Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Meni bukvalno sve zavisi od Aguera danas, dve H2H lige koje igram plus kup, sva tri protivnika imaju Lukaku-Vardi-Igalo napade, plus je guzicar iz kupa aktivirao all-out-attack  :mellow:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Au šta je radim sa ovim trećim špicem...

Kad se povredio aguero birao sam između kejna, igala i pelea, i naivno verujući da se kun stvarno vraća već sledeće kolo ( :isuse:) naravno uzeo žabara. Imali su neku laku tekmu kući a svi ga već bili uveliko prodali pa reko ono, diferencijal™.

Potom me je naravno serija povreda primorala da ga držim u timu sve do ovog kola, iako sam uvek imao min 6 u šteku, propustivši usput gomilu poena zbog tog jednog pogrešnog izbora...i sad kad sam ga se najzad otarasio dovedem opet kuna još tamo u utorak, da bi sad tek pročitao da pelegrinara kaže da neće sigurno igrati svih 90 min sledećih par tekmi. A ja ga već odredio za kapetana, potapšo se po leđima i sve...

Tldr, sahraniće me kejn za kojeg nisam pomislio ni da proverim protiv koga igra ovo kolo. Jer sam retard :isuse:

Kod mene je triple captain  :isuse:  :isuse:  :isuse: ...uvek mozes glupost da izdignes na visi nivo

Posted

О, ЛеБрон одиграо бенч буст против мене! Какав комплимент!

50hdgh.gif

Сада ми је драго што сам купио Агуера пошто само он може да да пет голова и донесе ми победу против тима коме су на клупи Хенеси, Лукаку, Варди и Де Брујне :lolol:

Posted

Sa klupom sam se zezao posto ionako svi igraju...

A ladno ces pobediti, Smaling mi je vec down

Posted

ne kapiram benč bust u kolu u kom nekoliko igrača može da odsedi zbog rotacije.

Prsline, reci mi molim te da zapošljavaš decu da ti traže te gifove :fantom:

Posted

Sad smisliti sta sa izmenama? Da li menjati Butlanda?

Zavisi da l ce LvG leteti, a kako stoje stvari i dalje nece tako da samo napred sa Butlandom.

:fantom: 

Posted

Ducco jel protiv tebe igram? Ti si bese 25. maj?

Posted

neko je tvrdoglav pa ne dovodi Mahreza a neko Batlenda :cry:

ako ništa drugo, bar neprijatelj nije duplirao STO odbranu a mogao je...

Posted

Ducco jel protiv tebe igram? Ti si bese 25. maj?

Jok, Argentina

Posted

Ducco, na kraju ipak nisam izbacio Batlenda, al nisam ni smolinga :frust:  Ubibobi triplirao kapitena protiv mene, treba negde nadoknaditit to.

Posted

Prsline, reci mi molim te da zapošljavaš decu da ti traže te gifove :fantom:

156xpas.gif