December 26, 20159 yr ali Kejnara jbt. kad mu stavim traku nume ni da šutne na gol, kad traku u zadnji čas poverim nekome drugom, igra ko Širer lično Tesi me sto je traka kod DeBrujnare.
December 26, 20159 yr Author Prsline, javi ako Kun krene da se zagreva posto sam u guzvi pa slabo pratim...:-)
December 26, 20159 yr Prodao Matu za onog Alija iz Spursa i vec se kajem. To samo na prvi pogled deluje dobro i logicno, ali logika nije nesto sto ce ti doneti ikakvo dobro u ovoj djavoljoj tvorevini. Sad ostaje da sednem u ugao sobe i cekam da stvari krenu svojim uobicajenim tokom. Nizbrdo.
December 26, 20159 yr da, dobar transfer. plus evo KDB kida (a mogao sam traku da mu stavim ). ajde oderi Feildunnoa da me ne pretekne na tabeli
December 26, 20159 yr Prodao Matu za onog Alija iz Spursa i vec se kajem. To samo na prvi pogled deluje dobro i logicno, ali logika nije nesto sto ce ti doneti ikakvo dobro u ovoj djavoljoj tvorevini. Sad ostaje da sednem u ugao sobe i cekam da stvari krenu svojim uobicajenim tokom. Nizbrdo. Tacno da si doveo Januzaja umesto Mate ne bi ništa izgubio, tako da potez ti je više nego dobar...
December 26, 20159 yr Је л' знаш да је Алија асистирао други? Taj transfer sam izvrsio pre 10 minuta, pred ovo sam doveo Kejna .