December 26, 20159 yr Zasto Aliju (jos) nije upisana asistencija? Zato što sam prodao Deulofeua, moraju nekog da njakaju.
December 26, 20159 yr Ostadoše mi dva cs-a na klupi od Palasa i Bornmuta, jebo me Sanja i ceo Siti.. Imam 13 više ali protivniku ostali Balerina i Ozil :(
December 26, 20159 yr Ovo je moj najkvalitetniji pucanj u sopstvenu nogu ove sezone...imao bih pobedu,ali potrudio sam se da prodam Kejna i umesto njega tripliram Kuna a njega zamenio Lukakara koji se ispromasivao...cestitke protivniku
December 26, 20159 yr Author Лелелебрончичу? Јесам добро израчунао да и поред -4, и поред мог Агуера капитена, и поред твог бенч буста мени сутра треба једна Белеринова асистенција за победу? Лелелебрончичу, уја! Да ли се чујемо?
December 26, 20159 yr Author Штета. :( Надао сам се да ће ЛеБрон бар лоше ноћас да спава бринући о добијеној утакмици. :(
December 26, 20159 yr Čeh juri tri poena, taman da se neosnovano ponadam... zakon velikih brojeva je neumoljiv, Mane se toliko ispromašivao da danas mora da zabije dva. a tu je i Pele. mrka kapa :(
December 26, 20159 yr Ni Cedrika, jebo me on u dupe da me jebo . Sledeci na spisku za menjanje + Naughton is Swansea.
December 26, 20159 yr Dobih Dedi kula uz iskoriscen benc bust. Dobio bih ga i bez njega al jbg sad. Dve vezane pobede nisam ih imao od avgusta.
December 26, 20159 yr Ni Cedrika, jebo me on u dupe da me jebo . Sledeci na spisku za menjanje + Naughton is Swansea. Ova Martina kao igra kad im bitnija defnaziva po bokovima A znaš kad bi je Cedrik ovako sašio uz stativu spoljnom <_< Edited December 26, 20159 yr by levi
December 26, 20159 yr Лелелебрончичу? Јесам добро израчунао да и поред -4, и поред мог Агуера капитена, и поред твог бенч буста мени сутра треба једна Белеринова асистенција за победу? Лелелебрончичу, уја! Да ли се чујемо? Neigranje Kuna ti je donelo 19 poena, toliko o sreci... Cestitam na pobedi.