Dva tima,inace ispod proseka u Beton ligi su odigrala najjaci mec 58:58 :ziga: Inace to su drugi i treci najbolji rezultat u sve 3 lige :ziga: Bolji od njih je samo jedan tim sa 64... naravno iz Betona :ziga: Beton,Beton samo Beton :ziga:
ubibobi Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Dva tima,inace ispod proseka u Beton ligi su odigrala najjaci mec 58:58 :ziga: Inace to su drugi i treci najbolji rezultat u sve 3 lige :ziga: Bolji od njih je samo jedan tim sa 64... naravno iz Betona :ziga: Beton,Beton samo Beton :ziga:
MancMellow Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 (edited) Prvo, želim da uputim commiserations kolegi Unitedovcu iza FC Ronin, kojeg sam pobedio sa uk. osvojenih 38 poena... nastavlja se punom parom 50-toprocentni učinak, 10-10. Basically, ovu pobedu su omogućili Alli & Giroud kapiten Edited January 3, 2016 by MancMellow
Svarog Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 u prvoj utakmici kola sam zakucao Kresvela za klupu. (9p) u drugoj utakmici kola sam Mahreza triplekapitenovao. (1px3) na kraju dobio glat. čist psiho rat sam sproveo na Kanzas Siti Zezu. dimne zavese, Potemkinova sela, opustio ga maksimalno u verovanju da ne znam šta radim. i onda - hop! - Martial gol, Čeh klinšit, Alderveireilerveid asistencija...
sekretar Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Danas kako me je usralo placacu ceh do kraja sezone, neaktivan protivnik, poslednji u betonu, ima za kapitena Azara koji izlazi nakon 15 minuta za 52-49
MancMellow Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Danas kako me je usralo placacu ceh do kraja sezone, neaktivan protivnik, poslednji u betonu, ima za kapitena Azara koji izlazi nakon 15 minuta za 52-49 Nećeš. Tako te i protiv mene usralo da ne igra Alzlizlizlipikueta, pa uđe Mahrez i reši stvar. Znam da je teško, ali pomiri se s tim da imaš sreće :P :D
Recommended Posts