Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

inače, Lezilebe, Fei ti se smeje što si doveo Bejnsa i ubeđen je u svoju pobedu :fantom:

:fantom:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

malkine prenesi Fei-u da ga sledece godine izbacujemo iz takmicenja zbog neaktivnosti na temi pa nek se buni kolko oce.

Posted

ja mislim da je najbolje da se on sam javi i oglasi. evo ide nova godina, zgodno je vreme da se podvuče crta, da se oproste stari gresi, da se vrati svome jatu i svome podforumu, a što da ne i da se nađe veća i bolja platforma za besomučno iskukavanje fantazi rezultata...

Posted (edited)

Соколовићи имају Дана, Коларова, Барклија и Вардија, а ја Батленда, Морена, Ремзија и Агуера.

Честитке. :(

Едит: Још када ми не заигра Белерин, а њему остане Мертесакер... :isuse:

Edited by Прслин
Posted

Strašan šablon se napravio

- na golu se vrte DeGea, Butland i Myhill

- u sredini su obavezni Ozil, Mahrez, Barkli

- u napdau izuzetno retko ko nema 3 od sledeća 4 - Kane, Lukaku, Ighalo, Vardi

Znači pobedu treba juriti na odbranu i eventualno na jednog srednjaka, ali su svi krš i nepouzdani tako da to ne može, znači na odbranu.

Posted

Walcotte, tebra, prodacu te nakon ovog kola, pa bi mogao da se potrudis da se rastanemo u lepim i prijateljskim odnosima. Verujem u tebe, dao sam ti traku, znam da ti to znaci.

Nimalo lak zadatak je pred tobom- Svarog je triplirao Mahreza, a znamo sta to znaci :cry:

giphy.gif

Posted (edited)

Danas protiv Malkina... Manje-više slični sastavi, ubiće me Ighalo i Remzi :(

Edited by Lezilebovich
Posted

Danas, protiv Hobbit Slayera. Rekao bih da sam lagani favorit, sto garantuje traumatican pocetak godine. Btw, srecna Nova godina.

Posted

Danas protiv Malkina... Manje-više slični sastavi, ubiće me Ighalo i Remzi :(

+1

realno, klasa su za Barklaru i Ereru. ali jbg ti imaš neuporedivo bolju odbranu i skuplji tim, mora to da dođe do izražaja. plus Barkli moćno igra kod kuće, sve nešto dvocifreno. kad se sve sabere, Šefild protiv Sitija, jasno je ko je tu uvek bliži pobedi...

Posted

Strašan šablon se napravio

- na golu se vrte DeGea, Butland i Myhill

- u sredini su obavezni Ozil, Mahrez, Barkli

- u napdau izuzetno retko ko nema 3 od sledeća 4 - Kane, Lukaku, Ighalo, Vardi

Znači pobedu treba juriti na odbranu i eventualno na jednog srednjaka, ali su svi krš i nepouzdani tako da to ne može, znači na odbranu.

Igraš protiv mene, verovatno će duel kapitena Mahrez - Ozil odlučuti, i da ti dupla odbrana Jedinstva poklekne pred ubojitim Velšanima

Posted

Majko mila, Kresvel mi je zakucan za kraj klupe.

Posted

Igraš protiv mene, verovatno će duel kapitena Mahrez - Ozil odlučuti, i da ti dupla odbrana Jedinstva poklekne pred ubojitim Velšanima

Verovatno 851579_275796392558349_963273668_n.png

Ali nisam mislio samo na tvoju ekipu, igram 3 razlicite lige, 90+ procenata igraca ima ovo sto sam naveo. Ide WC period a ja ne znam sta da radim sa WC, koga da menjam, koga da uzimam, a sto je najgore, prvi put u zivotu imam kesa ko persijski car, i nemam na sta da potrosim, posto svi skupi smrde, a ovu osnovicu ekipe koju svi imaju moze da kupi lik i za 95.

Posted

Paju treba kupiti odma' - umalo da upise asist.

Posted

Ja ga pazario i stavio odmah u tim. Da mi posle ne zafali 0.1 pa da se ubijem kad krene da divlja.