Gylfi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Zasto Aliju (jos) nije upisana asistencija? Zato što sam prodao Deulofeua, moraju nekog da njakaju.
zoki Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ostadoše mi dva cs-a na klupi od Palasa i Bornmuta, jebo me Sanja i ceo Siti.. Imam 13 više ali protivniku ostali Balerina i Ozil :(
ubibobi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ovo je moj najkvalitetniji pucanj u sopstvenu nogu ove sezone...imao bih pobedu,ali potrudio sam se da prodam Kejna i umesto njega tripliram Kuna a njega zamenio Lukakara koji se ispromasivao...cestitke protivniku
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Лелелебрончичу? Јесам добро израчунао да и поред -4, и поред мог Агуера капитена, и поред твог бенч буста мени сутра треба једна Белеринова асистенција за победу? Лелелебрончичу, уја! Да ли се чујемо?
malkin Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 danas, Prsline. jel dobija neko asistenciju za ovaj Kleverlijev gol?
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Штета. :( Надао сам се да ће ЛеБрон бар лоше ноћас да спава бринући о добијеној утакмици. :(
malkin Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Čeh juri tri poena, taman da se neosnovano ponadam... zakon velikih brojeva je neumoljiv, Mane se toliko ispromašivao da danas mora da zabije dva. a tu je i Pele. mrka kapa :(
Aleksandar88 Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ni Cedrika, jebo me on u dupe da me jebo . Sledeci na spisku za menjanje + Naughton is Swansea.
Moća Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Dobih Dedi kula uz iskoriscen benc bust. Dobio bih ga i bez njega al jbg sad. Dve vezane pobede nisam ih imao od avgusta.
levi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) Ni Cedrika, jebo me on u dupe da me jebo . Sledeci na spisku za menjanje + Naughton is Swansea. Ova Martina kao igra kad im bitnija defnaziva po bokovima A znaš kad bi je Cedrik ovako sašio uz stativu spoljnom <_< Edited December 26, 2015 by levi
LeBron Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Лелелебрончичу? Јесам добро израчунао да и поред -4, и поред мог Агуера капитена, и поред твог бенч буста мени сутра треба једна Белеринова асистенција за победу? Лелелебрончичу, уја! Да ли се чујемо? Neigranje Kuna ti je donelo 19 poena, toliko o sreci... Cestitam na pobedi.
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 PКаквој црној срећи? Ако остане овако, добијаш за бод.
Recommended Posts