December 26, 20159 yr PКаквој црној срећи? Ако остане овако, добијаш за бод. kako jbt za bod? pa vodis ti sad, ako ostane ovako pobedjujes
December 26, 20159 yr Author Ишао сам у -4. То се обрачунава тек на крају, зато пише 52. Водиш бод и добијаш, не брини.
December 26, 20159 yr u pravu si, zajebao sam se u racunanju... dobijas svakako, sad ce belerin asistenciju a i zasluzio si vala
December 26, 20159 yr Author Јесте луди, добио ме Хенесијевим клин шитом са клупе. Где може јачи џинкс од тога? :(
December 26, 20159 yr kad ti praslin kaže da ne brineš znaš da treba najviše da brineš :( Kad si već tu, čestitam. Probao sam da kapitenizujem Mareza, ali nije uspelo.
December 26, 20159 yr Author Нећу на повреду нерешено. Нисам пичка! Ево, поништавам џинкс: победићу сигурно.
December 26, 20159 yr Author Честитам, ЛеБроне! Било је забавно и чупаво, ја сам имао више среће него памети, а ти си заслужено победио јер је требало знати када да се повуче бенч буст.
December 26, 20159 yr E - kad uspete da izgubite od neaktivnog igraca koji je do tada imao nula bodova javite se Jebo me Arsenal Edited December 26, 20159 yr by MancMellow
December 26, 20159 yr Честитам, ЛеБроне! Било је забавно и чупаво, ја сам имао више среће него памети, а ти си заслужено победио јер је требало знати када да се повуче бенч буст. Jel su bonus poeni konacni za one zavrsene utakmice danas? Moreno ti je opasno blizu jos kojeg boda tako da jos ne primam cestitke...:)
December 26, 20159 yr Dobio drugu zaredom u Brodu, u kupu ispadanje rezultatom 72:73 Svarože, da li si odbranio vaskoliko srBstvo?!
December 26, 20159 yr Kad si već tu, čestitam. Probao sam da kapitenizujem Mareza, ali nije uspelo. hvala hvala :). ja sam pustio i morena sve kontajući da će Lester da se saplete u ovoj tekmi. mislim da mi je to prvi put ove sezone da o nečemu baš razmislim i odradim i da se pokaže kao ispravno :(
December 26, 20159 yr Uspio sam pobjediti prvoplasiranog Muslina iako mi je na klupi ostalo nevjerovatnih 26 poena. Nakon sto sam samog sebe prezalio poslije samo jedne pobjede u prvih 10 meceva, uslijedilo je 8 uzastopnih trijumfa i sad se vec stidljivo moze gledati i ka borbi za promociju. U kupu bez problema eliminisan neaktivni kuvar meta iz Albukerkija.