malkin Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Агуеро јури Барклија, Дана и 5 поена предности. Можда да се помирим са реалношћу и признам себи да ће изгледа бити нерешено? Ето, сада је и Рамзи успео да промаши немогуће. Крај. kod mene je još gore: Igalo i Uord čuvaju 11 poena od zahuktalih Dana i Barklija.
goofs Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 ubijte me i mojim ostacima nahranite koze ne umem drugacije da opisem ovo kolo
zoki Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 ubijte me i mojim ostacima nahranite koze ne umem drugacije da opisem ovo kolo Kakav cripple igramo nas dvojica, ni do 30 nećemo doći
malkin Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 pa ja sad tek vidim da Dobrilovići imaju dva tima u top 10 u klasiku :lol: to je to, sezona 15/16 u jednoj rečenici.
Прслин Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 (edited) kod mene je još gore: Igalo i Uord čuvaju 11 poena od zahuktalih Dana i Barklija.Како горе, црни Малкине? A, капирам како Edited January 2, 2016 by Прслин
Прслин Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 Тако сам снажно трснуо да сам на крају задовољан са 0 бодова јер би за оваквe поразе требало да се добија -3.
Behemoth Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Najgore kolo ikada, a imam dobre sanse da pobedim u h2h.
Lezilebovich Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 u džinksu nisam malkinu ni do kolena, moram da se prilagodim (kad sam već odradio loš skauting). 'ajmo Danne klin šit, asistencija i zgoditak, nije to mnogo za momčinu kao što si ti. malkinovi veze nemaju, razbićemo ih kao zvečku :D
Moća Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Ja cu da pobedim samo treba Barkli hettrik da metne a da pritom Kartmenov Kejn i Vertonen ne urade nista. U prevodu puko sam k'o zvecka
Прслин Posted January 3, 2016 Author Posted January 3, 2016 Ништа ново. :yawn: Је л' Оксфорд са 3.7 најјефтинији фантази играч икада?
malkin Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Ja cu da pobedim samo treba Barkli hettrik da metne ovo ne može da omane, mmw. čim je Lezileb počeo da baca đuđu na današnje mečeve, Uord, moja poslednja uzdanica, pada povređen na travnati tepih. sad se samo čeka Barklijevo ludenje, kao grmljavina posle sevanja...
Moća Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Koje crno ludjenje Barkli ima da padne kao pokosen u 5 minutu i da izadje van. Ili sto je verovatnije ima u desetom da napravi penal i dobije crveni.
Lezilebovich Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Koje crno ludjenje Barkli ima da padne kao pokosen u 5 minutu i da izadje van. Ili sto je verovatnije ima u desetom da napravi penal i dobije crveni. nema šanse. ima da da dva - tri gola i to još u prvom poluvremenu.
Recommended Posts