Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

e jbg poraduješ se Igalovom golu i odma zatim vidiš da je Kolarovu otišo cs. kakva grozna igra dajejebem

Sad kad bogotac Pelegrini ubaci Kuna u 89om

nije da imam šanse, ali za makar i neki privid nade treba mi gol Burmenuta™ :isuse:

ko tamo može da zabije? zar mi je ovo poslednja nada?

18860633.jpg

• Author

Аааааааааааа! Кум остаје на клупи, Кејн капитен! Аааааааааааа!

Али, зајебао ме ЛеБрон бенч бустом. Ипак му се исплатио. :(

Zasto Aliju (jos) nije upisana asistencija?

• Author

Да би ме ЛеБрон победио. :(

+1

Da li je Gomez odbranio penal?

Video neko gol? Da li je bila čista asistencija ili će ovi kraljevi slobodno da tumače? Ta njegova 3p su mi jedina nada da nekako sustignem protivnika sa kojim delim 7-8 igrača i kapitena...

Da li je Gomez odbranio penal?

Nije. Mala smrda se okliznula i postigla field goal.

Izgubicu CS Smita,zato sto je konj uveo u igru rovitog Kompanija,i ovaj se posle 10 minuta povredio :frust:

Nije. Mala smrda se okliznula i postigla field goal.

Hvala donosioce lepih vesti

• Author

Ја нисам, али livescore и flashscore кажу да је асистирао.

Video neko gol? Da li je bila čista asistencija ili će ovi kraljevi slobodno da tumače? Ta njegova 3p su mi jedina nada da nekako sustignem protivnika sa kojim delim 7-8 igrača i kapitena...

ma njegova je asistencija, sad vidim da su je greskom upisali daviesu. ispravice to valjda.

Kad ce meni da se desi da u utakmici u kojoj imam odbrambene igrace sa obe strane, bude 0-0 :( Pri tom cenjenom protivniku sa klupe ulazi Smith iz Bornmuta sa 9 poena :isuse:

Ako ostanu ovakvi bonusi, nadam se da Monreal ne moze da dostigne 2 poena prednosti + Lukakua i Zirua. Iz kupa sam naravno ispao posto protivnik ima 108 hiljada poena.

edit:

Naravno, gubim za 1 poen  :isuse: lakse bi mi bilo da Nosonja nije nista uradio.

Da znate da sam kupio Mahreza, i pokvario ga svima  :misko:

Edited by pantelia