Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Zasto Aliju (jos) nije upisana asistencija?

Zato što sam prodao Deulofeua, moraju nekog da njakaju.

Ostadoše mi dva cs-a na klupi od Palasa i Bornmuta, jebo me Sanja i ceo Siti.. Imam 13 više ali protivniku ostali Balerina i Ozil :(

Ovo je moj najkvalitetniji pucanj u sopstvenu nogu ove sezone...imao bih pobedu,ali potrudio sam se da prodam Kejna i umesto njega tripliram Kuna  :isuse: a njega zamenio Lukakara koji se ispromasivao...cestitke protivniku

• Author

Лелелебрончичу?

Јесам добро израчунао да и поред -4, и поред мог Агуера капитена, и поред твог бенч буста мени сутра треба једна Белеринова асистенција за победу?

Лелелебрончичу, уја! Да ли се чујемо?

danas, Prsline.

jel dobija neko asistenciju za ovaj Kleverlijev gol?

Sutra???

kasnim...ko i uvek

• Author

Штета. :(

Надао сам се да ће ЛеБрон бар лоше ноћас да спава бринући о добијеној утакмици. :(

Čeh juri tri poena, taman da se neosnovano ponadam... zakon velikih brojeva je neumoljiv, Mane se toliko ispromašivao da danas mora da zabije dva. a tu je i Pele. mrka kapa :(

Nema Pelea ni na klupi

Ni Cedrika, jebo me on u dupe da me jebo  :frust: . Sledeci na spisku za menjanje + Naughton is Swansea.

Dobih Dedi kula uz iskoriscen benc bust. Dobio bih ga i bez njega al jbg sad. Dve vezane pobede nisam ih imao od avgusta.

Ni Cedrika, jebo me on u dupe da me jebo  :frust: . Sledeci na spisku za menjanje + Naughton is Swansea.

Ova Martina kao igra kad im bitnija defnaziva po bokovima

A znaš kad bi je Cedrik ovako sašio uz stativu spoljnom <_<

Edited by levi

Лелелебрончичу?

Јесам добро израчунао да и поред -4, и поред мог Агуера капитена, и поред твог бенч буста мени сутра треба једна Белеринова асистенција за победу?

Лелелебрончичу, уја! Да ли се чујемо?

Neigranje Kuna ti je donelo 19 poena, toliko o sreci...

Cestitam na pobedi.

• Author

PКаквој црној срећи? Ако остане овако, добијаш за бод. :isuse: