Lezilebovich Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 inače, Lezilebe, Fei ti se smeje što si doveo Bejnsa i ubeđen je u svoju pobedu
Moća Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 malkine prenesi Fei-u da ga sledece godine izbacujemo iz takmicenja zbog neaktivnosti na temi pa nek se buni kolko oce.
malkin Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 ja mislim da je najbolje da se on sam javi i oglasi. evo ide nova godina, zgodno je vreme da se podvuče crta, da se oproste stari gresi, da se vrati svome jatu i svome podforumu, a što da ne i da se nađe veća i bolja platforma za besomučno iskukavanje fantazi rezultata...
Прслин Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 (edited) Соколовићи имају Дана, Коларова, Барклија и Вардија, а ја Батленда, Морена, Ремзија и Агуера. Честитке. :( Едит: Још када ми не заигра Белерин, а њему остане Мертесакер... Edited January 2, 2016 by Прслин
goofs Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Strašan šablon se napravio - na golu se vrte DeGea, Butland i Myhill - u sredini su obavezni Ozil, Mahrez, Barkli - u napdau izuzetno retko ko nema 3 od sledeća 4 - Kane, Lukaku, Ighalo, Vardi Znači pobedu treba juriti na odbranu i eventualno na jednog srednjaka, ali su svi krš i nepouzdani tako da to ne može, znači na odbranu.
Kanzas siti zez Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Walcotte, tebra, prodacu te nakon ovog kola, pa bi mogao da se potrudis da se rastanemo u lepim i prijateljskim odnosima. Verujem u tebe, dao sam ti traku, znam da ti to znaci. Nimalo lak zadatak je pred tobom- Svarog je triplirao Mahreza, a znamo sta to znaci
Lezilebovich Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 (edited) Danas protiv Malkina... Manje-više slični sastavi, ubiće me Ighalo i Remzi :( Edited January 2, 2016 by Lezilebovich
San Epifanio Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Danas, protiv Hobbit Slayera. Rekao bih da sam lagani favorit, sto garantuje traumatican pocetak godine. Btw, srecna Nova godina.
malkin Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Danas protiv Malkina... Manje-više slični sastavi, ubiće me Ighalo i Remzi :(+1realno, klasa su za Barklaru i Ereru. ali jbg ti imaš neuporedivo bolju odbranu i skuplji tim, mora to da dođe do izražaja. plus Barkli moćno igra kod kuće, sve nešto dvocifreno. kad se sve sabere, Šefild protiv Sitija, jasno je ko je tu uvek bliži pobedi...
zoki Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Strašan šablon se napravio - na golu se vrte DeGea, Butland i Myhill - u sredini su obavezni Ozil, Mahrez, Barkli - u napdau izuzetno retko ko nema 3 od sledeća 4 - Kane, Lukaku, Ighalo, Vardi Znači pobedu treba juriti na odbranu i eventualno na jednog srednjaka, ali su svi krš i nepouzdani tako da to ne može, znači na odbranu. Igraš protiv mene, verovatno će duel kapitena Mahrez - Ozil odlučuti, i da ti dupla odbrana Jedinstva poklekne pred ubojitim Velšanima
Svarog Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Majko mila, Kresvel mi je zakucan za kraj klupe.
goofs Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Igraš protiv mene, verovatno će duel kapitena Mahrez - Ozil odlučuti, i da ti dupla odbrana Jedinstva poklekne pred ubojitim Velšanima Verovatno Ali nisam mislio samo na tvoju ekipu, igram 3 razlicite lige, 90+ procenata igraca ima ovo sto sam naveo. Ide WC period a ja ne znam sta da radim sa WC, koga da menjam, koga da uzimam, a sto je najgore, prvi put u zivotu imam kesa ko persijski car, i nemam na sta da potrosim, posto svi skupi smrde, a ovu osnovicu ekipe koju svi imaju moze da kupi lik i za 95.
John Coltrane Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Paju treba kupiti odma' - umalo da upise asist.
nick1986 Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Ja ga pazario i stavio odmah u tim. Da mi posle ne zafali 0.1 pa da se ubijem kad krene da divlja.
Recommended Posts