Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Meni bukvalno sve zavisi od Aguera danas, dve H2H lige koje igram plus kup, sva tri protivnika imaju Lukaku-Vardi-Igalo napade, plus je guzicar iz kupa aktivirao all-out-attack  :mellow:

Idemoooo, Svarozeeee

Au šta je radim sa ovim trećim špicem...

Kad se povredio aguero birao sam između kejna, igala i pelea, i naivno verujući da se kun stvarno vraća već sledeće kolo ( :isuse:) naravno uzeo žabara. Imali su neku laku tekmu kući a svi ga već bili uveliko prodali pa reko ono, diferencijal™.

Potom me je naravno serija povreda primorala da ga držim u timu sve do ovog kola, iako sam uvek imao min 6 u šteku, propustivši usput gomilu poena zbog tog jednog pogrešnog izbora...i sad kad sam ga se najzad otarasio dovedem opet kuna još tamo u utorak, da bi sad tek pročitao da pelegrinara kaže da neće sigurno igrati svih 90 min sledećih par tekmi. A ja ga već odredio za kapetana, potapšo se po leđima i sve...

Tldr, sahraniće me kejn za kojeg nisam pomislio ni da proverim protiv koga igra ovo kolo. Jer sam retard :isuse:

Kod mene je triple captain  :isuse:  :isuse:  :isuse: ...uvek mozes glupost da izdignes na visi nivo

• Author

О, ЛеБрон одиграо бенч буст против мене! Какав комплимент!

50hdgh.gif

Сада ми је драго што сам купио Агуера пошто само он може да да пет голова и донесе ми победу против тима коме су на клупи Хенеси, Лукаку, Варди и Де Брујне :lolol:

Sa klupom sam se zezao posto ionako svi igraju...

A ladno ces pobediti, Smaling mi je vec down

ne kapiram benč bust u kolu u kom nekoliko igrača može da odsedi zbog rotacije.

Prsline, reci mi molim te da zapošljavaš decu da ti traže te gifove :fantom:

Sad smisliti sta sa izmenama? Da li menjati Butlanda?

Zavisi da l ce LvG leteti, a kako stoje stvari i dalje nece tako da samo napred sa Butlandom.

:fantom: 

Ducco jel protiv tebe igram? Ti si bese 25. maj?

neko je tvrdoglav pa ne dovodi Mahreza a neko Batlenda :cry:

ako ništa drugo, bar neprijatelj nije duplirao STO odbranu a mogao je...

Ducco jel protiv tebe igram? Ti si bese 25. maj?

Jok, Argentina

Ducco, na kraju ipak nisam izbacio Batlenda, al nisam ni smolinga :frust:  Ubibobi triplirao kapitena protiv mene, treba negde nadoknaditit to.

Moća misli da je i dalje u Premeru :lolol:

• Author

Prsline, reci mi molim te da zapošljavaš decu da ti traže te gifove :fantom:

156xpas.gif

hehe, Pelegrino stari trol.

Ne igra Kunara