December 28, 20159 yr U ovom kolu ni 70+ nece biti dovoljno kako stoje stvari... Jos mi ulazi Ake, aka -2, sa klupe ako sutra Kolarov popije rotaciju.
December 29, 20159 yr a jos cekamo i potpuno iste igrace sutra/prekosutra... stvarno bi mogao da prestanes tako brutalno da me kopiras <_< Edited December 29, 20159 yr by Calavera
December 29, 20159 yr stvarno bi mogao da prestanes tako brutalno da me kopiras <_< da, to je taj praziluk dojučerašnjeg drugoligaša
December 29, 20159 yr Ipak igra kolarov. Livescore laze ljude. Sto znaci da sam izgubio sta god sa se desi. Edited December 29, 20159 yr by nick1986
December 29, 20159 yr brate beowle, al si me izđinksovao... te "šta radi Sekretar", te "pokušava da izvuče jednocifren broj poena".... šta šta radi?! eno, dobi me čovek!!!
December 29, 20159 yr Po prvi put u novijoj istoriji odbrana i GK mi nisu kapitulirali. Nestvarno. Pa naravno kad si igrao protiv mene samo,sada sam znao iz iskustva kuda sve vodi,pa sam na vreme pobegao u pozoriste,i to na mjuzikl, cak mi je i to bilo primamljivije od gledanja smaraca koji ce me pre vremena u grob oterati a sad kad se vratio vidim naravski da nisam pogresio. Duco,proslosezonski brodski saborce cestitam,a po svemu sudeci mogao bih unapred da cestitam i buducim rivalima...djuture...i to po ubrzanom rezimu...na svaka 2 dana