malkin Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 e jbg poraduješ se Igalovom golu i odma zatim vidiš da je Kolarovu otišo cs. kakva grozna igra dajejebem
malkin Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 nije da imam šanse, ali za makar i neki privid nade treba mi gol Burmenuta ko tamo može da zabije? zar mi je ovo poslednja nada?
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Аааааааааааа! Кум остаје на клупи, Кејн капитен! Аааааааааааа! Али, зајебао ме ЛеБрон бенч бустом. Ипак му се исплатио. :(
clever bastard Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Zasto Aliju (jos) nije upisana asistencija?
tsva Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Zasto Aliju (jos) nije upisana asistencija? +1
Muwan Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Zasto Aliju (jos) nije upisana asistencija? Video neko gol? Da li je bila čista asistencija ili će ovi kraljevi slobodno da tumače? Ta njegova 3p su mi jedina nada da nekako sustignem protivnika sa kojim delim 7-8 igrača i kapitena...
Muwan Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Da li je Gomez odbranio penal? Nije. Mala smrda se okliznula i postigla field goal.
Bogotac Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Izgubicu CS Smita,zato sto je konj uveo u igru rovitog Kompanija,i ovaj se posle 10 minuta povredio
San Epifanio Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Nije. Mala smrda se okliznula i postigla field goal. Hvala donosioce lepih vesti
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Ја нисам, али livescore и flashscore кажу да је асистирао.
clever bastard Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Video neko gol? Da li je bila čista asistencija ili će ovi kraljevi slobodno da tumače? Ta njegova 3p su mi jedina nada da nekako sustignem protivnika sa kojim delim 7-8 igrača i kapitena... ma njegova je asistencija, sad vidim da su je greskom upisali daviesu. ispravice to valjda.
pantelia Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) Kad ce meni da se desi da u utakmici u kojoj imam odbrambene igrace sa obe strane, bude 0-0 :( Pri tom cenjenom protivniku sa klupe ulazi Smith iz Bornmuta sa 9 poena Ako ostanu ovakvi bonusi, nadam se da Monreal ne moze da dostigne 2 poena prednosti + Lukakua i Zirua. Iz kupa sam naravno ispao posto protivnik ima 108 hiljada poena. edit: Naravno, gubim za 1 poen lakse bi mi bilo da Nosonja nije nista uradio. Da znate da sam kupio Mahreza, i pokvario ga svima :misko: Edited December 26, 2015 by pantelia
Recommended Posts