Muwan Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 brate beowle, al si me izđinksovao... te "šta radi Sekretar", te "pokušava da izvuče jednocifren broj poena".... šta šta radi?! eno, dobi me čovek!!! Video čovek da je vrag odneo šalu pa odigrao divlju kartu. Mada nisi skroz bez šanse - jedna masovna tuča na terenu uz par crvenih kartona za Bazen bi mogla da dovede do podviga.
sekretar Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 @ beowl Sta sam ja dobrom Alahu zgresio da me toliko isproziva? al hvala sto si provalio moj pokusaj da osvojim jednocifren broj bodova te me pocerao da odradim odredjenje rotacije, trpeo Azpilicueta nedeljama, prodao ga pred ovo kolo i on odmah 9 poena. @ Svarog Nije ovo jos gotovo, Moreno nece ni da igra, Henderson dobija zuti i pravi penal a zatim se sudara sa Bentekeom i obojica izlaze napolje
levi Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Bojim se da sam čudnim spletom okolnosti ipak pobedio tsva-a Stvarno nije bilo namerno, izgledalo je sasvim realno da kdb preokrene skromna 4 poena razlike
Muwan Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 @ beowl Sta sam ja dobrom Alahu zgresio da me toliko isproziva? al hvala sto si provalio moj pokusaj da osvojim jednocifren broj bodova te me pocerao da odradim odredjenje rotacije, trpeo Azpilicueta nedeljama, prodao ga pred ovo kolo i on odmah 9 poena. Izvini, nije bilo loše namere. Samo sam hteo da se malo našalim. Moja divlja karta je npr bila tako genijalno odradjena da sam dva meseca kasnije morao da odem u -40 kako bih ispravio tu brljotinu.
Moća Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Danas slobodno stavite pare da Moreno daje gol na Lalaninu asistenciju.
Lezilebovich Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 sad sam već kreirao niz pobeda. evo već druge vezane
clever bastard Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 prvi put u zivotu da mi je sve i jedan igrac osvojio minimalno tri poena. istorijski uspjeh.
Lezilebovich Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 prvi put u zivotu da mi je sve i jedan igrac osvojio minimalno tri poena. istorijski uspjeh.
zoki Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ruxine, bilo je ovo dugačkih 48 sati.. Nisam očekivao da ni Kun ni Kutinjo neće imati bar asistenciju...
Pokojni Ruxin Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) Ruxine, bilo je ovo dugačkih 48 sati.. Nisam očekivao da ni Kun ni Kutinjo neće imati bar asistenciju...Ima ko jeste :( Ali nije mi preterano teško palo, realno si zaslužio pobedu a bogami i ja sam se svojski potrudio da zaslužim poraz. Čestitke! Edited December 30, 2015 by Ruxin
MancMellow Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Cestike Beowlu. Iskreno, kako je bilo krenulo, mislio sam da cu izgubiti sa 40 razlike
Pokojni Ruxin Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) Hvala! Jesi malo zeznuo odbranu, nije da nisi A dobro, svima nam se dešava da ostavimo poene na klupi, a i dovoljno puta sam bio utaljen ove sezone da baš i nemam pravo da kukam. Kad jednom napravim izbor i presečem trudim se da ne plačem u hindsightu, ono win some lose some...ali ovaj put se jesam iznervirao, jer sam napravio dobar izbor i onda se nešto istripovao i napravio glupu izmenu u zadnji čas. Tako da je poraz skroz adekvatan odgovor bogova fantazija na moje gluposti. :) Edited December 30, 2015 by Ruxin
porucnik vasic Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Уђох у првих 500 у свет у овом колу.
Recommended Posts