goofs Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Meni bukvalno sve zavisi od Aguera danas, dve H2H lige koje igram plus kup, sva tri protivnika imaju Lukaku-Vardi-Igalo napade, plus je guzicar iz kupa aktivirao all-out-attack
ubibobi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Au šta je radim sa ovim trećim špicem... Kad se povredio aguero birao sam između kejna, igala i pelea, i naivno verujući da se kun stvarno vraća već sledeće kolo ( ) naravno uzeo žabara. Imali su neku laku tekmu kući a svi ga već bili uveliko prodali pa reko ono, diferencijal. Potom me je naravno serija povreda primorala da ga držim u timu sve do ovog kola, iako sam uvek imao min 6 u šteku, propustivši usput gomilu poena zbog tog jednog pogrešnog izbora...i sad kad sam ga se najzad otarasio dovedem opet kuna još tamo u utorak, da bi sad tek pročitao da pelegrinara kaže da neće sigurno igrati svih 90 min sledećih par tekmi. A ja ga već odredio za kapetana, potapšo se po leđima i sve... Tldr, sahraniće me kejn za kojeg nisam pomislio ni da proverim protiv koga igra ovo kolo. Jer sam retard Kod mene je triple captain ...uvek mozes glupost da izdignes na visi nivo
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 О, ЛеБрон одиграо бенч буст против мене! Какав комплимент! Сада ми је драго што сам купио Агуера пошто само он може да да пет голова и донесе ми победу против тима коме су на клупи Хенеси, Лукаку, Варди и Де Брујне
LeBron Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Sa klupom sam se zezao posto ionako svi igraju... A ladno ces pobediti, Smaling mi je vec down
malkin Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 ne kapiram benč bust u kolu u kom nekoliko igrača može da odsedi zbog rotacije. Prsline, reci mi molim te da zapošljavaš decu da ti traže te gifove
ducca Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Sad smisliti sta sa izmenama? Da li menjati Butlanda? Zavisi da l ce LvG leteti, a kako stoje stvari i dalje nece tako da samo napred sa Butlandom.
Moća Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ducco jel protiv tebe igram? Ti si bese 25. maj?
malkin Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 neko je tvrdoglav pa ne dovodi Mahreza a neko Batlenda ako ništa drugo, bar neprijatelj nije duplirao STO odbranu a mogao je...
ducca Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ducco jel protiv tebe igram? Ti si bese 25. maj? Jok, Argentina
nick1986 Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ducco, na kraju ipak nisam izbacio Batlenda, al nisam ni smolinga Ubibobi triplirao kapitena protiv mene, treba negde nadoknaditit to.
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Prsline, reci mi molim te da zapošljavaš decu da ti traže te gifove
Recommended Posts