Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Ma da bre sta zna dete sta su dva tri gola udje i da ih.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Gubim od poslednjeg i pri tom neaktivnog... Drugi poraz za redom i lagani pad ka sredini tabele...

Posted

Гулу је баш испао цупика. Наместио је тим на старту и ниједну више измену није направио, што значи да је још у августу знао да неће ни играти ове године. Наравно, ако је рикнуо те недеље дужан сам му извињење. :thumbsup:

Предлажем да га на крају сезоне ескпресно отпеламо у Бетон. Пошто је последњи, неће утицати на промоције из Брода у Премер, а пошто неће заузети место у Броду један више активан тим из Бетона може да избори промоцију. :)

Posted

Mi u Brodu isto imamo neaktivnog - kralja, mada ne znam jel mu to neki koncept™

Posted

Договорили смо да ће се избацивати неактивни тимови. Нека Толаа потврди, али стварно не видим зашто би неко ко једном годишње оде на фантази сајт имао годину или две шлеповања пре него што заврши у Бетону или, вероватније, престане да игра™.

Ми смо имали неке шмекере који су се сами пријављивали да буду у најнижем рангу ио су имали право на виши ранг такмичења јер нису били сигурни да ли ће моћи редовно да мењају играче.

Posted

Mozda covek misli da mu bolje ide ako ne dira nista. Mene i dan danas, posle ovolikih uspeha i osvojenih 15-ih mesta, ponekad hvata ista pomisao.

Posted

Гулу је последњи, са 150 бодова мање од следећег.

Пошто ми је Драфт досадио, следеће године ако Бог да покрећем такмичење неактивних тимова. Одреди се датум до кога се намести тим, укључујући и капутена и заменика, то се објави на топику и нема више да се пипа до краја првенства. Ето, може тамо да се пријави.

Posted

sta je sa kupppom? od kog kola to krece?

Posted

Alli na klupi, Daniels na klupi :frust: po ko zna koji put gubim zbog toga.

Posted

kako me je ukopao ovaj gol sad :isuse:  Aleksandar88 ima i Vertongena i Alija :isuse:

Mada, usralo me juce da Mahrez masi penal, moralo je negde da se vrati

Posted

Усрало те и сада, Тоби је асистент. :lol:

Смеши ми се други пораз за редом за 1 јебени поен. Жути Барклију ми даје нерешено. :o

Posted

Други пораз за редом за један јебени поен.

Честитке.

А, у курац. :ifpl:

Posted (edited)

Jebeš mi sve ako se desila sezona da template ovoliko ne posustaje.

Izgleda da je konačno gotovo. Svi bitniji podbacili ove nedelje

Tačno na vreme za drugi wc

Edited by levi