LeBron Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 PКаквој црној срећи? Ако остане овако, добијаш за бод. kako jbt za bod? pa vodis ti sad, ako ostane ovako pobedjujes
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Ишао сам у -4. То се обрачунава тек на крају, зато пише 52. Водиш бод и добијаш, не брини.
LeBron Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 u pravu si, zajebao sam se u racunanju... dobijas svakako, sad ce belerin asistenciju a i zasluzio si vala
Lezilebovich Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 kad ti praslin kaže da ne brineš znaš da treba najviše da brineš :(
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Јесте луди, добио ме Хенесијевим клин шитом са клупе. Где може јачи џинкс од тога? :(
Sam Spade Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 kad ti praslin kaže da ne brineš znaš da treba najviše da brineš :( Kad si već tu, čestitam. Probao sam da kapitenizujem Mareza, ali nije uspelo.
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Нећу на повреду нерешено. Нисам пичка! Ево, поништавам џинкс: победићу сигурно.
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Устао је Чех, па да се вратимо у ровове. Куд' за бод изгубих.
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Честитам, ЛеБроне! Било је забавно и чупаво, ја сам имао више среће него памети, а ти си заслужено победио јер је требало знати када да се повуче бенч буст.
MancMellow Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) E - kad uspete da izgubite od neaktivnog igraca koji je do tada imao nula bodova javite se Jebo me Arsenal Edited December 26, 2015 by MancMellow
LeBron Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Честитам, ЛеБроне! Било је забавно и чупаво, ја сам имао више среће него памети, а ти си заслужено победио јер је требало знати када да се повуче бенч буст. Jel su bonus poeni konacni za one zavrsene utakmice danas? Moreno ti je opasno blizu jos kojeg boda tako da jos ne primam cestitke...:)
zoki Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Dobio drugu zaredom u Brodu, u kupu ispadanje rezultatom 72:73 Svarože, da li si odbranio vaskoliko srBstvo?!
Lezilebovich Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Kad si već tu, čestitam. Probao sam da kapitenizujem Mareza, ali nije uspelo. hvala hvala :). ja sam pustio i morena sve kontajući da će Lester da se saplete u ovoj tekmi. mislim da mi je to prvi put ove sezone da o nečemu baš razmislim i odradim i da se pokaže kao ispravno :(
clever bastard Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Uspio sam pobjediti prvoplasiranog Muslina iako mi je na klupi ostalo nevjerovatnih 26 poena. Nakon sto sam samog sebe prezalio poslije samo jedne pobjede u prvih 10 meceva, uslijedilo je 8 uzastopnih trijumfa i sad se vec stidljivo moze gledati i ka borbi za promociju. U kupu bez problema eliminisan neaktivni kuvar meta iz Albukerkija.
Recommended Posts