crtamOrasi Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 kupio sam Mahreza. samo da bih isparirao CrtamOrasiju i protivniku u kupu. i da bi ga pokvario ostalima. dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu: Danas sam ti gledao tim i ponadao se da si ponovo propustio da ga uzmes Ja vrteo levo-desno, bez neke ideje i uzeo Alija na kraju, da se resim jednog mrtvaca i sacuvam neku crkavicu za Aguera. Inace, Dronarina ip adresa je u USA, nije moglo da bude sa vise simbolike. Nek su ti Putin, Vucic i Lukasenko u pomoci.
Kanzas siti zez Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Svaroze, sutra ujutru zaseda strucni savet na ovoj temi da ti pomognemo da odaberes startnih jedanaest. branis cast Srbije, ti si nas Obilic Stefan Mitrovic!
ubibobi Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 kupio sam Mahreza. samo da bih isparirao CrtamOrasiju i protivniku u kupu. i da bi ga pokvario ostalima. dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu: On ima bolju odbranu pa mozda nisi trebao da ga poklapas Mahrezom,vec da ga iznenadis Kejnarom umesto Martiala i postavis ga kao kapetana posto ga on nema,ali ko zna mozda Mahrez razbije (daj boze) Sa srecom Svaroze junace!!!
Pokojni Ruxin Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Au šta je radim sa ovim trećim špicem... Kad se povredio aguero birao sam između kejna, igala i pelea, i naivno verujući da se kun stvarno vraća već sledeće kolo () naravno uzeo žabara. Imali su neku laku tekmu kući a svi ga već bili uveliko prodali pa reko ono, diferencijal. Potom me je naravno serija povreda primorala da ga držim u timu sve do ovog kola, iako sam uvek imao min 6 u šteku, propustivši usput gomilu poena zbog tog jednog pogrešnog izbora...i sad kad sam ga se najzad otarasio dovedem opet kuna još tamo u utorak, da bi sad tek pročitao da pelegrinara kaže da neće sigurno igrati svih 90 min sledećih par tekmi. A ja ga već odredio za kapetana, potapšo se po leđima i sve... Tldr, sahraniće me kejn za kojeg nisam pomislio ni da proverim protiv koga igra ovo kolo. Jer sam retard Edited December 25, 2015 by Ruxin
ubibobi Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Nije iskljuceno ni da kunara odvali ove za kratko vreme...
Pokojni Ruxin Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Kako stoje stvari ići ću na to i ostaviti mu traku. Biće to golem fejl :(
Прслин Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu:
Svarog Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Hvala na podršci braćo ||/ S verom u Dažboga, PPP i 3-5-2!!!
John Coltrane Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Svaroze Srbine Sent from my iPhone using Tapatalk
crtamOrasi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 A i da izgubis mozes ceo naredni milenijum da se pretvaras da nisi
levi Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) Island je uz Svaroga! I Turks and Caicos Islands Edited December 26, 2015 by levi
Прслин Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 (edited) Кандидујем се за најспектакуларније самоуништење године: продао Вардија и Смолинга, отишао у -4, узео Агуера, дао му капитенску иако је најављено да ће да игра 55 минута и одиграо ол аут атак. Edited December 26, 2015 by Прслин
Recommended Posts