Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Bogami je mrtva trka između ta dva osećaja. Ajde u ovom prvom slučaju imaš utehu u ukupnom broju bodova ali opet je bedak kada ti tim realno iskida na svim stadionima i opet izgubiš jer protivniku sa klupe uđe štoper Bornmuta sa 9p ili tako neki trovač.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Tu smo dosli do onog elementa srece

Ima tu i ostalih podvrsta sreca u nesreci i obrnuto npr.evo Prslinovog primera od juce,gledali smo tekme od 16h,do tada nisam ni znao da je i on fejlovao sa Kunom...srecna okolnost je da mu je zamenik bio Kejnara a nesrecna okolnost da je i pored toga izgubio za poen...sreca u nesreci  :misko:

Posted

Несрећа у несрећи. :(

Него, стигли нови противници у купу. Ја својим Вест Хемом ударам на навијача Тотенхема који је у свим могућим Тотенхем лигама, али нема ниједног њиховог играча, ваљда да их не избаксузира. :sleep:

Posted

Digao sam ruke od ove sezone,6 poraz sa 3,4 poena razlike,praceno neverovatnim userima protivnika

Posted

Ja protiv Severnog Irca koji ako je pametan postavice 5 odbrambenih i ubiti me ko' zeca...ima Alderveilda,Vertongena,Balerinu,Monreala,Dana a da ne zaboravim i nosonju u spicu koji ce da razvali  :isuse:

Posted

Igram protiv Malkina koji ima mnogo bolje igrace :(. Cestitke na pobedi. Karaces me ruzno.

Posted

:lol:

5 od 8 nam je identično u navali, a verovatno i svih 6 ako si doveo Ozila što najverovatnije jesi. imaš Kutinja koji će svojeručno odrati Sanderlend, nepogrešivig Butlanda, i Dosona koji je masthev za ovo kolo. Klajnara i Moreno nam se potiru. ko su ti moji toliko bolji igrači? mučeni Vijnaldum? Kolarov koji će pući u gostima a uz to i neće ni igrati zbog rotacije? indisponirani Čeh? Tobi koji sinoć nije spavao od razmišljanja o Igalu i Diniju? mada čitam opet tvoj post i setih se da vi mladi na forumu to ružno karanje koristite da najavite ishod suprotan od onog koji naizgled očekujete. ako je tako, onda sve 5, nemam ja ovde nikakve šanse.

ja sam ovo kolo izbrisao iz svojih planova, glavno je da sam se dokotrljao do divlje karte u sredini tabele. da se malo uhvati vazduh i u novoj godini nastavi grčevita borba za opstanak.

Posted

Odvalih ovo kolo za 74 boda, pobeda i H2H i u Kupu prolaz dalje :fantom:

Posted

+1

У Пппремеру се прошло коло губило и са више бодова од тих твојих пишљивих 74. :nobles:

Posted

Imam vise bodova od pola Premer timova, toliko o vasoj kvaliteti™.

Posted

Моћа је у лиги изнад тебе, толико о твојој. :fantom:

Posted

ladno će Batlend opet da klinšituje :isuse:

inače, Lezilebe, Fei ti se smeje što si doveo Bejnsa i ubeđen je u svoju pobedu :fantom:

Posted

Lako ću ja za Bejnsa, nego sam kupio i Olssona :isuse: