January 3, 20169 yr Katastrofalno kolo se zavrsava u istom ritmu. Izgubicu u kupu za 1 poen zbog Adervildova 3 bonusa nicim izazvana.
January 3, 20169 yr kako me je ukopao ovaj gol sad Aleksandar88 ima i Vertongena i Alija Mada, usralo me juce da Mahrez masi penal, moralo je negde da se vrati Ja se već oprostio kad ono izgleda pobeda [emoji38]ol:, još ne verujem.
January 3, 20169 yr Author Ја на 41, на клупи ми остало 26 и изгубих. Још сам скоцкао тим тако да ће у следећедве недеље сви да доведу исте играче, али им цена неће скочити јер ће их узимати дивљом картом. Фејл гигантских размера.
January 3, 20169 yr Dobio sam 1 lidera muslina, ali ne zamerite mi ako nisam baš egzaltiran povodom osvajanja 38 poena
January 3, 20169 yr Dva tima,inace ispod proseka u Beton ligi su odigrala najjaci mec 58:58 :ziga: Inace to su drugi i treci najbolji rezultat u sve 3 lige :ziga: Bolji od njih je samo jedan tim sa 64... naravno iz Betona :ziga: Beton,Beton samo Beton :ziga:
January 3, 20169 yr Dva tima,inace ispod proseka u Beton ligi su odigrala najjaci mec 58:58 :ziga: Inace to su drugi i treci najbolji rezultat u sve 3 lige :ziga: Bolji od njih je samo jedan tim sa 64... naravno iz Betona :ziga: Beton,Beton samo Beton :ziga:
January 3, 20169 yr Prvo, želim da uputim commiserations kolegi Unitedovcu iza FC Ronin, kojeg sam pobedio sa uk. osvojenih 38 poena... nastavlja se punom parom 50-toprocentni učinak, 10-10. Basically, ovu pobedu su omogućili Alli & Giroud kapiten Edited January 3, 20169 yr by MancMellow
January 3, 20169 yr u prvoj utakmici kola sam zakucao Kresvela za klupu. (9p) u drugoj utakmici kola sam Mahreza triplekapitenovao. (1px3) na kraju dobio glat. čist psiho rat sam sproveo na Kanzas Siti Zezu. dimne zavese, Potemkinova sela, opustio ga maksimalno u verovanju da ne znam šta radim. i onda - hop! - Martial gol, Čeh klinšit, Alderveireilerveid asistencija...
January 3, 20169 yr Danas kako me je usralo placacu ceh do kraja sezone, neaktivan protivnik, poslednji u betonu, ima za kapitena Azara koji izlazi nakon 15 minuta za 52-49
January 3, 20169 yr Danas kako me je usralo placacu ceh do kraja sezone, neaktivan protivnik, poslednji u betonu, ima za kapitena Azara koji izlazi nakon 15 minuta za 52-49 Nećeš. Tako te i protiv mene usralo da ne igra Alzlizlizlipikueta, pa uđe Mahrez i reši stvar. Znam da je teško, ali pomiri se s tim da imaš sreće :P :D