Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

El si mi to neprijatelj?

Tog van dijka sam briljantno ubacio u poslednji čas, čisto da pošaljem ešlija vilijamsa i njegovih 9 na klupu, meni našo da klinšituje i uzima bonuse :mad:

Bilo bi sjajno da još večeras završiš posao, ne mogu da se nerviram još dva dana.. :)
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Bilo bi sjajno da još večeras završiš posao, ne mogu da se nerviram još dva dana.. :)

Ja bih rekao da je ovo na tvojoj strani, nije čak ni džinks. Zeznuo sam obranu i ostavio vilijamsa (i darmiana?) na klupi, sad kad ga van dijk primi moram se uzdati u neko luđenje kuna, a on onako kljakav igra protiv 1 favorita za titulu.... :(

Posted

Francuzu nosati, jednom, samo jednom pokusaj da das gol kad si mi kapiten

Posted (edited)

Kako sam se samouništio u poslednji čas, epic. Zuma out, van dijk in, ešli na klupu :fantom:

I treba da izgubim

Edited by Ruxin
Posted

To Vengeru sad ubaci Monreala :frust: izgubicu zbog ovoga.

Posted

Ozilova traka me drzi u nadi da prodjem u Kupu, dok je u Betonu™ izgleda vec pao Sok od Zove (nek se predstavi ko je to od cenjenih forumasa).

Posted

Ozil me ocekivano sahranio i u PPP ligi i u kupu i u privatnoj ligi...

Posted

Mercuzziov Vardy juri + 1, i De Bruinea i Morena pride. Bilo bi lakse da naknadno nisu razjebali prvonapisane bonuse i uzeli ih Ighalu, a dali Kejnu :mad:

Posted

Cestitke Coltrane!

Jebo me Walcott, kud ga dovedoh

Posted

Ozil me ocekivano sahranio i u PPP ligi i u kupu i u privatnoj ligi...

stvarno sam mislio da češ njega da dovedeš pred BOU i NEW umesto Mate, kakav crni Deli Alija... jedino ako nisi imao kinte, a čini mi se da jesi.

Posted

Nisam imao kinte. Prodao sam raspada Matu i doveo Alija. Tek posle ovog kola mogu da kombinujem, ali iz nekog razloga Ozil mi se i dalje ne dovodi.

Posted

to su te dileme, da li dovesti ramseya ili arnautovica. pasmater

Posted

to su te dileme, da li dovesti ramseya ili arnautovica. pasmater

sad ga drzi devet kola za vreme kojih ce dati jedan jedini gol, a i taj ce mu ponistiti!

Posted

al' da me ubijete, predstavu nemam što sam doveo bejnsa :isuse:. sledeće dva kola dva zajebana gostovanja ... jedino ako sam gledao unazad™ sa kim igra, nemam si pojma :(