Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

23r6an8.jpg

mboode.jpg

GcT0QFwBsUnw4.gif

Edited by Прслин
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Sta ti je sad sa Morenom jbt?

Opet sam se istripovao da sam izgubio....:)

Posted (edited)

на сајту им на једном месту пише да је добио 2, а на другом да је добио 1 бонус.

Какво лудило ово са Мореновим бонусом. :lolol:

Сутра, када будете гледали овај топик, мене можда неће више бити јер ћу да рикнем чекајући апдејт који ће да ми скрши изнова пробуђену наду, али већ сада је јасно да је ово мој најтешњи пораз икада.

Дакле, у питању је један једини бод не само коначног резултата, већ један бод BPS у табели на пснову које се додељују бонуси: Морено има 30. Фирмино 31. А Сакхо 32: Ваљда је због тако мале разлике и забаговао софтвер па је приказао да је Морено ипак добио 2 бонуса, што је нетачно јер су управо апдејтовали и бонусе и бодове и на један је. Али, колишна је то разлика, то је невероватно. Један пресечен напад или једно одузимање лопте носи више поена од ове разлике. Страшно. За мене. :isuse:

Edited by Прслин
Posted (edited)

Kosovka_devojka.jpg

Izgiboh! Izdade me Ozilović na levom krilu.

Od drona 8 razlike, od Orasija u ligi za 1p.

Mogao bih reći da je to zbog prokletog Arsenala gde sam jurio razliku s Čehom i Ozilom. Ali protivnici su ljudski kapitenovali junake KdB i Kejna, a ja ovu guju Ozila.

Edited by Svarog
Posted

Od drona 8 razlike

naš bog sunca izgubio od drona... kukavno srpstvo ugašeno

Posted

91 poen u ovom kolu, i to sa jednim transferom preko i bez ucinka Mahreza, Vardyja i Lukakua :fantom:

Posted

Da li postoji neko objašnjenje za čudnovato čudo u beton ligi - Sekretarovi Slepci koji su do juče izgledali kao kaznena ekspedicija i suvereno držali prvo mesto, odjednom imaju antifantasy sastav tima (skrojen da osvoji što manje poena), osvajaju 20p i padaju na treće mesto. Da li su se menjala neka pravila ili prvo mesto u L1 sada nosi neke kaznene poene? :unsure:

Posted

Таква је игра, јебеш га.

Ако помислиш "коначно сам скоцкао тим", два си кола удаљен од вајл карда или -40.

Posted

Da li postoji neko objašnjenje za čudnovato čudo u beton ligi - Sekretarovi Slepci koji su do juče izgledali kao kaznena ekspedicija i suvereno držali prvo mesto, odjednom imaju antifantasy sastav tima (skrojen da osvoji što manje poena), osvajaju 20p i padaju na treće mesto. Da li su se menjala neka pravila ili prvo mesto u L1 sada nosi neke kaznene poene? :unsure:

covece (i sutrasnji suparnice) jel citas sta pisem - jesam los i nov, ali...izgubio sam od neaktivnog igraca koji je imao 0 bodova do juce. sumanuta igra, pitanje da li cu iduce godine da se zajebavam s ovim. prosto glupo je

Posted

Ali zarazno dzaba se otimas sada :wicked:

nije toliko. mozda trosim nedeljno na to sat i po, tako

Posted (edited)

covece (i sutrasnji suparnice) jel citas sta pisem - jesam los i nov, ali...izgubio sam od neaktivnog igraca koji je imao 0 bodova do juce. sumanuta igra, pitanje da li cu iduce godine da se zajebavam s ovim. prosto glupo je

Nije glupo i može da se desi - pogotovo tokom ovog novogodišnjeg ludila. Tvoj tim je sasvim korektan ali juče je jbg bio lud dan i svi igrači redom su ti podbacili. Kod neaktivnog protivnika se igrom slučaja zalomio Fonte koji em klinšituje em buši Arsenala, mislim, to može samo na Boxing Day da se desi. Ali ja gledam Sekretara i ništa ne kapiram: Azpilicueta, Coleman, Henderson... a u napadu Pelle i Martial jbt. Pa kako se sa takvim timom može držati prvo mesto u ligi, to je stvarno neka ozbiljna vradžbina. Bio sam skroz ubeđen da je čovek iz zezanja odigrao WC i namerno skockao ovakav tim da vidi da li može da zabode jednocifren broj poena.

Edited by beowl
Posted

Bukvalno mi je trebalo da Arsenalov nosonja zabode 1 gol i cak asist i to bi bilo to, ali jbg, nasli bas juce da izgube 4-0 :D

Posted

Jbg.naleteo si na takvo kolo gde je 1 Arsenal ponizen a oslonio si se na njegove igrace.

Inace neaktivni timovi imaju mnogo vise uspeha od 0 bodova u 17 kola,ovaj je fenomen...bio...takva je igra,racuna se i na element srece.

Ja sam npr.juce umesto da dobijem 10 razlike,izgubio 14 tako sto sam prodao Kejnaru a doveo Kuna i stavio ga za triple captain,a da nisam nista dirao imao bih pobedu i 2 free transfera,,,e to je glupost

Veruj da je osecaj kada izgubis,nakon sto si uradio sve sto si mogao,mnogo bolji od osecaja da si zasrao sve sto si mogao  :mad: